Evlilikte hangisi mutluluk getirir?

Para: para her şeyi getiriyor nasılsa!
Aynı kafadan olmak: Uyumsuzluk huzursuzluk getirir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlilikte hangisi mutluluk getirir?

Aynı kafada olmak. para bir araçtır ama parasını kullanmayı eğlenmeyi sadece hayatı calismaktan ibaret bir insan nasıl mutluluk verir. belki Lüx hotellerde kahvaltı önüne gelmez ama semaverde çay demleyip ateşin basindada bir müzik eşliğinde oturmak daha güzel zevk verebilir vb. önemli olan yanında güler yüzlü her an birlikte olmaktan sıkılmadan huzurla yanyana olabilmek.
Parayı evleneceği insandan beklemek bana saçma geliyor, para sadece bir araçtır aşk mı para mı derseniz para evet, ama evlilik içinde karşıdan para beklemek hoş değil herkes kendi parasıyla kendine yetebilmeli yetişemediği yerde diğeri devreye girmeli. Para için evlenenlerin de bir süre sonra aralarında çıkacak problemleri tahmin edersiniz diye düşünüyorum fakat iki insanın kafa yapısı aynıysa birbirlerini gerçekten anlayabiliyorlarsa o evlilik bitmez bana kalırsa çünkü birbirlerinin içinde taşıyorlar benliklerini. Bu yüzden tabiki aynı kafadan bir insanla beraber olmak, olması gereken de bu.
Doğrusu bu evet
Bütün dertlere parayla bakamıyoruz. Para çoğunu çözüyor. Ama aynı kafada olmak parayı yaratmayada yaradığı için bence önce aynı kafada olmak daha güzel
Muhakkak
Cevap
9Cevap
Aynı kafadan olmak: Uyumsuzluk huzursuzluk getirir.
Aynı kafada olmak kesinlikle ama para olmadıktan sonra aynı kafada olmak çözüm oluyor lavgalar mutsuzluklar başlar
Evet kesinlikle
Aynı kafadan olmak oda milyonda bir denk gelir ya evli çıkar ya sevgilisi olur şansımız yokki 😂😂
Şans herkeste yoktur doğru
Başta aynı kafadan olunursa para da kolayca kazanılır EvelAllah 😃
Muhakkak
Aynı kafadan olmadıktan sonra para da bir şeye yaramıyor🙂
Evet biraz öyle
Mantık evliliğinin mutluluk getirmesi absürt olurdu zaten.
Bu konuda uzun uzun konuşulur
Bence ikisi yaaa para olmazsa aynı kafadan mutsuzluk da olmaz bence ama ikiside önemli
Evet ikisi de önemli
Aynı kafada olmak ve merhametli bir erkek mutluluk getirir
Erkekgin merhamet ve ilgisi olacak ki kadın gibi h8ssedeyim kendimi
ayni kafadan olmak mutluluk getirir, az parayi beraber harcamak bile daha guzel hissettirir
Kafaların ve tenlerin uyumu herşeyden daha kıymetli
Aynı kafadan olmak önemli
Kesinlikle
Para aynı kafayı bile getirir merak etme.
Güldürdün 🤣🤣
Aynı kafadan olmak beraberinde parayı da getirir
Tam tersi olabilir mi
Aynı kafada ol para gelir
Aynı kafadan olursan mutlu olursun
İkisi de olmazsa olmaz
Guven getirir
O kesin
Para mutluluk huzur hiçbir şey getirmez
ikiside değil
Nedir peki
kadında temiz geçmiş erkekte temiz gelecek maddi güç ve birbirlerine olan aşk bu varsa ömür boyu sürer
O muhakkak
Aynı kafa
Para diyorum
Ayni kafa sevgi saygı güven..
aynı kafadan olmak
İkisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?