Blender ve kahve makinesi olarak başlamak istiyorum hayat kolaylaştıran en önemli aletlerden ikisi. Peki sizin için "mutlaka " olması gereken ürün nedir?
Yeni evli birinin evinde mutlaka olması gereken teknolojik ürün nedir?
Ketıl ocak fırın bulasik makinesi dışında (bunlar bir nevi mecburi cunku), kesinlikle yogurma/cirpma makinesi. Beklemene gerek yok, makimeyi calistir sen o ara mutfagi topla veya baska bi işle ugras. Buyuk bir kurtarıcı
Teknolojik ürünler derken beyaz eşlar da giriyorsa; Buzdolabı... Çamaşır makinesi... Elektrik süpürgesi... Bulaşık Makinesi... Televizyon... Fırın... Ocak...
Ev tipi halı yıkama makinası olsun hep yatak örtüsü değiştirmekten sıkılıp koltuk ve halıda yapabiliriz lekeleri remizlemek şart yoksa mazallah rezil oluruz😂🙈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ketıl ocak fırın bulasik makinesi dışında (bunlar bir nevi mecburi cunku), kesinlikle yogurma/cirpma makinesi.
Beklemene gerek yok, makimeyi calistir sen o ara mutfagi topla veya baska bi işle ugras. Buyuk bir kurtarıcı
Teknolojik ürünler derken beyaz eşlar da giriyorsa;
Buzdolabı...
Çamaşır makinesi...
Elektrik süpürgesi...
Bulaşık Makinesi...
Televizyon...
Fırın...
Ocak...
Ev tipi halı yıkama makinası olsun hep yatak örtüsü değiştirmekten sıkılıp koltuk ve halıda yapabiliriz lekeleri remizlemek şart yoksa mazallah rezil oluruz😂🙈
Bulaşık makinesi bence ilk sırada, kavga sebebini ortadan kaldırır. Onun dışında iyi bir buzdolabı da olmazsa olmaz.
kahve seviyorsanız kahve makinesi, mikrodalga fırın olabilir, kızartma seviyorsanız güzel bir fritöz, blender seti, iyi bir elektrikli süpürge
eğer ki kahve tüketebilen insan olsaydım şu filtre kahve makinesinden mutlaka alırdım çok şıklar off çok özeniyorum ya kahve içebilen insanlara :/
Ben yeni evlenen arkadaşlarıma fritöz alırım çok pratik herkesin evınde olması gerekır😃
Ütü, Elektrikli süpürge, blender seti
Kettle önemli bir detay
Vibratör
Birgün de insan gibi yazın
ama adam haklı
Teknoloji ye dair her şey bence.
Thermomix var o çok güzel bir alet tavsiye ederim
En elzem olanı söylersek elektrikli süpürge,
Ütü, bulaşık- çamaşır makinesi, tv, süpürge
Bilgisayar :D
Mutfak robotu
Kahve makinesi.