🎉 Her yeni yıl yepyeni bir başlangıç demek ama bazılarının bu sene hayalleri daha büyük, planları daha fazla! 👰🏻♀️❤️🤵🏼♂️
Sen de bu sene hayatının önemli bir dönüm noktasındaysan ve 2025’i “Evet!” diyeceğin yıl olarak belirlediysen çeyiz hazırlıklarına başlamanın tam zamanı! 🤩
Peki, çeyiz alışverişi listen hazır mı?

Hayatının en büyük adımını atmaya hazırlananların yolu Arçelik’ten geçiyor, evler aşk ile tasarlanıyor!
Çeyiz listeni hazırlarken hayatını kolaylaştıracak ürünleri en başa yazmaya ve teknolojinin ev hali Arçelik FutureSmart™ Serisi ile tanışmaya hazır mısın?
👰🏻♀️❤️🤵🏼♂️ Dahili öğütücüsü ile çekirdekten fincana 10 farklı kahve çeşidini hızlı ve kolay hazırlama imkanı sunan Arçelik Imperium Barista® Tam Otomatik Espresso Makinesi ile güne taptaze kahve kokusuyla başla. Üstelik tek bir tuşla!
👰🏻♀️❤️🤵🏼♂️ Zahmetsiz ütüleme, kusursuz pürüzlük! Akıllı ütüleme moduyla ideal sıcaklık ve buhar ayarı yaparak kusursuz performans sunan Arçelik Aria™ Expert Buharlı Ütü ile her türlü kumaşı kolayca ütüle!
👰🏻♀️❤️🤵🏼♂️ Lezzet sensörüyle elde mayalamaya göre 6 kat daha fazla probiyotikli yoğurt ve kefir yapabilen Arçelik Tadı Var® Probiyotik Yoğurt & Kefir Makinesi ile geleneksel yoğurt, probiyotik yoğurt, kefir ve süzme yoğurt çeşitleri ideal lezzette ve ideal kıvamda
Yeni yılda da hayatını kolaylaştıracak teknolojiler Arçelik’te! ✨
Çeyiz listeni teknolojinin ev hali Arçelik FutureSmart™ Serisi ile tamamlamaya hazır mısın?
Cevap ve yorumlarını bekliyoruz! ❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
245Cevap
Lİstem hazır değil evlenmeyi düşünmüyorum. ama arçelik sağlam markadır.
Yeni yıl, birçok kişi için umut dolu yeni başlangıçlar ve hedefler belirlemek anlamına gelir. Evlilik, bu hedeflerden biri olarak sıkça dile getirilir. Eğer yeni yıl dilekleriniz arasında evlenmek varsa, çeyiz alışverişi yaparken göz önünde bulundurmanız gereken bazı temel eşyalar ve maddeler şunlardır:
### Çeyiz Alışverişi Listesi
1. **Beyaz Eşyalar**
- Buzdolabı
- Çamaşır Makinesi
- Kurutma Makinesi
- Fırın
- Ocak
2. **Küçük Ev Aletleri**
- Mikser
- Elektrikli Süzgeç
- Tost Makinesi
- Kahve Makinesi
- Blender
3. **Mutfak Eşyaları**
- Tencere Seti
- Tavalar
- Kesme Tahtası
- Bıçak Seti
- Tabak, çatal, kaşık takımı
4. **Yatak Odası Takımı**
- Yatak (kendi tercihinize göre ortopedik ya da standart)
- Yatak örtüsü
- Yastıklar
- Nevresim takımları
- Aksesuarlar (perdeler, aydınlatmalar vb.)
5. **Oturma Odası Takımı**
- Koltuk takımı
- Sehpa
- Halı
- Dekoratif objeler
6. **Banyo Eşyaları**
- Havlular
- Banyo paspası
- Duş perdei
- Banyoda kullanmak için depolama eşyaları
7. **Diğer Eşyalar**
- Masa ve sandalyeler
- Yemek masası takımı
- Mutfak rafları
- Sandık veya depolama kutuları
### Öneriler
- **İhtiyaç Listenizi Belirleyin**: Alışverişe çıkmadan önce hangi eşyaların sizin için gerekli olduğunu belirlemek iyi bir fikirdir.
- **Bütçe Planlaması**: Hangi eşyalara ne kadar harcama yapacağınızı düşünün. Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri araştırın.
- **Alışverişi Planlayın**: Aynı günde tüm alışverişi yapmaya çalışmak yerine, birkaç alışveriş günü planlayarak daha düzenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
Yeni yıl dilekleriniz boyunca, sevdiklerinizle birlikte güzel bir yaşam kurabilme imkanı bulmanızı dilerim! Evlilik yolculuğunuzda mutluluk ve huzur dilerim!
Evleneceğiz ama bilin bakalım ne eksik ☺️ Bugüne kadar çeyizime bir çöp bile koymadım. Çünkü o zaman gelince hepsini son model ve teknolojiye uygun almak istiyorum. Oturup listemi yapıp direk hepsini son an. Her zaman güzel çeyiz paketleri oluyor zaten. Bu yazıda ise ilk iki ürüne kalbimi bıraktım. Tam bir kahvekolik olarak yeni gelin evimde olmazsa olmaz bir makina ve korkulu rüyam ütüyü benim için kolaylaştıracak bir ütü ❤️
Teşekkür ederim
Yeni yıl dilekleri arasında evlenmek isteyenler için çeyiz alışverişi listesi hazırlamak önemli Temel eşyalar arasında mutfak gereçleri, yatak örtüleri, havlular ve sofra takımları bulunabilir. Alışverişe çıkmadan önce ihtiyaçlarınızı belirlemek iyi bir fikir teşekkür ederiz😊
bence çeyiz alışverişi yaparken her şeyden önce kaliteli ürünlere yönelmek lazım ben evlenmeden önce arçelikten bir sürü şey aldım özellikle kahve makinesi ve buharlı ütüsüne bayıldım hem kullanışlı hem de şık oldular hala severek kullanıyorum evlenecekseniz çeyiz listenizde arçelik mutlaka olmalı tavsiye ederim.
Markanızdan evimde ankastre setimiz mevcut. 2016'da davlumbaz, ocak ve fırın aldım ve evimde montajlı. Bir sevgili bulup nişanlanırsam, markanızın ürünlerinden beyaz eşya ve ev eşyaları alma durumum olabilir.
Gerçekten çok güzel bir çeyiz alışverişi makalesi hazırlamışsınız emeğinize teşekkür ederim ama şu an için evlilik gibi bir düşüncem yok olduğu zaman değerlendiririm
Kalite ve uygun fiyatı susuyorsa Arçelik neden olmasın... olabilir tabiki
Arçelik çok kaliteli ürünler üretiyor yararlı paylaşımınız için teşekkürler Eğer evlenmek istersem çeyizimde olacak
Hiç bir liste yapmadım ne aldığımı unuttum ama ne almadigim aklımda
Biz burdan devam ya
Vallahi ben Allah'tan önce sağlık Ondan sonra iki katlı bir ev bahçe içinde siyah Mercedes bir tane jeep Bir de 99 1000 euro istiyorum Çok mu yani
Arçelik'i çok seviyorum Eğer evlenmek istersem muhakkak çeyizimde Arçelik olacak tabii evlenmek için birini bulursan
Arkadaşım evleniyor elektrikli Süpürge beyaz eşya grubu en önemlisi kahve makinesi fiyatları çok abartılı.
Evlenmekmi? Evet belki 10 yıl sonra tekrar düşünürüm. Dileğim 2025 hepimize hayırlısıyla gelsin.
Kışın düğün yapmak cazip gelmesede, sevdiğim adamla hemen evlenmek isterdim , yılbaşı güzel olabilir di
evli değilim ama evimizde birsürü arçelik ürünü kullanıyoruz ve çok memnunuz gerçekten hiç pişman olmadık :D
Evimdeki buzdolabı bulaşık makinesi elektrikli süpürge Arçelik. Şu ana kadar memnunum çok şükür.
her şey hazır çok iyi bir paylaşım olmuş emeğinize yüreğinize sağlık şimdiden mutlu bir yıl diliyorum ❤️
Admin hep bekar kalacağım sanırım.. Ama evdeki her şey Arçelik sizi çok seviyorum iyi ki varsınız. 🌸
Çeyiz listemiz makyaj ve bakım malzemelerinden oluşacaksa eveet
daha evlenmeye çok var ondan daha karar vermedim arçelik ve boş çok güzel
Çeyiz filan olur da önce bı aday bulabilirim bu sene inşallah 🤲
Yeni yılda evlenecek, yuva kuracak olan tüm çiftlere sonsuz mutluluklar diliyorum.
Biz çeyiz işini geçeli yıllar oldu bee Arçelik 😏
Ceyizimin çoğunluğunu Arçelik almıştım çok da memnunum
Tesekkurler Arcelik cok faydali bir bence olmus
Evlenmeyi istemiyorum ama Arçelik çok güzel marka tabiki
Gözüm kapalı güvendiğim marka Arçelik, özellik kahve makinesini severek kullanıyorum. Yoğurt makinesi almam için göz kırpmıyor değil:))
Yeni yıl dileği evlenmek olan çok var niyeyse ya :D
Arçelik marka kullandığımız ürünler var ve kalitesinden memnunuz.
Çeyiz alışverişi baya zordu çok mutluyum bittiği için
çeyizi bilmem ama bu dönemde evlilik zor gibi...
çok güzel bir çeyiz alışverişi makalesi hazırlamışsınızz
Evlenme dilediği nedir ya hayir oyle bir dilegimde listemde yok
Şuanlık öyle bir liste yok. Ortamda ciddi düşünen kalmadı ki oluşturalım
Çeyiz alışverişi yapacak olanlara Allah kolaylık versin
Şu an için hazır değil. Zamanı geldiğinde neden olmasın.
Bunları almak için illa çeyiz olmasına gerek yok ki
Evet hazır. Beyaz eşyaları alıp depoda tutmayı düşünüyorum
Çeyiz kalmadı diyorlar bu devirde ama bence çeyiz gayet önemli daha olmadı
Liste hazırlanır önce evleneceğim kişiyi bulma gerek.
Her şey ateş pahasına zor bir dönemden geçiyoruz
çok iyi bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık🌸🌸
Valla evlenmek istiyorum. Ne aday var ne çeyiz. Bir kürdan bile yok
Arçelik ütüyü çok beğendim, yakın zamanda almak istiyorum. Listem tabii ki hazırrrr
kız yok kız. ne ceyizi. ceyizi 1 saatte düzerim mesele değil:D
Listemi çoktan tamamladım arçelik içinde yok😂
çok iyi bir paylaşım olmuş emeğinize yüreğinize sağlık.
para mi var her sey bize pahali yurt disina ucuz..
Beyaz eşyada güvendiğim 2. markadır. Servis ağı da çok iyi.
Bari güzel bir indirim yap burdan beyaz eşyaları Arçelikten alalım indirim kodu falan yok mu?
Her zaman Arçelik ürünleri kullandık gayet de memnunuz
Kahve makinesi olmalı elbette
#Hükümdar
Çoğunu hazırladık. Azı kaldı alısveeisleri yqpıp en güzel ürünleri seçtik annemle.
Fazla yerimiz olsa coktan Arçelik ten Beyaz eşya almıştık
Arçelik çok iyi marka takdire şayan ürünleri keşfetmeye değer🍎💎
yeni yıla girerken evlenmenin ne kadar zor olduğunu bir kez daha görüyoruz :D
Hayır ama Arçelik ürünlerinden çok memnunum, evli değilim ama arkadaşlarımın çeyizine mutlaka aldırırım
Çeyizim yok henüz ama Arçelik demek yenilik demek; yenilik demek Arçelik demek 😅 Önceden reklamlarında robot vardı bir tane o reklamları çok iyiydi.
Sizde 2025 evlilik çeyizinizde Arcelik ürünlerine yer ayırın.