Diğer Sabah uyanınca elde kına lekesi görmek nedendir? özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sabah uyandım elimin serçe parmağında kına lekesi vardı bunun sebebi nedir bilenler cvp verirse sevinirim Güncellemeler1 yıl Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı Güncellemeler1 yıl Bu sabah uyandım yine kınalı ellerim Sabah uyanınca elde kına lekesi görmek nedendir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,6b cevap paylaştı. Biri yapmış olmasın gadası 0 1 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Yalnızım Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Vallahi Bizim buralarda ne derler biliyor musun şeytan pislemiş derler ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Musallat sebebidir. Hatta tibbi açıklaması da vardir. Bence saffst suresi oku kuranı açıp 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saffat* Yorumla
EsKiYa8154 Takip Et Yoda Yaş: 38 1 yıl Diğer konusunda 866 cevap paylaştı. Öncelikle geçmiş olsun havas ilminde buna işaretleme denir bir koruma kalkanı yapman lazım 0 2 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Ne gibi Yorumla EsKiYa8154 1 yıl Fevk ve Esma virdleri ile Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl sag elindemi sol elindemi kına lekesi 1 1 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Bı gün sağ elimde bı gün sol elimde değişiyor yani kazara nasıl olacak anlamadım Yorumla
murat1_almanya Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl sana yazamiyorum kina icin bir sey sormak isterdim takipatarsan 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bir çeşit mantar. Ciddiyeye git çözülür. 0 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlendirmişler seni 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Biri yapmış olmasın gadası
Yalnızım
Vallahi Bizim buralarda ne derler biliyor musun şeytan pislemiş derler ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum
Musallat sebebidir. Hatta tibbi açıklaması da vardir. Bence saffst suresi oku kuranı açıp
Saffat*
Öncelikle geçmiş olsun havas ilminde buna işaretleme denir bir koruma kalkanı yapman lazım
Ne gibi
Fevk ve Esma virdleri ile
sag elindemi sol elindemi kına lekesi
Bı gün sağ elimde bı gün sol elimde değişiyor yani kazara nasıl olacak anlamadım
Cinlerin yaktığı söylenir
sana yazamiyorum kina icin bir sey sormak isterdim takipatarsan
Bir çeşit mantar. Ciddiyeye git çözülür.
Evlendirmişler seni