Bütçe planlaması yaparken açık konuşmak gerekiyor, ama bu durum yanlış anlaşılmaya sebep olur mu? Maddi konuları rahatça konuşmanın yolları neler?

Bütçe planlaması yaparken açık konuşmak gerekiyor, ama bu durum yanlış anlaşılmaya sebep olur mu? Maddi konuları rahatça konuşmanın yolları neler?

Her şey net olmalı. Arada flu bir şey kaldığında ileride sorunlar olabiliyor. Yoksa da yok olduğunu bilmek gerekir ki beklenti farklı olmasın. Ben net konuşma taraftarıyım.
Vallahi evlenecek kadın Başta benim peşinden koşması lazım ben o kadının Peşinden Koşamam a**** değilim yani kadın altı üstü ulaşamadığım bir şey de değil artık param var Nasıl olsa hayatı yaşıyorum ben sende kadını etine bulunan kemiğine doydum ben yani gerek yok Ya bu saatten sonra ben kafamı ağrıtmam bir kadın
Evliliğe adım atmışsam bunu çekinmeden söylerim. Partnerim de kendi elinden geleni söyler, buna göre ayarlamalar yaparız. Rahatça konuşmayacaksak niye evleniyoruz?
Cevap
12Cevap
Konuşmamak etkiler herşeyi konuşmak fikir alışverişinde bulunmak gerekir gadası
Bence enine boyuna her şey masaya yatırılması ki sorun çıkmasın.
Ara ara konuscaksin herzaman konusmak iliskiyi kotuye yorabilir ve yanlis anlasilir
Yani mecbur :)
Iliskisi mi var bunun bir akide imza atacak 8nsanlar :)
İşin içinde Beko varsa etkilemez Kasım kampanyalarını kaçırmayın
Zor konular, daha doğrusu benim için konuşması zor konular diyeyim. Ama konuşmak gerekir
Bence etkilememeli yani ben konuşurdum Çeyiz, Beyaz eşya vs... Özellikle şu ortamda geçim sıkıntısı yaşanmaması için bu konulara önceden değinilmesi lazım
Bence her şey konuşulmalı ama usulü ile
Rahatça konuşulabilmeli önrmli mesele
Doğrusu o zaten konuşacaksın
Evet ama konuşmak en iyisi
Etkilememeli bu devirde
Ayip yani izlemliyerek ögrensinler
Etkileyebilir ama konuşulması gerek
İlla ki etkiler
Evet etkiler
Etkiler olumlu
Etkiliuo
Evet