Kendim çalışıyorum o da çalışıyor, bunun muhabbeti döndü kendimi kötü hissettim…
Millete neler neler takılıyor,
Her biri 25 gramdan etse 4 bilezik ediyor, kendimi çok bencilce hissetmeme neden oldu..
Hiç öyle bir insan değilim fakat kendimi çok değersiz hissettim. Bi gelini kolyesiz yüzüksüz düşünsenize tamam desem ona ve ailesine göre bu kadar olucak, olumsuz yorumlara kapalıyım cahil de bir insan değilim sadece üzdü beni, napmam gerektiğini bilmiyorum ne söylemeliyim ona
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
300 bin tl mi az ve değersiz? Para ile değer kazanacağını düşünüyorsan kendini mal olarak görebilirsin
Anlamıyorum herkes neden olumsuz yorumlar yapıyor, kendisine her şeyde destek olacağımı ev eşyaları düğün salonu vs her şeyde.. ama konu benim takı istememe gelince herkes ahkam kesmesini çok iyi biliyor…başlık parası vs de istemedim..
Yardım ettiğini dahi dile getirmen zaten kıyas yaptığın anlamına gelir burada her birey zaten huzurlu yuva çabasında ve bu duyguya bedel biçen asla kazanamaz birgün değer verdiğiniz para sizi para diye harcatır merak etmeyin
Umarım siz dediğiniz gibi birisini bulursunuz sanmıyorum ama
Parayla babam kıyas yapsa ben yanlışını yüzüne vururum kardeşim siz değersiz hissettim kendimi diyorsunuz para ile değer ölçülmez ! Siz bunu anlamıyorsunuz
Ben de ölçülmeyeceğinin farkındayım beyefendi, diğer insanlardan eksiğim ne fazlam var anlıyor musunuz? Bu yüzden öfkeliyim duygusal açıdan bakmayı bırakın artık, doğu kültürüne ait gelenek göreneklerden haberiniz yok
Yargılamak ne kada kolay öyle değil mi?
Eksik ya da fazlalığı kendi kararınızla veremezsiniz karşınızdaki insana değer verin önce doğu kültürüne kabahat bulmayın ülkenin her insanı güzel sizin önce ülkedeki pahalılığı geçim zorluğunu öğrenin sonra bedel biçin kendinize iyi akşamlar. Erkeğin cebine ihtiyacınız varken bakın erkeğin cebini kendinize ihtiyaç edinmeyin
Yargılamıyorum sizin cümleleriniz yanlış burada sıradan şekilde daha fazla takmasını beklerdim umarım öyle olur kazanırda takabılır deseniz kimse eleştirmez kendimi değersiz hissettim derseniz size değer katanın sevgi değil para olduğunu anlayan herkes sizi eleştirir
Anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz alık mısınız pardon? Her şeyi başka yöne çekmeyi nasıl da iyi biliyorsunuz
Kendi paramı kendim kazanıyorum zaten kimsenin hiçbir şeyine ihtiyacım yok çok şükür, fikirlerinize ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum, yazmazsanız sevinirim çünkü beni anladığınızı düşünmüyorum, iyi akşamlar
Para ile satın alınabilir kişilere fikir beyan etmiyorum sadece eleştiriyorum bundan da rahatsız iseniz topluma açık bir soru sormanın yanlış olacağını düşünmelisiniz tabiki başla şeyleri düşünmeden edebilirseniz yorumum cevaba açık değil bildirim gelmezse sevinirim.
Yorum yapıyorsanız cevabı da olucaktır. Kişiliksiz yorumunuzu kendinize saklayın her kızın evlenmeden önce istekleri olduğunu ve bunu size sormaları gerekmediğini anlayacaksınız, zamanında annenizi de parayla sayın almışlar sanırım dediğinize göre- kana ve küstah yorumunuz görmek dahi istemiyorum, eşimden düğün hediyesi olarak takı alan kadınlar sizin tabirinizle satın alınmış kadınlar değildir, daha fazla çirkinleşmeyin
Mehir isteyen kadınları zan altında bırakarak satın alınmış kadınlar olarak belirttiğiniz için sizi ilgili yerlere bildireceğim, herkes yorum yapmamalı böylelikle bilmiş olduk!
Konuya anne dahil ederek yaş seviyenizi de belli ettiğinize göre sizde KARAKTERSİZLİGİNİZİ KENDİNİZE SAKLAYIN ! Her kızın hayalı vardir ama kendini altın karşısında değersiz hissetmez koca olacak adamı burada küstahça eleştirmez işine bak hadi laf ebeliği yapmaya kalkma senin zekan buna el vermez
İlgili yerlere selamımı ilet cümlelerimin her birinin arkasındayım kendi yazdıklarını tekrar oku silmen çare değil çünkü 😂
Senin çok mu el veriyor ha? Ahahaha nasıl anlamak istiyorsan ben annenize hakaret etmedim örnek gösterdim!!! Zamanında kendisinin mehir alıp almadığını gidip sorabilirsiniz, sanırım evliliğe pek uygun değilsiniz dünyadan haberiniz yokmuş, yazık sizinle evlenen kadına çok üzüldüm, gerçekten çok yazık
Size ayıracak boş tek bir dakikam bile yok, lağım f*arsi
Sizin sorunuzdan haberiniz yok mihir başka kendimi değersiz gördüm 100 gram karşısında başka ! Önce eş kavramını öğren , koca kavramını öğren sonra laf ebeliği yap anneye bir şey demedim diye laf yumuşatıyor otur yazdığını tekrar oku hatta başka yorumları da oku insanların düşüncesini gör
Beynin pek işlevsel çalışmadığı için ne yazdığımı pek anlaman mümkün değil, bunu anlayacak kapasitem olduğunu sanmıyorum bu kadar duyar kasacağına seninle evlenecek bi salağı bulursun umarım :)))
Kapasiten ****
Evet tamda yazdığın gibi kapasitem olduğunu sanmıyorum yazmıssın kendini bilmen güzel Allah sana doğruyu yazdırdı 😅
O zaman parası olanla evlen
Anlamıyorum herkes neden olumsuz yorumlar yapıyor, kendisine her şeyde destek olacağımı ev eşyaları düğün salonu vs her şeyde.. ama konu benim takı istememe gelince herkes ahkam kesmesini çok iyi biliyor…başlık parası vs de istemedim..
O kadar ezikki cevapları kopyala yapıştır yapmış, ayrı ayrı cevap yazacak beyin kapasitesi bile yok.
Ya ruh hastası mısın kızım shshahsvs o kadar boşsun ki tek tek yorumlarıma kadar bakmışsın