Alışveriş & Hediyeler Bu yıllarda çeyiz alışverişi yapmak bütçenizi zorlar mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her şeyin ultra pahalı olduğu bu yıllarda rahatça çeyiz alışverişi yapabilir misiniz? Bu yıllarda çeyiz alışverişi yapmak bütçenizi zorlar mı? Cevapla Alışveriş Soruları Pahalı Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır ben bütçemi zorlamazdım. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Her halükarda zorlar
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl şu dantel mantel gibi çeyizler kadar gereksiz itici bir şey daha olamaz ya 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Olmazsa olmaz gibi bir de merakettimmişte +1 yıl nefret ediyorum ben bunlardan ya inşallah gelecekteki kaynanam hiç yapmamıştır bana böylr şeyler ahahahha 😂😂 hele şu örgü life bak ya onla yıkanacak değiliz ama 😂 Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok köpürüyor diyorlar örgü lif için. Ben de şu klasik top gibi olanlardan vazgeçemiyorum
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Zorlar bir kilim yeter.. 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Umarım yeter dediğin gibi Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Yetmez tabiki ihtiyaç olan şeyler mutlaka olmalıdır..Buzdolabı..Çamaşır makinesi..Bulaşık Makinesi..Çaydanlık.. Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Küçük elektronik ev aletleri Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Mutfak robotu Tost Makinesi Davul fırın olsun Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Evlenme planına bağlı olur 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. zorlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır ben bütçemi zorlamazdım.
Her halükarda zorlar
şu dantel mantel gibi çeyizler kadar gereksiz itici bir şey daha olamaz ya
Olmazsa olmaz gibi bir de
nefret ediyorum ben bunlardan ya inşallah gelecekteki kaynanam hiç yapmamıştır bana böylr şeyler ahahahha 😂😂 hele şu örgü life bak ya onla yıkanacak değiliz ama 😂
Çok köpürüyor diyorlar örgü lif için. Ben de şu klasik top gibi olanlardan vazgeçemiyorum
Zorlar bir kilim yeter..
Umarım yeter dediğin gibi
Yetmez tabiki ihtiyaç olan şeyler mutlaka olmalıdır..
Buzdolabı..
Çamaşır makinesi..
Bulaşık Makinesi..
Çaydanlık..
Küçük elektronik ev aletleri
Mutfak robotu
Tost Makinesi
Davul fırın olsun
Evlenme planına bağlı olur
zorlar
Evet ya