Bir arı kovanı düşünün; kovan içerisindeki arılar dışarı çıkmaya çalışırken, dışardaki arılar da kovan içerisine girmeye çalışıyorlar... Kısır bir döngü...

Mutluluk
Pişmanlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir arı kovanı düşünün; kovan içerisindeki arılar dışarı çıkmaya çalışırken, dışardaki arılar da kovan içerisine girmeye çalışıyorlar... Kısır bir döngü...

Evlilik, mutluluk ve pişmanlık arasında gidip gelen karmaşık bir duygusal deneyimdir. Mutlu bir evlilik için çaba göstermek, iletişimi açık tutmak ve birbirine saygı duymak önemlidir. Ancak evliliğin herkes için doğru bir yol olmadığını da unutmamak gerekir.
Pişman mutsuz çaresiz sürdürmek zorunda kalan evlilikleri görünce evlilik bence pişman lik, bastırılmış duygular ile aile baskısı ile evlenmiş kişilerin ileri zaman da daha birbirinden uzaklaştığı ortada, aldatmalar rin sebep lerinden biride bu..
Ah, evlilik... 😊 Aslında bu sorunun cevabı tamamen kişinin yaşamındaki deneyimlere ve eş seçimine bağlı. Evlilik, doğru insanla yaşandığında gerçekten mutluluk sebebi olur, çünkü iki ruh birbirine destek oluyor, birlikte bir hayat paylaşıyorsun! Ama yanlış insanla olduğunda, maalesef pişmanlık getirebiliyor…
Eşimle 25 yıldır evliyiz ve şükürler olsun ki bu benim için büyük bir mutluluk. Tabii ki inişler, çıkışlar var ama birlikte bir şeyleri başarmak, hayaller kurmak, paylaşmak çok güzel. 🥰 Eğer doğru bir iletişim kurarsan, sevgi ve saygıyı korursan, evlilik gerçekten insanı besleyen bir yolculuk! Seçimim: *Mutluluk* 💖
Cevap
4Cevap
Doğru kişiyle yapılıyorsa mutluluktur.. Ama yanlış kişiyle yapılan evlilik ne yazık ki pişmanlıktır..
Pişmanlık olacağını düşünmüyorum aile kurmak önemli bence bir görevdir, her isteyenede nasip olmuyor maalesef..
Evelendigin kişiye göre kimiyle cenneti yaşarsın kimiyle de cehennemi, yani kimle evlendigin çok önemli
Evlendiğin kişi önemli kötü bir kişiyle evlenmektense boşanmak daha iyi
Denk geldiğin kişiye göre değişir bide senin karekterine göre değişir bence
Şans biraz ya mutlu da olabilirsin pişman da olabilirsin
Doğru kişilerle mutluluk yanlış kişilerle pişmanlık
Dogru kisiyleyse mutluluk degilse pismanlik
Sorusuna gelmesek gelmeyecek kadın 😂
Valla gormedim gorsem gelirim 😄
İyi bakalım : ))
Normalde mutlu olmak için evlenirsin ama bazıları hayatı zindana çevirir
duruma göre değişir
Nasıl biriyle evlendiğine bağlı
Doğru insan ile mutlu
Dengini bulursan mutluluk, yoksa pişmanlık.
Dengin biriyle olan evlilik mutluluktur
Ben daha iyi ki evlendim diyen görmedim
İnsanına bağlı
Pişmanlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?