Alışveriş & Hediyeler Çeyiziniz için nevresim takımı alınırken 3 parça olan mı alınmalı yoksa 2 parça olan mı tercih edilmeli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sizce Nevresimler 3 parça nevresim, yastık, çarşaf içinde olan mı yoksa takımda olmayan ayriyeten mi lastikli çarşaf mı alınmalı?Çeyize 3 4 adet içerisinde bulunan takım alınıp günlük kullanıcaklar mı 2 parça alınıp lastik çarşaf kullanılmalı? #ÇeyizAlışverişi Çeyiziniz için nevresim takımı alınırken 3 parça olan mı alınmalı yoksa 2 parça olan mı tercih edilmeli? Cevapla Çeyiz Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
akrebimsii Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben alırken 3lü olacak şekilde almıştım ayreten lastikli çarşaf da aldım şu an o takımların yatak örtülerini nadir kullanıyorum. Yani alınmasa da olurmuş lastikli çarşaf kesinlikle çok rahat 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. 3 parça olan bence 0 0 Yorumla
alonewithsilence Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl İhtiyaca göre alınmalı ve fazla masraf yapılmamalı, fazla masraf yapılıp da kavgalar olmamalı. 1 0 Yorumla
noluyogıı Takip Et Xper 4 Yaş: 97 , eic 100% 1 yıl Sen takım olandan al yedek olarakda yine lastikli çarşaf ta al yedegin olsun misafirin gelir vs lazım olur hep 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Yetmez ki 5 set kesin şart yatıya gelenler olmucak mı 😃 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl çarşaflı takımlar al bence ayrı çarşafla uğraşmazsın 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Her zaman takım olan daha mantıklıdır.. 0 0 Yorumla