Alışveriş & Hediyeler Çeyiz için alınacaklar listesinde hangi teknolojik ürünler olmalı? (Sayfa 4) Arçelik Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1520 Çeyiz için alınacaklar listesinde hangi teknolojik ürünler olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 35 kişi beğendi
Aligruhan Takip Et Xper 2 Yaş: 35 1 yıl Mutfak robotu, modem, laptoo, oyun konsolosu, ve daha niceleri 0 0 Yorumla
hmmaynenn Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Mutfak robotu robot süpürge gibi bir çok elektronik eşya gerekli ve temel ihtiyaçlar 0 0 Yorumla
dmlygr Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl her şey lazım oluyor ki ayıramayız olmayan bir cezvenin bile eksikliği görülüyor 0 0 Yorumla
Mühendis_Hanım_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Çamaşır, bulaşık ve fırın olmalı bunlar gereklidir en temelleri 0 0 Yorumla
Jsjhshsjaoa Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Çeyiz ve evlilik mi hahah benden çok uzak ama muhtemelen kahve makinesi olmassa olmaz sjsj 0 0 Yorumla
tarkan595959 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 1 yıl Hepsi olmalı eksik olmaması lazım hayat zor şimdi almssan ilerde zor alınıyor 🙂 0 0 Yorumla
_Ferman Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Çeyizi gacılar almıyor mu yeter la onu da biz almayak 0 0 Yorumla
ÖNEMSİZxBİRİ Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Telefon televizyon buzdolabı bulaşık ve çamaşır makinesi 0 0 Yorumla
privatewolf Takip Et Xper 3 Yaş: 44 1 yıl 1. Akıllı süpürge2. Akıllı aydınlatma3. Akıllı Kahve makinesi 0 0 Yorumla
atinccgkd Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Arçelik üstün teknoloji harikası olmaya devam ediyor 0 0 Yorumla
Beyzzzaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Çamaşır makinesi bulaşık Makinesi bilgisayar bide kahve makinası önem veriyorum 0 0 Yorumla
KeremSahin31 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl hiç biri şart değil olmasa da olur. önemli olan evliliktir 0 0 Yorumla
LiveeLife Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Güzel bir bilgilendirme olmuş alacak olanlarin kesin bakmasi lazim 0 0 Yorumla
ibrahimf071983 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 1 yıl Zor zamanlarada kullanılmak üzere :) kablosuz kulaklık da olmalıydı listede. 0 0 Yorumla
yamacozkul Takip Et Xper 5 Yaş: 41 1 yıl En başta televizyon çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi 0 0 Yorumla
Almanya04cahit Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık Makinesi fırın süpürge 0 0 Yorumla
Mryusufkyn9 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Beyaz eşyadan hariç ekstradan mikrodalga kesin diyorum 0 0 Yorumla
HisliOdun Takip Et Xper 3 Yaş: 38 1 yıl Kadınları anlama bilgisayarı, soracaksın cevaplayacak 0 0 Yorumla
Krsd5444 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Aman sonra alırız demeden hersey alınmalı ertesi günü zam geliyor 😀 0 0 Yorumla
Yenibirota Takip Et Xper 3 Yaş: 36 1 yıl Klima özellikle yatak odasına çok sıcak olur bu sıcaklarda 🤗🤗🤗 0 0 Yorumla
difference4747 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Robot süpürge kesinlikle olmalı gerisi zaten zorunlu ihtiyaçlar 0 0 Yorumla
jskahalsuskhapfo Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Çamaşır bulaşık buzdolabı başka bir şeye ihtiyaç yok 0 0 Yorumla
Jw1111 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Arçeliğin eski maskotu gelene kadar bir şey almam abi 0 0 Yorumla
herhangibirisi10 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl Kesinlikle kahve makinesi her şeysiz yaparım ama kahve makinesiz asla 0 0 Yorumla
Apdate_Available Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl kahve makinası termos saç kurutma tost makinası 0 0 Yorumla
ramazan-ayakli Takip Et Xper 3 Yaş: 29 1 yıl bence sabah 6ya kadar uyanik kalip lol oynamak icin kahve makinesi onemli 0 0 Yorumla
anonim34567fgsdf Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl kesinlikle bir kahve makinesi ve güzel bir robot süpürge 0 0 Yorumla
20yaşındabirkızzzz Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Çeyiz için en önemli şey ütü bence ve buda Arçelikden alınır tabikide 0 0 Yorumla
gizlidenüyeyizhanii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Çay makinesi Kahve makinesi AirfryRobot 0 0 Yorumla
Halityavuz Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi televizyon 0 0 Yorumla
amoremioos Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Klima, tost makinesi alınmalı ve birde airfryer ama bence opsiyonel bir şey bu. 0 0 Yorumla
Emrekaya031 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Kahve makinesiiiii geri kalanını da evinin ve işinin durumuna göre almalısınız 0 0 Yorumla
RainBowSunshine Takip Et Xper 4 Yaş: 110 1 yıl Yıllardır en güvenilir marka olan Arcelik'e teşekkürler 0 0 Yorumla
düşükhematokrit Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Beyaz eşya , yemek takımı , çatal bıcak takımı , tuzluk 0 0 Yorumla
Mertsja Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Klima kesinlikle olmalı. Airfryer almıştım kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
geceyuwww Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl net bir şekilde robot süpürge. yükün azalıyor resmen 0 0 Yorumla
alıbuldan Takip Et Xper 6 Yaş: 52 1 yıl Android tv no frost buzdolabı tost makinesi kahve makinesi çay makinesi 0 0 Yorumla
user183628818273828 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl air fryer çok gerekli oldu artık ve kesinlikle kahve makinesi 0 0 Yorumla
beyazkan27 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl @Arçelik klima olmazsa olmaz diğerlerini saymaya gerek bile yok olmazsa olmaz çünkü 0 0 Yorumla
EtliButluBebek Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Saç Kurutma MakinesiÜtüKahve MakinesiEpilasyon SetiTraş seti 0 0 Yorumla
eskihesabimikaybettm Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Epilasyon makinesi, saç kurutma makinesi, tıraş Makinesi (erkek için) başkada bir şey lazım değil. 0 0 Yorumla
kerosene055 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Bilmiyorum. air fryer olabilir ancak işlevsel olmaz 0 0 Yorumla
Olasılıksız_789 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl çay ve kahve makinesi elektrikli süpürge ütü 0 0 Yorumla
33ugly Takip Et Xper 2 Yaş: 43 1 yıl @Arçelik klima buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi kesinlikle olmali 0 0 Yorumla
keremead09 Takip Et Xper 2 Yaş: 105 1 yıl Elektrik ev aletlerinin neredeyse hepsini almak ister insan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bristo kahve makinesi, TV ünitesi , çamaşır ve bulaşık Makinesi, mutfak aletleri, ütü, supurge 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kahve makinesi, kurutma makinesi, klima, bir çok elektrikli makineler gerekebilir. 0 0 Yorumla
gull_l Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl kahve makinesi bence. çok fazla ihtiyaç olur 1 0 Yorumla
OCanoglu Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Tv, .. bulaşık çamaşır makinası buzdolabı vs.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
355Cevap
Mutfak robotu, modem, laptoo, oyun konsolosu, ve daha niceleri
Mutfak robotu robot süpürge gibi bir çok elektronik eşya gerekli ve temel ihtiyaçlar
her şey lazım oluyor ki ayıramayız olmayan bir cezvenin bile eksikliği görülüyor
Çamaşır, bulaşık ve fırın olmalı bunlar gereklidir en temelleri
Çeyiz ve evlilik mi hahah benden çok uzak ama muhtemelen kahve makinesi olmassa olmaz sjsj
Hepsi olmalı eksik olmaması lazım hayat zor şimdi almssan ilerde zor alınıyor 🙂
Çeyizi gacılar almıyor mu yeter la onu da biz almayak
Telefon televizyon buzdolabı bulaşık ve çamaşır makinesi
1. Akıllı süpürge
2. Akıllı aydınlatma
3. Akıllı Kahve makinesi
Arçelik üstün teknoloji harikası olmaya devam ediyor
Çamaşır makinesi bulaşık Makinesi bilgisayar bide kahve makinası önem veriyorum
hiç biri şart değil olmasa da olur. önemli olan evliliktir
Güzel bir bilgilendirme olmuş alacak olanlarin kesin bakmasi lazim
Zor zamanlarada kullanılmak üzere :) kablosuz kulaklık da olmalıydı listede.
En başta televizyon çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi
Buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık Makinesi fırın süpürge
Beyaz eşyadan hariç ekstradan mikrodalga kesin diyorum
Kadınları anlama bilgisayarı, soracaksın cevaplayacak
Aman sonra alırız demeden hersey alınmalı ertesi günü zam geliyor 😀
En öncelikli klima bence diğerleri hallolur:))
Klima özellikle yatak odasına çok sıcak olur bu sıcaklarda 🤗🤗🤗
Robot süpürge kesinlikle olmalı gerisi zaten zorunlu ihtiyaçlar
Çamaşır bulaşık buzdolabı başka bir şeye ihtiyaç yok
Arçeliğin eski maskotu gelene kadar bir şey almam abi
Kesinlikle kahve makinesi her şeysiz yaparım ama kahve makinesiz asla
pes olabilir
robot süpürge mutlaka olmalı
kahve makinası termos saç kurutma tost makinası
bence sabah 6ya kadar uyanik kalip lol oynamak icin kahve makinesi onemli
kesinlikle bir kahve makinesi ve güzel bir robot süpürge
Çeyiz için en önemli şey ütü bence ve buda Arçelikden alınır tabikide
Çay makinesi
Kahve makinesi
Airfry
Robot
Buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi televizyon
çabuk bozulmayacan kaliteli ürünler gerekiyor
Klima, tost makinesi alınmalı ve birde airfryer ama bence opsiyonel bir şey bu.
Kahve makinesiiiii geri kalanını da evinin ve işinin durumuna göre almalısınız
Yıllardır en güvenilir marka olan Arcelik'e teşekkürler
Beyaz eşya , yemek takımı , çatal bıcak takımı , tuzluk
Klima kesinlikle olmalı. Airfryer almıştım kullanmıyorum.
net bir şekilde robot süpürge. yükün azalıyor resmen
Android tv no frost buzdolabı tost makinesi kahve makinesi çay makinesi
air fryer çok gerekli oldu artık ve kesinlikle kahve makinesi
@Arçelik klima olmazsa olmaz diğerlerini saymaya gerek bile yok olmazsa olmaz çünkü
Saç Kurutma Makinesi
Ütü
Kahve Makinesi
Epilasyon Seti
Traş seti
Epilasyon makinesi, saç kurutma makinesi, tıraş Makinesi (erkek için) başkada bir şey lazım değil.
Bilmiyorum. air fryer olabilir ancak işlevsel olmaz
Kahve makinası kesin olmalı diye düşünüyorum
çay ve kahve makinesi elektrikli süpürge ütü
@Arçelik klima buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi kesinlikle olmali
Elektrik ev aletlerinin neredeyse hepsini almak ister insan
Televizyon çamaşır makinesi bulaşık Makinesi
Bristo kahve makinesi, TV ünitesi , çamaşır ve bulaşık Makinesi, mutfak aletleri, ütü, supurge
Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kahve makinesi, kurutma makinesi, klima, bir çok elektrikli makineler gerekebilir.
Ben hiç evlenmedim ki 🙁 skdjs
arçeliğin bütün eşyaları olmalıdır
Güzel teknolojik aletler öneririm
Evet olmalıdır kesinlikle
kahve makinesi bence. çok fazla ihtiyaç olur
Kesinlikle kahve makinesi
Tv, .. bulaşık çamaşır makinası buzdolabı vs..
her şey olmalı bütün teknolojik aletler