Sözlüm nişanda 80 bin TL'lik saat istedi, bu normal mi?

Benim ailem düğün için 4 tane bilezik birde set yapmalarını istedi. Yakında nişanlanacaz. Bende sana bir saat almayı planlıyorum dedim. Beraber bakalım istersen sevdiğin bir şey olsun dedim. Başlarda sen nasıl istersen olur diyordu. Şimdi nasıl ki ailem ona altın al demiş, ne hakla demiş çok istemiş madem öyle sende bana 80 bin liraya yakın saati al diye linkini yolladı. Dedimki ama bu senin tarzın değil hep kullanmazsın ve gerçekten bir saat için çok yüksek değil mi? Üstelik hiç görmediğin bir saat. Ben sen gibi değilim vijdanlıyım ya onu al ya da alma dedi. Siparişini girdim gelecek. Fakat akşamdandır gerçekten bu şekilde ki tavrı çok dokunuyo ve çok üzülüyorum bu normal mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım doğru olan vazgeçmem... Belki de ben alabilecek tüm imkanlarını ailesine seferber edip kendisinin aile olacaını göz önünde bulunduramamasını hazmedemedim. O ise altı üstü ailem herşeyi yapsam da sana yapmak zorunda değilim kafasında. Yaptığı altınları da bana yaptı sanıyo bize değil. Bunun üzerine istediği saati görmemiş bile beenmedii bir şey sadece zoruma gitsin diye istiyo. O paramı çöpe atmamı istediğini sanıyo. Fakat ben artık bana değer vermediğinin farkına vardım. Napıcam bilmiyor
Sözlüm nişanda 80 bin TL'lik saat istedi, bu normal mi?