Alışveriş & Hediyeler İmkanınız olsa ne satın alırsınız? kagan_altnsk23 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ben bir laptop bir iPhone 8 birde birtane daha evraklı motorsiklet vitesli 5 vites kuba 125 CC alırdım peki ya sizler? Güncellemeler+1 yıl Soru çok süper soru seçildi soruyu beğenmeyi unutmayın İmkanınız olsa ne satın alırsınız? Cevapla Laptop Soruları iPhone Soruları Satın Alma Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Deniz kenarında manzaralı müstakil bir ev isterdim. 1 0 Yorumla
aşkkadamıı0 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sakarya taraflarından izinlerde kendi başıma kafa dinleyebileceğim müstakil arazi içinde ev 1 0 Yorumla
elif_dedim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Tır filosu kurup işletirdim. 1 1 Yorumla kagan_altnsk23 +1 yıl Onu bende yaparım Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Araba istiyorum 😂 citroen c4 1 3 Yorumla kagan_altnsk23 +1 yıl Neden Fiat Punto Evo Grande değil Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Bilmiyorum ki onu 😂 küçük araba istiyorum Yorumla kagan_altnsk23 +1 yıl O dediğimde kadınlara göre Bafra da her kadında var Fiat Punto Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. En acilinden bir telefon, sonra ev jqjsj 1 0 Yorumla
symaki0 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Cahil insanlara bir beyin 1 1 Yorumla kagan_altnsk23 +1 yıl Neden öyle dedin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Deniz kenarında manzaralı müstakil bir ev isterdim.
Sakarya taraflarından izinlerde kendi başıma kafa dinleyebileceğim müstakil arazi içinde ev
Tır filosu kurup işletirdim.
Onu bende yaparım
Araba istiyorum 😂 citroen c4
Neden Fiat Punto Evo Grande değil
Bilmiyorum ki onu 😂 küçük araba istiyorum
O dediğimde kadınlara göre Bafra da her kadında var Fiat Punto
En acilinden bir telefon, sonra ev jqjsj
Cahil insanlara bir beyin
Neden öyle dedin
Gemi;)
kawasaki ninja 400