Bir marka kaliteli olarak biliyorsanız bazen o markanın her ürünü full kalite olmuyor.
Yani, Bir markayı çok seversiniz ama aldığınız ve kaliteli gördüğünüz bir ürün var ise aynı markanın farklı bir üründe aynı kaliteyi yakalaması da bazen mümkün olmayabiliyor.
Onun için ürün alırken bunu kim daha iyi yapmıştır diye bazen farklı markalar kullanmak gerekiyor.
Marka bilgisi veremiyorum, onun için detaya giremem.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Denon, Harman Kardon, Dali, Bose gibi markaları öneririm. Ülkede herşeyin fahiş fiyatlı olduğu düşünülürse, bu dört marka fiyat - performans açısından oldukça başarılı.
Audio Technica, Reloop, Technics ve benzeri markalar ise fiyat konusunda daha geniş bir yelpazeye sahipler. Teknik özelliklerine göre makul rakamlardan, yükseğe ulaşıyorlar.
İkinci el düşünülürse Thorens, Marantz, Dual gibi markalara yönelmek mantıklı gibi.
Çok paranız varsa da elbette McIntosh yahut Mag Lev.
Bu iki markayı ömür boyu sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.
Yol göstermiş olmanın huzuru ile hüşû içinde uzuyorum ben.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
s
1 ayArçelik öneririm onun dışında beko , bosh falanda öneririm hepsi oldukça kaliteli.
00 YorumlaTeknolojik ev aletlerinde Arçelik markada oldukça iyi benim tercih ettiğim ve tavsiye edebileceğim diğer markalar Miele Siemens Samsung Karaca Xiaomi gibi markalardır
00 Yorumla- 1 ay
Suandaki önceliğimiz boykot edilmeyen ürünler olması. Arecelik beko vestel gibi yerli ürünler den başlarım...
00 Yorumla Arçelik
Beko
Samsung
Vestel
Ariston
Profilo00 Yorumla- 1 ay
Marka tahsisi değil de bütçe tavsiyesi yapabilirim bütçesine göre değerlendirebilir
00 Yorumla - 1 ay
bosch cok iyi saglam ama pahalı arçelik bence uzun omurlu
00 Yorumla s
1 ayArçelik dayanıklı tüketim mallarını öneririm. Gerçekten dayanıklı oluyor.
00 Yorumla- 1 ay
Beko almalarını öneririm.
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Arcelik Siemens aeg bosh
00 YorumlaPhilips #TeknolojininEvHali
00 Yorumla- 1 ay
Evlilik önermiyoruz. Alet mi önereceğiz.
00 Yorumla - 1 ay
Arçelik
00 Yorumla Biz onermeyiz o cifte hediye aliriz
00 YorumlaArçelik iyi bence
00 Yorumla- 1 ay
Arçelik tavsiye etmem
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Samsung bosch vb.
00 Yorumla - 1 ay
Sen söyle
00 Yorumla - 1 ay
Bosh