Merhaba arkadaşlar,
Ev tipi ıpl cihazlarını önerir misiniz? Hangi markaları önerirsiz? Üst bacak ve özel bölgeme uygulamayı düşünüyorum. Beyaz tenliyim, tüylerim gri siyah arası.
Yüzümde de sonradan oluşan tüyler var maalesef. Gri, koyu gri arası renkleri. inceler fakat yoğunlar. O kısma da ıpl lazer tavisye eder miniz? arttırmasından, kalınlaştırmasından vb. endişeleniyorum.
Cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim.🌸
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arkadaşım da Philips var memnun bayağı
Merhaba, Azalma ve tekrar çıkma konusunda bilgi verdi mi hiç. ve Kadın mı bu arada, Kıl yapısına göre farklılık olabiliyormuş
Merhaba, Hayır erkek ve bayağı azalma var çocuk kıl yumağıydı şimdi seyrek tüyleri var
Yaa sevindim onun adına. Cevabınız için teşekkür ederim.🌸 Makineye bakacağım
philips lumea var bende
Memnun musunuz? Azalma veya tekrar çıkma konusunda nasıl bir etkisi var
bak bebeğim ben 2014 yılında zaten lazer yaptırmış bırakınca bi kaç sene sonra kıllarıma merhaba demişim :) lazer öldürmez ama kıl köküne şunı yapar bir balyoz vurur ve bayıltır ve uykuya hepsi uyurlar yani
tabii ki merkezlerdekiler daha güçlü makinalar ve diod ya da alex olduğu için en güçlü makinalar
evdekiler ipl yani daha güçsüz makinalar
sana şöyle söyliyim bu bir modern ağda gibi düşün yapış yapış his yok aşırı acı yok
evet döküyor ve seyreltiyor ama yaptığın uyguladığın sürece :)
Öncelikle açıklamanız için Teşekkür ederim🌸 ben de sadece uyuttuğunun farkındayım ama en azından uzun bir süre çıkmasa ve ters bir etkisi yapmasa bu yeterli olur benim için. Çünkü dediğim yerler için merkeze gitmek istemiyorum en azından evde güvenilir bir makine ile yapabilirim diye düşünüyorum, kullandığınızı öneriyorsanız listeme ekleyip inceleyeceğim 🌸
o zaman tam senlik evet inceltir ve seyreltir
Tamamdır o halde bakacağım inşallah, Teşekkür ederim 😊
rica ederim :)
gri tüy nasıl oluyor ya siyah olur ya sarı
Yani çok siyah değil demek istedim. İnce olduğu için rengi soluk siyah duruyor koyu
gri gibi
Evde yapabilir misin
Phlips
Çok anlamam
Hiç kullanmadım