Alışveriş & Hediyeler Çeyiziniz için bir şey alsaydım ne alırdım söyleyim mi? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 87 Yapay Zekaya Sor 🥺❤️#Edameda ❤️ #ÇeyizAlışverişi 🛍️ 🎀🌹💍 Güncellemeler1 yıl Evet gelin 👰♀️ Çeyiziniz için bir şey alsaydım ne alırdım söyleyim mi? Cevapla Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ben sana fincan seti ve tencere seti alırdım❤ 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl 🥰❤️ Ben de sana Dyson dikey süpürge Yorumla s MFBH22 1 yıl ❤❤❤❤❤ Yorumla Edameda06 1 yıl 🩷🌹 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Ben sana borcam alırdım, sen bana ne alırdın? 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Borcam almayanı dövüyorlarmış jssjs Yorumla Edameda06 1 yıl Ben sana pasta takımı alırdım Yorumla kurumeyvecanavarı 1 yıl Ay en sevdiğim teşekkür ederim :) Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
meralover Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Aç insanlar var, ben daha çeyizime misker alamadım 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Mikser alim sana o zaman :d Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hadi söyle bakalım.. 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Kaşık çatal bıçak takımı Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. 🥰 Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim 🥰 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl söyle bende çeyize başlıyım bari 😅 0 7 Yorumla Edameda06 1 yıl Halı 😂 Yorumla Wantutriforooo 1 yıl Daha düzgün bişi olaydı ya 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Halı çok düzgün bişii xkksk Yorumla Wantutriforooo 1 yıl Bende mutfak için bişi bekliyodum hayallerim alt üst oldu 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Uff bide beğenmiyorlar ya Yorumla Wantutriforooo 1 yıl 😒😒 tamam ya gıdım bugün halı alıyım bari Yorumla Edameda06 1 yıl 😏😏 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Ne alırdın bana Eda?,🌸 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Dyson şarjlı süpürge
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% 1 yıl Ne alırdın söyle bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Bornoz takımı 🤣 Yorumla Mrengineerac 1 yıl Ondan var evde hazır ceyizimde 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl İyi 😅 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Ne alıyorsun bana 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Günlük yemek takımı Yorumla Asil-Bey 1 yıl Adresi yazayım mı Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Yorumla Asil-Bey 1 yıl 😅😅 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Tabi çok merak ediyorum ne alırdın 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Blender seti Yorumla Gof34 1 yıl Çok teşekkür kesene bereket Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim 😂 Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl şu aşk çantadan alsam ben jsjdjdj 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Olur sana da çanta 😄❤️ Yorumla yürüyenyıkıkkk 1 yıl ay teşekkür ederim 😄❤️ Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim 😂🌹 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Söyleyebilirsin 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Battaniye Yorumla Ilerdearse 1 yıl Kışın sicacik iyi gider Teşekkür ederim😊 Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim 🤗 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Merakla bekliyorum 🫣 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Ütü 😄 Yorumla KIZILİNKA 1 yıl Çilesi bitmez 🩷😅 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Ama olmasa da olmaz 😄 Yorumla KIZILİNKA 1 yıl O zaman buharlı ütü makinesi olsun 😏 Yorumla Edameda06 1 yıl Olur tabi ki 💖 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Ne alırdın. Tava al yemek yapayım 😂 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Tamam sana tava seti 🍳 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Merci 🌹🤣 Yorumla Edameda06 1 yıl Ricaa 😄 Yorumla
_-_-_Öcüü-_-_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Bunu da söyle 0 6 Yorumla Edameda06 1 yıl Tencere seti Yorumla _-_-_Öcüü-_-_ 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Edameda06 1 yıl Rica Yorumla _-_-_Öcüü-_-_ 1 yıl 🤗😇 Yorumla Edameda06 1 yıl ☺️ Yorumla _-_-_Öcüü-_-_ 1 yıl 😴😲. Yorumla
_gunes__00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl seni dinliyorum 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Kitaplık _gunes__00 1 yıl Bir tane daha ekleriz artık. 😂Zaten kitaplığım çok dolu. Edameda06 1 yıl 😂📚 _gunes__00 1 yıl 🤣
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Buyur 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Saklama kabı seti Yorumla gulsuberenkolsuz 1 yıl Bizim evde bir koca dolap dolusu var🤣 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Nedir 0 7 Yorumla Edameda06 1 yıl Bubu temalı tabak 🤣 Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl 🤣🥰🥰teşekkür ediyorum .. anlaşılan sende evleneceksin çeyizi başladın desene😅😅 Yorumla Edameda06 1 yıl Yok dudu yarışma için soruyorum 😄 Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl Ben sana bubu dudu fincan seti alırdım😃😃 Yorumla Edameda06 1 yıl İyi güzel ☺️ Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl Hee ben şu sıra çeyiz ve eksikleri yüzünden benimkiyle kavgalıyızda🫥🫥🫣ayrılığa gidiyor ilişkimiz🥲 Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl Ricaederim 😂😂🤗 Yorumla
KalpSozcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Elektrikli süpürge KalpSozcusu 1 yıl Teşekkür ederim Edameda06 1 yıl Rica ederim
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım 😂 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Makyaj aynası Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Hiç makyaj yapmayan ben 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. söyle 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Pijama takımı Yorumla
GhostArt Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Söyle kız 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Yemek takımı Yorumla GhostArt 1 yıl Kaç parça? 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 24 😂 Yorumla GhostArt 1 yıl Ey yeter, çok bile. 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet 🤣 Yorumla
mathmaxeil Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Söyle 🫠 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Havlu seti Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım. 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Robot süpürge Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Oluur 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Elektrikli cezve Yorumla
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% 1 yıl Evet lütfen. 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Elbiseler 👗 Yorumla Yalnızkadınn06 1 yıl Elbise çeyiz mi kız 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl Ne koyarsan olur 🤣 Yorumla Yalnızkadınn06 1 yıl Neden elbise 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl Valla aklıma o geldi Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl söyle gelsin 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Mutfak robotu Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olur💕 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Nevresim takımı Edameda06 1 yıl 🌸💖 Biscolatagirl 1 yıl Harika👍🏻🪩🍫 Edameda06 1 yıl 🤗🌹🍒
Berweic Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Olur 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Bornoz takımı Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Süle edoşko 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Tavşan bibloları hem de simliiii 😆☺️🌸 Yorumla simlitavsan 1 yıl Uhağğ çeyizime gel lütfen😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Tam senlik 🐇✨🥕 Yorumla simlitavsan 1 yıl 😂🌸🥕🍓🍭💕 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Söyle 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Parfüm seti Yorumla beyzaondr350 1 yıl Sonunda parfümüm oldu alamıyorum pahalılıktan 😂😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Benden sana bir sürü parfüm 🌸🌸 Yorumla beyzaondr350 1 yıl Teşekkür ederim ❤️❤️😅 Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim ❤️❤️💋 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Olur söyle 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Su takımı Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Söyle 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Makyaj seti Yorumla Perikızı0007 1 yıl Güzel teşekkür ederim Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim 💄 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Söyle 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Kahve fincanı takımı Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Güzel tam benlik Yorumla Edameda06 1 yıl ☕🌸 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Olur 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Çay seti Yorumla Hadiiyani 1 yıl Tesekürler arkadaşım iyi ki varsin Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim 😊🙏🏻 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Söyle 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Kahvaltı takımı Yorumla Prince12345678 1 yıl teşekkür ederim Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim Yorumla Prince12345678 1 yıl 🍀🍀🍀 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Olur 0 27 Yorumla Edameda06 1 yıl Pijama Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Kalpli mi hello kittilmi Yorumla Edameda06 1 yıl Puantiyeli jjsjs Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Bize ters 😀 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 O zaman batman desenli olsun 😆hahaha Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Ben de bir başkasına hediye olarak götürürüm belki olsun tamam😀 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Hediye edilen bir başkasına verilmez ya aa Yorumla Edameda06 1 yıl Giyeceksin zorla, emrediyorum xd Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Anneee sen misin 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet yakaladım seni dsjsj Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Seni babama şikayet edeyim de gör😀 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok korktum haha baban benden korksun, terlik fırlatırım ona 😆😆 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Sen yürek yemişsin 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl 🫣🤭🙈 Baban bana kıyamaz 🥰 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Şiddete karşı zaten de 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl İyi laf da söylemez 😂 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Puantiyeli pijama ne Allah’ını seversen 😀 Yorumla Edameda06 1 yıl Tamam sonra batman 🦇 desenli olsun dedim ya 😊 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Gerçekten çok güzel bir seçim hemen kabul etmeliyim😀 Yorumla Edameda06 1 yıl 🫣🤗😆 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Teşekkürler😀 Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim pijamalı gaffur 🤭 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Çok komik 🤬 Yorumla Edameda06 1 yıl Şaka ya 🥲🤭 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl 😳 Yorumla Edameda06 1 yıl 💙, Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Bekliyorum 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Traş ve bakım seti Yorumla
Catherinehill Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Olur 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Kahve makinesi Yorumla Catherinehill 1 yıl Çeyiz dizsem ilk alacağım şey bu olacaktı bu arada siftahı sen yapmış olurdun 😂 bende sana cilt bakım seti alırdım 🙏 Yorumla Edameda06 1 yıl 😄🥰 Teşekkür ederim güzel hediye olurdu 😂❤️ Yorumla Catherinehill 1 yıl Ne demek 😂💕 Yorumla Edameda06 1 yıl 💖🌸 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Söyle caniko 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Çaydanlık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte bu bee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tam benlik Yorumla Edameda06 1 yıl 😂🫖 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mükemmelsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben sana fincan seti ve tencere seti alırdım❤
🥰❤️ Ben de sana Dyson dikey süpürge
❤❤❤❤❤
🩷🌹
Ben sana borcam alırdım, sen bana ne alırdın?
Borcam almayanı dövüyorlarmış jssjs
Ben sana pasta takımı alırdım
Ay en sevdiğim teşekkür ederim :)
Rica ederim 😊
Aç insanlar var, ben daha çeyizime misker alamadım
Mikser alim sana o zaman :d
Hadi söyle bakalım..
Kaşık çatal bıçak takımı
Teşekkür ederim. 🥰
Rica ederim 🥰
söyle bende çeyize başlıyım bari 😅
Halı 😂
Daha düzgün bişi olaydı ya 😂
Halı çok düzgün bişii xkksk
Bende mutfak için bişi bekliyodum hayallerim alt üst oldu 😂
Uff bide beğenmiyorlar ya
😒😒 tamam ya gıdım bugün halı alıyım bari
😏😏
Ne alırdın bana Eda?,🌸
Dyson şarjlı süpürge
Ne alırdın söyle bakalım
Bornoz takımı 🤣
Ondan var evde hazır ceyizimde 😂
İyi 😅
Ne alıyorsun bana
Günlük yemek takımı
Adresi yazayım mı
🤣
😅😅
Tabi çok merak ediyorum ne alırdın
Blender seti
Çok teşekkür kesene bereket
Rica ederim 😂
şu aşk çantadan alsam ben jsjdjdj
Olur sana da çanta 😄❤️
ay teşekkür ederim 😄❤️
Rica ederim 😂🌹
Söyleyebilirsin
Battaniye
Kışın sicacik iyi gider
Teşekkür ederim😊
Rica ederim 🤗
Merakla bekliyorum 🫣
Ütü 😄
Çilesi bitmez 🩷😅
🤣 Ama olmasa da olmaz 😄
O zaman buharlı ütü makinesi olsun 😏
Olur tabi ki 💖
Ne alırdın. Tava al yemek yapayım 😂
Tamam sana tava seti 🍳
Merci 🌹🤣
Ricaa 😄
Bunu da söyle
Tencere seti
Teşekkür ederim
Rica
🤗😇
☺️
😴😲.
seni dinliyorum
Kitaplık
Bir tane daha ekleriz artık. 😂Zaten kitaplığım çok dolu.
😂📚
🤣
Buyur
Saklama kabı seti
Bizim evde bir koca dolap dolusu var🤣
😂
Nedir
Bubu temalı tabak 🤣
🤣🥰🥰teşekkür ediyorum .. anlaşılan sende evleneceksin çeyizi başladın desene😅😅
Yok dudu yarışma için soruyorum 😄
Ben sana bubu dudu fincan seti alırdım😃😃
İyi güzel ☺️
Hee ben şu sıra çeyiz ve eksikleri yüzünden benimkiyle kavgalıyızda🫥🫥🫣ayrılığa gidiyor ilişkimiz🥲
Ricaederim 😂😂🤗
Söyle bakalım
Elektrikli süpürge
Teşekkür ederim
Rica ederim
Söyle bakalım 😂
Makyaj aynası
Hiç makyaj yapmayan ben 😂
🤣
😂😂😂
söyle
Pijama takımı
Söyle kız
Yemek takımı
Kaç parça? 😂
24 😂
Ey yeter, çok bile. 😂
Evet 🤣
Söyle 🫠
Havlu seti
Söyle bakalım.
Robot süpürge
Oluur
Elektrikli cezve
Evet lütfen.
Elbiseler 👗
Elbise çeyiz mi kız 😅
Ne koyarsan olur 🤣
Neden elbise 😅
Valla aklıma o geldi
söyle gelsin
Mutfak robotu
Olur💕
Nevresim takımı
🌸💖
Harika👍🏻🪩🍫
🤗🌹🍒
Olur
Bornoz takımı
Süle edoşko
Tavşan bibloları hem de simliiii 😆☺️🌸
Uhağğ çeyizime gel lütfen😂
🤣 Tam senlik 🐇✨🥕
😂🌸🥕🍓🍭💕
Söyle
Parfüm seti
Sonunda parfümüm oldu alamıyorum pahalılıktan 😂😂
🤣 Benden sana bir sürü parfüm 🌸🌸
Teşekkür ederim ❤️❤️😅
Rica ederim ❤️❤️💋
Olur söyle
Su takımı
Söyle
Makyaj seti
Güzel teşekkür ederim
Rica ederim 💄
Söyle
Kahve fincanı takımı
Güzel tam benlik
☕🌸
Olur
Çay seti
Tesekürler arkadaşım iyi ki varsin
Rica ederim 😊🙏🏻
Söyle
Kahvaltı takımı
teşekkür ederim
Rica ederim
🍀🍀🍀
Olur
Pijama
Kalpli mi hello kittilmi
Puantiyeli jjsjs
Bize ters 😀
🤣 O zaman batman desenli olsun 😆hahaha
Ben de bir başkasına hediye olarak götürürüm belki olsun tamam😀
😂 Hediye edilen bir başkasına verilmez ya aa
Giyeceksin zorla, emrediyorum xd
Anneee sen misin 😅
Evet yakaladım seni dsjsj
Seni babama şikayet edeyim de gör😀
Çok korktum haha baban benden korksun, terlik fırlatırım ona 😆😆
Sen yürek yemişsin 😅
🫣🤭🙈 Baban bana kıyamaz 🥰
Şiddete karşı zaten de 😅
İyi laf da söylemez 😂
Puantiyeli pijama ne Allah’ını seversen 😀
Tamam sonra batman 🦇 desenli olsun dedim ya 😊
🤣
Gerçekten çok güzel bir seçim hemen kabul etmeliyim😀
🫣🤗😆
Teşekkürler😀
Rica ederim pijamalı gaffur 🤭
Çok komik 🤬
Şaka ya 🥲🤭
😳
💙,
Bekliyorum
Traş ve bakım seti
Beyaz çarşaf
Hı tm
Olur
Kahve makinesi
Çeyiz dizsem ilk alacağım şey bu olacaktı bu arada siftahı sen yapmış olurdun 😂 bende sana cilt bakım seti alırdım 🙏
😄🥰 Teşekkür ederim güzel hediye olurdu 😂❤️
Ne demek 😂💕
💖🌸
Söyle Edoş
Cezve seti
Söyle caniko
Çaydanlık
İşte bu bee
Tam benlik
😂🫖
Mükemmelsin