Olmaz süpürgeler diyeceksin. Kadınlar ayakkabı ve çanta sever derdim yani öyle bilirdim. Yok kardeş süpürge başka sevgi. Bir süpürgemiz varken şarjlı dik supurge istedi aldık sonra başka bir marka son model süpürge istedi aldık sonra robot hemde yurt dışından aldık o zamanlar burada olmayan bir model 2 yatay 1 dikey Süpürge 2 robot süpürge derken birde önünde LED ışık olan dikey Süpürge aldık Not evimiz 85 m²
Arçeliğin tüm ürünleri harika , özellikle yakın bir arkadaşım geldiği zaman bol köpüklü türk kahvesi yapmaya bayılıyorum. Önemli futbol maçları için de bence büyük ekranda izlemek isteyenler için en iyisi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Buzdolabı profilo, airfrey Philips, ocak fırın arçelik, bulaşık ve çamaşır makinesi de aeg alınmalı. Kim ne derse desin.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Sadece kahve makinesi konusunda bahtsız çıktım. Bosch adı gibi bomboş bir marka. Ne buzdolabından ne kombiden ne de çamaşır makinesinden yüzüm gülmedi bir türlü. Buzdolabından kurtulduk. Şimdi de çamaşır makinesi can çekişiyor. Aeg bir kere bozuldu onu yaptırdık (tesisatçının hatası yüzünden bozuldu o da) daha da Allaha bin şükür arıza bile vermedi. Yeni evleneceklere tavsiyemdir.
Her markanin kendine ozgu kaliteli cihazlari vardir bence beyaz esyada bochs tan sasmam arcelikte fiyat permansta iyi derin dondurucu aldum altusun oda arcElig alt firmasi simdilik mukemmel
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
tesekkurlerrr kahve sevmiyorum zaten buyuzden gerekmezz, sevdigimde oyle :)
Çamaşır bulaşık makineleri, buzdolabı, kahve makinesi, derin dondurucu, kurutma makinesi, düşündüm de evlenmek baya pahalıymış. 10 yıl borç ödenir artık
İhtiyacınız olmayan hiçbir şey alınmamalı. Bilmem kaç parçalı mutfak robotunun her parçasının ne işe yaradığını bilip kullanacak mısın yoksa döndür dolay aynı parçayı mı kullanacaksın 😌
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Teknoloji deyince aklıma gelenler buzdolabı çamaşır makinası bulaşık makinesi tv vs 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Yakında evlenecek olan ablama bu listeyi gönderiyorum hemen 🥰
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
sadece beyaz esya mikrodalga süpürge yeterli diye düsünüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
şu an evlenmeyi düşünmüyorum ama bir gün karar verirsem çeyizimi arcelikten alicam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
355Cevap
Çeyiz için alınacaklar listesinde hangi teknolojik ürünler olmalı bilmiyorum
Pek arçelik kullanmadım ondan ne kadar doğru bilemiyorum
isteğe göre olmalı en teknolojik bence kahve makinası olabilir
beyaz eşya nın yanında kahve makinası, mutfak robotu ve meyve sıkacağı gerekli
bu şartlarda evlenmeyin çeyiz parasıyla dünyayı gezmek daha mantıklı
Bulaşık, çamaşır makinesi, temel ihtiyaçlar ilk olmalı. Ondan sonra diğer lüks istekler
Süpüygeee. . . . . . . . .
Olmaz süpürgeler diyeceksin. Kadınlar ayakkabı ve çanta sever derdim yani öyle bilirdim. Yok kardeş süpürge başka sevgi. Bir süpürgemiz varken şarjlı dik supurge istedi aldık sonra başka bir marka son model süpürge istedi aldık sonra robot hemde yurt dışından aldık o zamanlar burada olmayan bir model 2 yatay 1 dikey Süpürge 2 robot süpürge derken birde önünde LED ışık olan dikey Süpürge aldık
Not evimiz 85 m²
Arçelik güzeldir çay makinesi de çok güzel hepsi çok güzel teşekkürler
Arçelik dükkanı kapatıyor diyorlar beko'nun bünyesine katılacak diyorlar doğru mu?
Robot süpürge olabilir.. güzel paylaşım olmuş emeğinize sağlık. 👏👏
Buzdolabı tabiki de evin gözdesi mutfaktır aşkoo💞
20 senedir kullaniyorum tum beyaz esyam Arçelik sifir problem %100memnuniyet
Makyaj malzemesi sac düzleştirici masasi vs... jdjdjdjdjdj
💅💅😅
Klasik beyaz eşyalar olsa yeter yeni çıkan zımbırtılar olmasa da olur
Beyaz eşyalar elektrik süpürgesi ütü kahve makinesi...
Annem arçelik den fırın aldı hiç memnun kalmadı maalesef.
Tamda buna bakıyordık iki gündür. Tam ekspresso makinası
İyisinden bir kahve makinesi yoksa evlilik iptal olur 😂
Arçeliği çok seviyoeum kullanıyorum çok mutluyuz teşekkğr ederiz
çeyiz listesi oluştururken kafa karışıklıılığı olmaması için güzel bir içerik
Çok güzel öneriler. Teşekkürler paylaşım için
Arçelik güzel gerçekten hiç sıkıntı çekmedim ürünlerinde
Çeyiz listemde ütü var ama yoğurt makinesi yoktu. Bana fikir oldu🥳
Çok şükür ihtiyacım yok ama öneriler için teşekkürler
Konsol ve kurutma makinesi olması lazım
#Hükümdar
Çamaşır makinesi
Buz dolabı
Ütü
Bence en acil bunlar
Tost makinesi
Saç kurutma makinesi
Blender seti
Kahve makinası
Kettle
Çay makinesi
Airfrey
Gibi şeyler
Fırın olabilir mikrodalga olabilir. Airfry almanı tavsiye etmem çok boş bir şey aldım patates bile kızartıyoruz sen düşün.
Isıtma sogutma sistemleri çok önmli teknolojik ürünler bol olmalı
Arçeliğin tüm ürünleri harika , özellikle yakın bir arkadaşım geldiği zaman bol köpüklü türk kahvesi yapmaya bayılıyorum. Önemli futbol maçları için de bence büyük ekranda izlemek isteyenler için en iyisi
Buzdolabı profilo, airfrey Philips, ocak fırın arçelik, bulaşık ve çamaşır makinesi de aeg alınmalı. Kim ne derse desin.
Sadece kahve makinesi konusunda bahtsız çıktım. Bosch adı gibi bomboş bir marka. Ne buzdolabından ne kombiden ne de çamaşır makinesinden yüzüm gülmedi bir türlü. Buzdolabından kurtulduk. Şimdi de çamaşır makinesi can çekişiyor. Aeg bir kere bozuldu onu yaptırdık (tesisatçının hatası yüzünden bozuldu o da) daha da Allaha bin şükür arıza bile vermedi. Yeni evleneceklere tavsiyemdir.
kahve makinesi
camasir makinesi
bulasik makinesi
kurutma makinesi
utu
televizyon
laptop
ipad
elektrikli supurge
robot supurge
Her markanin kendine ozgu kaliteli cihazlari vardir bence beyaz esyada bochs tan sasmam arcelikte fiyat permansta iyi derin dondurucu aldum altusun oda arcElig alt firmasi simdilik mukemmel
tesekkurlerrr kahve sevmiyorum zaten buyuzden gerekmezz, sevdigimde oyle :)
arçelik tam bir çelik
Elektrikli küçük ev aletleri
Mutfpak robotu, Kahve makinesi, tost makinesi, çaycı, blender, mikser, kettle, airfryer, fritöz, su ısıtıcı...
Çamaşır bulaşık makineleri, buzdolabı, kahve makinesi, derin dondurucu, kurutma makinesi, düşündüm de evlenmek baya pahalıymış. 10 yıl borç ödenir artık
İhtiyacınız olmayan hiçbir şey alınmamalı. Bilmem kaç parçalı mutfak robotunun her parçasının ne işe yaradığını bilip kullanacak mısın yoksa döndür dolay aynı parçayı mı kullanacaksın 😌
Teknoloji deyince aklıma gelenler buzdolabı çamaşır makinası bulaşık makinesi tv vs 😅
Yakında evlenecek olan ablama bu listeyi gönderiyorum hemen 🥰
sadece beyaz esya mikrodalga süpürge yeterli diye düsünüyorum
şu an evlenmeyi düşünmüyorum ama bir gün karar verirsem çeyizimi arcelikten alicam
Arçelik beyaz eşya bende kullanıyorum tavsiye ederim
Mutfpak robotu, Kahve makinesi, tost makinesi, çaycı, blender, mikser, kettle, airfryer, fritöz, su ısıtıcı...
Bir gün benim de çeyizim olacak mı acaba.. olursa Arçelik’ten olmasını isterdim
Henüz evlenmedim ama evlenirsem çeyiz listemde muhakkak arçelik'ten ürünler olacak paylaşım için teşekkürler
Ütü
Elektrikli süpürge
Tost makinesi
Kahve makinesi
Çamaşır makinesi
Bulaşık makinesi
Hiç bişeye ihtiyacım yok ikişer ikişer var
Arçelik Beyaz Eşyalar:
Buzdolabı
Çamaşır
Kurutma
Bulaşık makinesi Olmazsa olmazz
Hepsi her şey buzdolabı bulaşık makinesi çamaşır makinesi kurutma makinesi ankastre takımı mikrodalga küçük ev aletleri
Bilgisayar, telefon, mutfak aletleri falan olabilir. Onun dışında televizyon bence olsa güzel olur. Başka da bişey aklıma gelmiyor.
İphone alması lazım bana arabası olmali yati olmali yazlığı olması lazım özel günlerde mücevher alsin bana bolca sevgi sevmek sevilmek yani
Ütü bulaş mak kurutma mak çamaşır mak xxl buzdolabı derin dondurucu çaycı kahve makinesi blender rondo ankastre set
Kurutma makinesi kahve makinesi buz dolabı bulaşık Makinesi çamaşır makinesi elektrikli Süpürge halı yıkama Makinesi
İlk dönemlerde kahve makinesi ve bulaşık makinesi gibi şeyleri israf olarak görüyorum ilerki dönemlerde düşünülebilir
Abi sen bize bu fırın ver buzdolabı nı boş ver gereksiz bize bı tane derin dondurucu verr tamamdiiirr
Çok üşengeç biri olarak her çeşit elektronik ürün olmalı diyorum. Bana daha az iş yaptıracak her türlü ürün olmalı 😂
Kahve makinesi çünkü aşırı kahve bağımlısıyım makine olursa daha hızlı olur ve sürekli içebirilim hatta bitane sipariş ettim bile
Arçelik buzdolabı, arçelik fırın, arçelik bulaşık, makinası arçelik, çamaşır makinası, arçelik derin dondurucu alınmalı
Hmm robot süpürge, airfrier, kahve makinaları ve tabi ki beyaz eşyalar ama ben siyah olmasını isterdim.
bence en onemlisi pratik olmayo saglicak seyler artik teknoloji ile zaman i daha verimli kullaniyoruz