Alışveriş & Hediyeler Çamaşır makinemiz bozuldu, anlayan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar selamün aleyküm, Aranızda makineden anlayan var mı?Bizim makinenin markası Hoover 10 yılı vardır.Makine su ile deterjan alıyor fakat yıkamıyor.Makineyi resimde gösteriyorum bakabilirsiniz. Çamaşır makinemiz bozuldu, anlayan var mı? Cevapla Marka Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ibrhm__1 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Makinenin üstündeki kayışı mı yoksa 😀😀 tabi yıkamaz 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Makinenin kayışı nedir hocam Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Makinenin arkasında kayışı vardır, hazneyi döndürür. Ona benzettim Yorumla Soran +1 yıl He evet onun lastiği çıkardık Yorumla ibrhm__1 +1 yıl E lastiği olmadan nasıl çalışsın Yorumla Soran +1 yıl Kömürleri bitmiş yav galiba ondan dolayı çünkü bir öncesinde öyle olmuştu değişmiştik yine oldu galiba Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Hee olabilir Yorumla Soran +1 yıl Bende diyorum kayış neye diyorlar YouTube'dan izledim yorumlarda kayışı çıkmış yazıyorlar ondan dolayı sordum teşekkürler yine de Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Rica ederim ne demej Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Filtre temizliğini yaptınız mı? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gider filtresi midir dediğiniz Yorumla carsngirls +1 yıl Evet sanırım o. Yorumla Soran +1 yıl Hocam sanırım kömürler bitmiş Yorumla
En İyi Cevaplar