Alışveriş & Hediyeler Çeyiz için alınacaklar listesinde hangi teknolojik ürünler olmalı? (Sayfa 3) Arçelik Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1520 Çeyiz için alınacaklar listesinde hangi teknolojik ürünler olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 35 kişi beğendi
Lqmdkmw Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Beyaz eşyalar-En Temel Küçük Ev Aletleri-Tost makinesiBlenderMikserÇay/Kahve makinesi 0 0 Yorumla
Kutay1919 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Kahve makinesi olmalı hayatınıza 40 yıl daha mutlu kılar sonuçta bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır 0 0 Yorumla
__SweeTy Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Arçelik'in ürünlerini çok beğeniyorum ve muhakkak evlenmek istersen çeyiz listemde olacak paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Kraliçe__gücü Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Henüz bir evlilik düşünmüyorum evleneceğim aday da yok ama çeyizimde muhakkak Arçelik olacak paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Liliy_Queen Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Çeyiz listemde mutlaka arçelik'ten ürünler bulunur mesela Arçelik çay makinesi arçelik'in ürünleri çok kaliteli paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
LongTongue Takip Et Yoda Yaş: 41 1 yıl Bu işleride bitirdiler artik evlenmek bile hayal oldu artik 0 0 Yorumla
Dilann19 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Olmazsa olmazım bence hamur yunurma makinası ve çamaşır kurutma makinası 1 0 Yorumla
sevvalarslann00 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl En önemli şey buzdolabı tabi ki mikrodalgada çok pratik 1 0 Yorumla
papatyamm97 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Amaaan hiç bişe olmasın nee olacakkk 🥹 evlenince birlikte alırız ♥️ 1 3 Yorumla Zuzummm06 1 yıl Çogu bunu diyemiyo yok şu olsjn bu olsun yeni gelin evinde eksikmi olur bi oda kitlimi olur söyle böyle bi kaç sey eksik olsa nolur olmasa nolurki dügünden sonra gelen paraya maddiyata göre alınır hersey demi Yorumla papatyamm97 1 yıl Evlendikten sonra hersey olur siz yeterki birbirinizi tanımaya bakın sayın sevilin yeter 🤍 Yorumla Zuzummm06 1 yıl Öyle olmadı iste atıldı yüzükler 🥺 Yorumla
_Ebr4r_ Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi Beyaz eşyalar falan 1 0 Yorumla
Mejnuna Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Hepside lazim bana ama Alamam ama hayalim kahve makinesi bi gun olur insallah 1 0 Yorumla
Sanakalmamis Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Tabiki tost makinesi ve mikrodalga fırını da olmazsa olmaz 1 3 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Seviyor musun tost Yorumla Sanakalmamis 1 yıl @Hassas_Dokunuşlar kızartma tarzı severim ekmek kizartirim Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Himm Yorumla
mordunyali Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Bence sırf herkes aliyo ve moda diye kullanılmayacak şeyler alınmamalı. Temel ihtiyaçlarını alinmali 1 0 Yorumla
Begonvil-su Takip Et Xper 4 Yaş: 43 1 yıl Robot süpürge çok iyi oluyor Hele ki kedi varsa 1 0 Yorumla
Esrauyar Takip Et Xper 3 Yaş: 44 1 yıl Çamaşır ve bulaşık makineleri en başta olmalıdır. Bunlar ihtiyaçtır. Daha sonra Buzdolabı olmalıdır. 0 0 Yorumla
birtanegirl Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl #EvlilikveÇeyiz mutfak robotu kesinlikle olmalı çorbadan tatlıya birçok konuda kullanışlı 0 0 Yorumla
tatliskoskounicorn Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl hemen sevgilime gönderiyorum bu çeyiz listesini belki mesajı anlar 0 0 Yorumla
melodikyasam Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Çamaşır makinesi , buzdolabı, mutfak robotu vb. Şeyler çok şey var 0 0 Yorumla
Ali2366 Takip Et Xper 2 Yaş: 52 1 yıl Ütü, buzdolabı, çamaşır makinesi, TV, mutfak robotu diğerleri yavaş yavaş alınır 0 0 Yorumla
nsjdjdjdjs Takip Et Xper 2 Yaş: 36 1 yıl beyaz esyalar tabiki de ve olmazsa olmaz digerleri 0 0 Yorumla
muhafazakarSema19 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Arçelik ev aletlerine güveniyorum ve Arçelik'ten şaşmam made in turkey 0 0 Yorumla
xözgüvenus Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl Çeyizle pek alakam yok ama evin ana hatlarını tamamlayacak ürünler bence öncelikle alınmalı. 0 0 Yorumla
laeiry Takip Et Xper 4 Yaş: 95 1 yıl Ev hep seninle dolu bea ne kadar teknolojik sey varsa hepsi sensin 0 0 Yorumla
zfrzfr20242024 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 1 yıl Masaüstü bilgisayar, dev ekran televizyon vs vs daha bisuru 0 0 Yorumla
Valter1097 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Hepsine katılıyorum çünkü artık her şey pahalandi gerekli olan ne varsa alınmalı 0 0 Yorumla
Exploriinngg Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Aklıma gelenler tek beyaz eşya ve elektronik eşya oldu bunlar olmazsa olmaz şeylerr 0 0 Yorumla
merdogan95 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Kahve ve ekmek kızartma makinası son seçenek olabilir. 0 0 Yorumla
ilknur2223 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Kahve makinesi buzdolabi camasir mak utu kurutma makinesi tv ocan firin kizartma mak 0 0 Yorumla
Explooriingg Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Aklıma tek gelen beyaz eşya oldu hahhshahsjahjaha 0 0 Yorumla
Ömerbeybey Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Beyaz eşyaların hepsini mikser seti gibi uzar gider 0 0 Yorumla
Geceminbiryarisi Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Çeyizlik bir durum yok da trk yaşamak için bakıyordum 0 0 Yorumla
anonim11aty Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Televizyon kahve makinası ama çok fazla şeye gerek yok bence yinede herkes bütçesine göre alsın 0 0 Yorumla
Melissaaaaa1 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Çayçı tost makinası Dyson ve robot süpürge mikser ütü airfry kahve makinesi vs vs uzar gider 0 0 Yorumla
anonimmissimmim Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl hersey yani mutfak, salon falan icin hersey supurge , kahve makinesi , buzdolabi vb.. 0 0 Yorumla
Çınarr2 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Her şeyin olması lazım televizyon çamaşır makinasından tut her şey 0 0 Yorumla
ASASORYU Takip Et Xper 4 Yaş: 44 1 yıl Beyaz eşya full ama küçük ev aletlerinin bazıları gereksiz bence 0 0 Yorumla
Lidyamorning Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Kahve makinasi olmassa olmazim kesinlikle olmali 0 0 Yorumla
alanyaliogg Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Beyaz eşya mobilyalar tv bilgisayar mutfak eşyaları 0 0 Yorumla
acılışalgam56 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Tost makinesi, yedek telefon, fırın, kahve makinesi, waffle makinesi 0 0 Yorumla
degismeyenvarlik828 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Çok teşekkür ederim çok güzel bir paylaşım olmuş bence övgüyü fazlasıyla hak ettin😁😁nn 0 0 Yorumla
Kemal0077 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Abartmaya gerek yok beyaz eşya küçük ev aletleri al tamam 0 0 Yorumla
Gökşinaden Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Süpürge ya olmazsa olmazzz saç kurutma makinesi bir de küçük ve unutlanıyor ya 0 0 Yorumla
terapistgibiadam Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Televizyon buz dolabı çamaşır makinesi aldık beklemedeyiz kızı nerden alcaz bakam 😂😥 0 0 Yorumla
pisgolokkkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Bulaşık makinesi Çamaşır makinesi beyaz eşyalar 0 0 Yorumla
Akınnylmz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl İnsan çeyiz olmadan kendi bekar evinede alabilir bunları:) çok güzeller 0 0 Yorumla
imkurd Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Tablet bilgisayar televizyon PS 5 ama kredi çekmek lazım herhalde Türkiye şartlarında 0 0 Yorumla
EndlesSn Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Airfry kahve makinesi ve tost makinesi kesinlikle olmalı 0 0 Yorumla
adiminapcanizya Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl ilerdeki cocugum icin telefon tabikisiiiideeeee 0 0 Yorumla
hazpesindebiri Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Genel ihtiyaçlar haricinde yatak odasına sinema sistemi 0 0 Yorumla
cuckold_erkeği Takip Et Xper 2 Yaş: 35 1 yıl MC 6056 I Gurme Şef™ Çok Amaçlı Pişirici olmazsa olamz 0 0 Yorumla
Therapist_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Arçelik'in her ürünü başarılı ve iyi performansı var 0 0 Yorumla
derasna Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Türk kahvesi makinası benim vazgeçilmezim ya olmazsa olmaz bence 0 0 Yorumla
A7met08 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Tost makinesi, ütü, fön makinesi, fırın çok şey var 0 0 Yorumla
Kuvays Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Mutfak gereçleri dışında televizyonu dahi gerekli görmüyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
355Cevap
Beyaz eşyalar
-En Temel Küçük Ev Aletleri-
Tost makinesi
Blender
Mikser
Çay/Kahve makinesi
Kahve makinesi olmalı hayatınıza 40 yıl daha mutlu kılar sonuçta bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır
Arçelik'in ürünlerini çok beğeniyorum ve muhakkak evlenmek istersen çeyiz listemde olacak paylaşım için teşekkürler
Henüz bir evlilik düşünmüyorum evleneceğim aday da yok ama çeyizimde muhakkak Arçelik olacak paylaşım için teşekkürler
Çeyiz listemde mutlaka arçelik'ten ürünler bulunur mesela Arçelik çay makinesi arçelik'in ürünleri çok kaliteli paylaşım için teşekkürler
Bu işleride bitirdiler artik evlenmek bile hayal oldu artik
Olmazsa olmazım bence hamur yunurma makinası ve çamaşır kurutma makinası
En önemli şey buzdolabı tabi ki mikrodalgada çok pratik
Amaaan hiç bişe olmasın nee olacakkk 🥹 evlenince birlikte alırız ♥️
Çogu bunu diyemiyo yok şu olsjn bu olsun yeni gelin evinde eksikmi olur bi oda kitlimi olur söyle böyle bi kaç sey eksik olsa nolur olmasa nolurki dügünden sonra gelen paraya maddiyata göre alınır hersey demi
Evlendikten sonra hersey olur siz yeterki birbirinizi tanımaya bakın sayın sevilin yeter 🤍
Öyle olmadı iste atıldı yüzükler 🥺
Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi Beyaz eşyalar falan
Hepside lazim bana ama Alamam ama hayalim kahve makinesi bi gun olur insallah
Tabiki tost makinesi ve mikrodalga fırını da olmazsa olmaz
Seviyor musun tost
@Hassas_Dokunuşlar kızartma tarzı severim ekmek kizartirim
Himm
Bence sırf herkes aliyo ve moda diye kullanılmayacak şeyler alınmamalı. Temel ihtiyaçlarını alinmali
Robot süpürge çok iyi oluyor
Hele ki kedi varsa
Çamaşır ve bulaşık makineleri en başta olmalıdır. Bunlar ihtiyaçtır. Daha sonra Buzdolabı olmalıdır.
#EvlilikveÇeyiz mutfak robotu kesinlikle olmalı çorbadan tatlıya birçok konuda kullanışlı
hemen sevgilime gönderiyorum bu çeyiz listesini belki mesajı anlar
Çamaşır makinesi , buzdolabı, mutfak robotu vb. Şeyler çok şey var
Ütü, buzdolabı, çamaşır makinesi, TV, mutfak robotu diğerleri yavaş yavaş alınır
Türkiye’de en yaygın kullanılan marka arçelik
beyaz esyalar tabiki de ve olmazsa olmaz digerleri
Arçelik ev aletlerine güveniyorum ve Arçelik'ten şaşmam made in turkey
Airfer koltuk yıkama bide olmazsa olmaz dantel 😁
Çeyizle pek alakam yok ama evin ana hatlarını tamamlayacak ürünler bence öncelikle alınmalı.
Ev hep seninle dolu bea ne kadar teknolojik sey varsa hepsi sensin
Masaüstü bilgisayar, dev ekran televizyon vs vs daha bisuru
Hepsine katılıyorum çünkü artık her şey pahalandi gerekli olan ne varsa alınmalı
Aklıma gelenler tek beyaz eşya ve elektronik eşya oldu bunlar olmazsa olmaz şeylerr
Kahve ve ekmek kızartma makinası son seçenek olabilir.
Ürünler çok güzel. Sipariş vermeyi düşünüyorum
Kahve makinesi buzdolabi camasir mak utu kurutma makinesi tv ocan firin kizartma mak
Aklıma tek gelen beyaz eşya oldu hahhshahsjahjaha
Beyaz eşyaların hepsini mikser seti gibi uzar gider
Çeyizlik bir durum yok da trk yaşamak için bakıyordum
Televizyon kahve makinası ama çok fazla şeye gerek yok bence yinede herkes bütçesine göre alsın
Çayçı tost makinası Dyson ve robot süpürge mikser ütü airfry kahve makinesi vs vs uzar gider
hersey yani mutfak, salon falan icin hersey
supurge , kahve makinesi , buzdolabi vb..
Her şeyin olması lazım televizyon çamaşır makinasından tut her şey
Beyaz eşya full ama küçük ev aletlerinin bazıları gereksiz bence
Kahve makinasi olmassa olmazim kesinlikle olmali
Beyaz eşya mobilyalar tv bilgisayar mutfak eşyaları
Kahve makinesi
Tost
Çay
Ketıl
Waffle
Tost makinesi, yedek telefon, fırın, kahve makinesi, waffle makinesi
Tv bulaşık makinesi buzdolabı ve çatal bıçak
Çok teşekkür ederim çok güzel bir paylaşım olmuş bence övgüyü fazlasıyla hak ettin😁😁nn
Abartmaya gerek yok beyaz eşya küçük ev aletleri al tamam
Süpürge ya olmazsa olmazzz saç kurutma makinesi bir de küçük ve unutlanıyor ya
Televizyon buz dolabı çamaşır makinesi aldık beklemedeyiz kızı nerden alcaz bakam 😂😥
Bulaşık makinesi
Çamaşır makinesi beyaz eşyalar
İnsan çeyiz olmadan kendi bekar evinede alabilir bunları:) çok güzeller
Tablet bilgisayar televizyon PS 5 ama kredi çekmek lazım herhalde Türkiye şartlarında
Airfry kahve makinesi ve tost makinesi kesinlikle olmalı
ilerdeki cocugum icin telefon tabikisiiiideeeee
Genel ihtiyaçlar haricinde yatak odasına sinema sistemi
MC 6056 I Gurme Şef™ Çok Amaçlı Pişirici olmazsa olamz
Arçelik'in her ürünü başarılı ve iyi performansı var
Türk kahvesi makinası benim vazgeçilmezim ya olmazsa olmaz bence
Tost makinesi, ütü, fön makinesi, fırın çok şey var
ahhh tabi ki kahve makinesi diğerleri zaten belli
Mutfak gereçleri dışında televizyonu dahi gerekli görmüyorum.