Alışveriş & Hediyeler Neden 👰♀️ çıkarmaları sabahın kör vaktinde yaparlar ki? Lvny_ Takip Et Xper 7 Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mümkünse beni gelin çıkarmaya öğleden sonra gelsinler👰♀️🤵♀️🤣🤣 Neden 👰♀️ çıkarmaları sabahın kör vaktinde yaparlar ki? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kiskansinlar diye olabilir mi 😂 😂 1 18 Yorumla Lvny_ 1 yıl Kim niye kıskansın uykudan uyanıp uykulu uykulu nasıl kıskansınlar 😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo 1 yıl Millet sabahın köründe evleniyor biz de evde kaldık diye 😂😂 Yorumla Lvny_ 1 yıl Ahahah bakıyorum tanıdık geldi sana 😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo 1 yıl Arkasından su da dök 😅😅😅 Yorumla Lvny_ 1 yıl Hiç uğraşamam banane 😂 Yorumla gözümKIZarıyoo 1 yıl Mutluluklar bari dile 😂😅 Yorumla Lvny_ 1 yıl Evlenirken bana mı sormuşlar 😅😅 Yorumla gözümKIZarıyoo 1 yıl Gitmeseydin madem 😂😂 Yorumla Lvny_ 1 yıl Yavv ben gitmedim ben evimde uykumun en tatlı zamanındaydım davul zurna sesine uyandım 😅😅 Yorumla gözümKIZarıyoo 1 yıl Komşunun düğününe gitmedin yani bu kadar kıskançlık da fazla 😂😂 Yorumla Lvny_ 1 yıl Elimde olsa kendi düğünüme gitmiyicem komşunun düğününden banane 😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo 1 yıl Damada kimi göndermeyi düşünüyorsun 😂😂 Yorumla Lvny_ 1 yıl Onu göndereceğimi kim söyledi 😅 bir nikah neyine yetmiyor 😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo 1 yıl Kaç madem çok uzatmadan 😂😂 Yorumla Lvny_ 1 yıl Her nerede ne halt ediyorsa artık bulup ben kaçırıcam ona kalsa bir 104 yıl daha beklerim artık 😂😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo 1 yıl Başarılar dilerim size 😂😂 Yorumla Lvny_ 1 yıl Sağol sanada başarılar 😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo 1 yıl Teşekkürler 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl evlilik için yaşayan canlı=gerçekten tiksindik ya 1 2 Yorumla Lvny_ 1 yıl Bir süre davul zurna sesi duymak istemiyorum 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 3 gün sonra nafaka ister o abla Yorumla
Hakanlakal Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Olmaz sabah çıkaracaz 0 1 Yorumla Lvny_ 1 yıl Siz kim 😅 Yorumla
Robinood Takip Et Xper 2 Yaş: 36 1 yıl çünkü o gün çok yoğun geçiyor 0 1 Yorumla Lvny_ 1 yıl Mantıklı 😆 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kiskansinlar diye olabilir mi 😂 😂
Kim niye kıskansın uykudan uyanıp uykulu uykulu nasıl kıskansınlar 😂😂
Millet sabahın köründe evleniyor biz de evde kaldık diye 😂😂
Ahahah bakıyorum tanıdık geldi sana 😂😂
Arkasından su da dök 😅😅😅
Hiç uğraşamam banane 😂
Mutluluklar bari dile 😂😅
Evlenirken bana mı sormuşlar 😅😅
Gitmeseydin madem 😂😂
Yavv ben gitmedim ben evimde uykumun en tatlı zamanındaydım davul zurna sesine uyandım 😅😅
Komşunun düğününe gitmedin yani bu kadar kıskançlık da fazla 😂😂
Elimde olsa kendi düğünüme gitmiyicem komşunun düğününden banane 😂😂
Damada kimi göndermeyi düşünüyorsun 😂😂
Onu göndereceğimi kim söyledi 😅 bir nikah neyine yetmiyor 😂😂
Kaç madem çok uzatmadan 😂😂
Her nerede ne halt ediyorsa artık bulup ben kaçırıcam ona kalsa bir 104 yıl daha beklerim artık 😂😂😂
Başarılar dilerim size 😂😂
Sağol sanada başarılar 😂😂
Teşekkürler 😂
evlilik için yaşayan canlı=gerçekten tiksindik ya
Bir süre davul zurna sesi duymak istemiyorum 😅
3 gün sonra nafaka ister o abla
Olmaz sabah çıkaracaz
Siz kim 😅
çünkü o gün çok yoğun geçiyor
Mantıklı 😆