Yeni nesil makineler efsaneler yaratıyor, ben çok beğeniyorum kahvelerini.

Yeni nesil makineler efsaneler yaratıyor, ben çok beğeniyorum kahvelerini.

Benim 3 makinem var üçü de süper 1. Elektronik Türk kahve cezve 2. Filtreli süzme kahve 3. Kapsül çeşitleri köpüklü kahve late mahriyato kapuçino kakao vesaire
En iyi kahveyi 3. Yapıyor kesin :)
Evet ama biraz daha kaliteli köpüklü falan kremalı çok çeşitleri var
10 çeşit oluyır genelde.
Saymadım ama vardır kesin 3-4 tane kahve çeşitleri gördüm late mahkiyatıo kapıcıyla çeşitleri var vanile karamel ne bileyim sıcak çikolata kakao var işte bir şeyler ama çok pahalı ya bir karton nereden baksan 5 Euro civarı
Cevap
8Cevap
kahve makinam yok maalesef
Kuzu almak lazım
Dandirik bir filtre kahvesi dahi, orta kaliteli alınmış bir filtre kahveyle dışardakilerin bir çoğuna bin basıyor
Evimdeki tek makina Türk kahvesi makinasi ondan da çok menmunum
Afiyetler olsun o vakit
Türk kahvesi makinem var kahveyi kaliteli alıyorum mis gibi yapıyor dışarıdakine değişmem
Ne markası
Arçelik telve iki cezveli olan
Kaliteli çekirdek kullandığım sürece gayet iyi oluyor.
O da para tabii
bu şekilde çok çeşitli bir makinam yok çok pahalı bu makinalar Türk kahvesi ve filtre kahve makinamdan gayet memnunum
Disarda ictigim sayilmaz bi is yerim haric orada da sattigimiz icin
Bazı mekanlar var bilirsin reklama giriyor diye yazamadım
Ne reklami knk sen yazsan nolur sjdjs ama biliyom zaten yurtdisinda yasadigim icin bizim burada Turkiye gibi tiklim tiklim olmuyor burada daha cok alan aliyor elinde goturuyor yolda arabada vs ise okula giderken iciyor ama turkiyede ne varsa iyice kahvehaneye cevirdiler saatlerce oturuyorlar full dolu sanki boyle prestijli bir yer saniyorlar orada oturunca bi cool bi zengin falan mi hissediyor yoldan gecenlere “bak ben burada oturuyom kahve iciyom param var” havasi var millette. Bide bir suru fotolar bilmem neler cekip paylasmalari yok mu kafayi yersin her sene geldigimde gulmekten patlayacam onunden gectiginde ya hep mi ayni goruntu olur hep dolu ya sabah aksam full yani sorsan ekonomi kotu para yok ahsshshsh
Ben k cup makine kullanıyorum. Daha çom nescafe içiyorum favorim bu.
Dışarıdaki pek çok mekandan daha iyi kahve yapıyor.
Çok kahve düşkünü değilim filtre kahve yapsın yeter
philips aldım çok güzel kahve yapıyor dışarıyla aynı zaten bu alacağınız çekirdek lahbeye bağlı tadı kalitesine bağlı
Çekirdek kahve yerine toz olmaz mı
yok olmaz
Makinede olmamalı tadı etkileyen kahvenin icindeki malzemeden olmalı bildiğim kadariyla
Daha güzel yapıyor
Hangisinden seninki
Yok maalesef
Hangi marka
Evet bebiş
Yapıyor hemde daha iyi
yapar sanirim
Kuzu denemedin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?