Alışveriş & Hediyeler “Çeyiz hazırlarken ‘bu da ne alaka, bunu ne yapacağım’ dediğiniz en tuhaf eşya neydi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor “Çeyiz hazırlarken ‘bu da ne alaka, bunu ne yapacağım’ dediğiniz en tuhaf eşya neydi? Mesela, dantelli süpürge mi yoksa altın işlemeli tencere mi?” 😂#ÇeyizAlışverişi “Çeyiz hazırlarken ‘bu da ne alaka, bunu ne yapacağım’ dediğiniz en tuhaf eşya neydi? Cevapla İş Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. bilgisayar 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Çeyizde bilgisayar mı 😳 MacBook olsa bari 😂
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kirli bebek bezini koyacak el işlemeli çantalar vardi o kadar ozenli işlenmişki... kiyamam yani kullanmaya 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bazı eşyalar öyle oluyor ama öyle yapınca da süsten öte işlev kazanamıyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çeyiz alışverişi yapmadım evlendikten sonra azar azar ne gerekiyorsa satın aldım. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu daha mantıklı bence Soran 1 yıl Hem çeyiz diye alınıp kenarda duran eşyalar da olabiliyor bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bilgisayar
Çeyizde bilgisayar mı 😳 MacBook olsa bari 😂
Kirli bebek bezini koyacak el işlemeli çantalar vardi o kadar ozenli işlenmişki... kiyamam yani kullanmaya
Bazı eşyalar öyle oluyor ama öyle yapınca da süsten öte işlev kazanamıyor
Çeyiz alışverişi yapmadım evlendikten sonra azar azar ne gerekiyorsa satın aldım.
Bu daha mantıklı bence
Hem çeyiz diye alınıp kenarda duran eşyalar da olabiliyor bence