Başlat dügmesine basınca hiç tepki yok. Işıkta yok. Daha önce kapıdan dolayı çalışmayınca başla beklet dügmesi yanıyordu. şu an neye basarsam basayım ön yıkama dügmesi yanıp sönüyor. Başlat bekle ışığı deaktif. Neden oldu acaba? Deterjan yerine bolca blendax şampuan koyuyordum ve sırf bir atlet için bile çalıştırıyordum. Birde kapak sorun yapmasın diye son gücümle çok şiddetli çarparak kapatıyordum. Makinayı kullanmayı öğrendim diye bokunu çıkardım ve bir haftada nanay. Sizce neden bozuldu?
Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 647 cevap paylaştı.
Merhaba gadası 🙃 Şu an için gördüğüm kadarıyla bilgi vermek istiyorum. Makinenin kapak ışığı yanıyor. Kapağın açık veya kapalı olduğunu gören swich vardır. Büyük ihtimalle o swichden kaynaklı bir hata var. Swich'i yerinden söküp bakmak gerekiyor. Sağlam değilse değiştirip start verilebilir.
Merhaba, Sorunuzun cevabı detayda gizli aslında. Hiçbir makine Blendax şampuan ile yıkanmaz:D Belki de yumuşatıcı da kullanmıyordunuz. Yumuşatıcının koku vermesi dışında en temel özelliği köpüğü savmasıdır. Bu sebeple kullanılır. Sadece köpüğe maruz kalan makinenizin şartelleri artmış. Yapacağınız tek şey servisi aramak sanırım. Servise verdiğinizde bu durumu belirtmeyi de unutmayın. Ayrıca en azından bir jel deterjanınız olsun. Kullanımı kolaydır, makinenizi bozmaz.
Reset nasıl atiyim ki? Deterjanla uğraşmak istemedim. Bilmem renklisi renksizi, bir sürü anlamadığım işler. vs. Şampuan her renge olur dedim. O yüzden.
Youtube da videosu vardır markasını yaz reset atma de çıkar Toz deterjan al Renkliyi beyazı ayır Renkliyi 40 50 Beyazları 60 70 derecede 800 devirde yıka Bu kadar basit