Nişanlımın ailesine karşı beni korumaması normal mi?

8 aydır nişanlıyım. resmi nikahım kıyıldı dügünüm bu hafta sonu. ancak verilen sözler hiç tutulmadı. annem 6 bilezik istedi 5 e düşürdüler 4 tane yaptılar birini sahte takalım dediler. annem problem cıkartmadı belirli mobilyalarım alınmadı. (beyaz eşyayı ve televizyonu onları zorlamamak adına ben yaptım) tüm mutfak vs bende zaten. yapacakları altın dügün ve mobilyalardı. nişanı ben yaptım kınayı ben yaptım hiç bir destek görmedim ve nişanda kaynanam sadece ceyrek taktı. benim endi evim var babadan kalma bu arada babam yok vefat etti. ev tutulmad o eve yerleşecegimiz için kira da verilmedi bu arada ama verilecek dairenin 70 bin masrafı cıktı onu yine annem ve ben ödedim. teklif bile etmediler biz verelim diye ev 1 ay sonra verilecek bu bir ay balayından dönünce kalacak yerimiz yok eşyalı bir ev tutalım demediler. ki onların evinde 5 çalışan nufus var bizim evde bir annem emekli bir ben çalışıyorum. dedim kınanın yarısını ailen ödesin bana yoksa nasıl ödeyecekler kına kız tarafının cümlelerini kurdu. yani iyi niyetli olurken ezildikçe ezildim ve nişanlım hala ailesi için yok diyebiliyor asıl yok demesii gereken kişi ben ken. ee bu kez de ben ailesinden iyice sogudum haklı olarak dügünden sonra görüşmek istemiyorum ne alakası var diyor. bir kuaförüm bir halım bir perdem aile için olay oldu. ne yapacagımı bilmiyorum ben artık. evvli olmasam nişan atarım ama resmi nikahım da kıyıldı.

Nişanlımın ailesine karşı beni korumaması normal mi?