1,5 yıldır birlikteyiz evlenmeyi düşünüyoruz evlilik konulara girdik “gelinliği şöyle istiyorum dediğimde”kiralayacak mısın dedi ben satın almak istediğimi söyledim sevgilime. Gelinliği bir daha giyemeyeceksin zaten kiralasan daha iyi olur dedi kırıldım. Maddi açıdan kirada yaşıyor evi arabası yok birikimi var. Evlilik yolunda yapılması gereken şeylerde orta yolu bulanıyoruz. Önemli olan geçinmek diyor ben yapamam edemem diyor. Ben pahalı lüks bir şey istemiyorum gereken doğru eşya alınsın diyorum. Kafam duman oldu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Güzel soru olmuş.
kırıcı olursam af ola.
Nişanlınız bence gelinlik olayını doğru düşünmüş. Sonuçta 1 kez giyilecek kıyafet yerine daha kullanışlı bir ev aleti alması daha çok isabetli olur bence. Bu sana karşı kıskanılıyormuş ya da çok görülüyormuş gibi düşünme.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayırlı olsun aşko yeni evlenmiş biri olarak yazıyorum bende damatlık aldım fakat gelinlik almadık kiraladık şöyle düşündük gelinliği ni daha giysmdm ama o damatlığı takım elbise niyetine kullanır diye kendimizce karar alıp gelinlik almadık kiraladık bence maddi sorunları en minimalize şekilde çözmek en iyisi asıl sorun evlendikten sonra sürekli her şeyin içinde bulunmak isteyen diğer aile bireyleri birbirinizin seviyorsanız maddi sorunları hiç büyütme kiralansa da sorun olmaz bence ama dediğim gibi asıl sorun hayatına müdahale etmeye çalışacaklar hala çocuklarının evlendiğini kabul edememiş ebeveynler...
00 Yorumla
- m1 ay
Yani satın almaya hiç gerek yok bence tek bir gün için kiralamak bana daha mantıklı geliyor şahsen. Ben şahsen tek bir gün için satın almazdım ama en güzelini istemen gayet normal sonuçta o gün bir kere yaşanıyor.
00 Yorumla
- 1 ay
Vallahi bilmiyorum ya hani yine bir boşanmaya gelmezsin ben Yaşım 38 oldu daha kadın yüzü görmedim Hani bir kız arkadaşım doğru düzgün oldu olmadı şunu Yani boş yemeye gelmişsin Sen en azından Lanet olsun Türkiye'de yaşıyoruz Yani lanet okuyorum başka bir şey demiyorum ya Yani bu kadar hayat pahalı bu kadar imkansızlıktan Lanet olsun ya insanlara Hani sana demiyorum senin hakkını istemek sen kadınsın istersin bir şey diyemeyiz abla ama bu kadar üzüldüm anlatamam sana ya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
7Cevap
- u1 ay
Ama gerçekten de kiralamak daha mantıklı inan bak ikinci el kıyafet satış uygulamalarinda hep gelinlik var alip alip satışa koymuşlar ona vereceğin parayı altın yap kendine
13 Yorumla- Soran1 ay
Doğru diyorsun
- 1 ay
Hayırlı olsun Rabbim tamamını erdirsin mutlu olun
- Soran1 ay
Teşekkür ederim rabbim sanada mutluluklar versin🙏🌸
- 1 ay
Gereken doğru eşya gelinlik mi? Aşırı boşsun senin geçinmeye gönlün yok bahane arıyosun besbelli. Bir kez giyip ömür boyu dolapta yer kaplayacak gereksiz bir şeye kırılmışsan haketmişsin ev eşyası olsa anlarım en iyisini al gelinliği kirala dedi diye kırıldıysan çocuğa yazık etme ayrıl
10 Yorumla Birikimi var diyosun. Araba alacak birikim yoksa hepsini çarçur ederseniz en ufak bir eksikte köşeye sıkışırsınız sonra huzursuzluk başlar. Ben gelinliğimi özel diktirmiştim. Ama kiralıktı. Evde koyacak yer yok ki. Herşeyin her bütçeye uyanı var.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
çok istiyorsan kendi paranla satın alabilirsin neden her şeyi erkekten bekliyorsun? nerede eşitlik
13 Yorumla- Soran1 ay
Ben ona damatlık alıcam ama kiralamayacağım gelinlik damat tarafına ait o yüzden öyle daha iyi olur diyor
- Cevap sahibi1 ay
Kusura bakma lütfen sen bir gereksiz ve lüks bir harcama için bu kadar sallantıya giriyorsan yol yakınken dön. Adamın kendi evi ve arabası yok henüz gereksiz harcama yapmaması önemli geleceğiniz açısından.
- Soran1 ay
Haklısın
Abla ben 6 aylık evliyim Biz kiraladık haklı bir daha giyemeyeceksin onun yerine sana biraz daha fazla altın alsın (durumunda varsa ) evine alıp napicaksin bazanin altında duracak giyemiceksin de Sadece fuzuli masraf ayrıca birikimi de varmış bir araba belki bir araba alır böyle gereksiz şeylere para harcama
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Gelinlik satın almak çok paran olsa bile saçma sonra ordan oraya sokusturmaya çalışıyorsun
Bir de yanlış anlama ama bir gelinlik mevzusunda böyleysen senin pek ortak yolu bulasın yok gibi
10 Yorumla Herkes kendi masrafını karşılasa orta yolda buluşulur.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Sevgilin haklı bir defa giyeceğin birşeyi satın almak mantıklı değil. Anladığım kadarıyla sorunu çıkaran da sensin.
00 Yorumla Ben satın almıştım ve pişman olmuştum. İnan çok gereksiz saklıycak yer bulamıyorsun en son ihtiyaç sahibine vermiştim
20 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Bir daha giymeyeceğin şeye o kadar para vermek "gereken" bir şey mi? Kızlar cidden doyumsuzsunuz
00 Yorumla Adam çok doğru söylemiş yalnız
02 Yorumla- Soran1 ay
Doğru değil demiyorum ama içime sinecek olan o gelinliği almak buda benim içimden gelen şey
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Kirala ben satın aldım bazanin altında duruyor özel dikim yaptırma saydım bende kiralardım
00 Yorumla - 1 ay
Yaş 30, hala oturmadı mı bunlar?
00 Yorumla - 1 ay
Sizin ilişki yürümez benden söylemesi.
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Evlilik yolunda yapılması gerekenlerde orta yolu nasıl buluruz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi