Diğer Çamaşır makinam bozuldu anlayanlar var mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu şekilde donup kaldi hiçbir şekilde çalışmıyor yıkama yazan yerde ışık yanıp sönüyor çalışmıyor Güncellemeler1 yıl Baktım Güncellemeler1 yıl Kaçıncı kez açıp kapatıyorum Çamaşır makinam bozuldu anlayanlar var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kapak açık diyor. Kilit de bozulmuş olabilir 0 0 Yorumla
bakire_varmi Takip Et Xper 2 Yaş: 43 1 yıl kapak kapanmamış, kapak emniyet kilidi takılı kalmış olabilir bi iki vur oraya kapağı aç kapa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Eminyet kilidini nasıl acabilirim Yorumla bakire_varmi 1 yıl onu açamazsın makine içinde o, sen kapağı açtığın yere bir iki tane vur elinle sert şekilde Yorumla
bulutova Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kapağu sertçe ileri ittir düzelmesi gerekiyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olmadi Yorumla bulutova 1 yıl Bilmiyorum bir çok kontrol gerekiyor, uzaktan düzeltilecek bir şey değil Yorumla
-Sisu- Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Dizinli sikica bir it kilit yerine girsin 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Kapak açık kalmış 0 3 Yorumla Richardgör 1 yıl Kilit switci bozulmuştur Yorumla Soran 1 yıl Nasıl düzelir Yorumla Richardgör 1 yıl Söküp tamir edicen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kapak açık diyor. Kilit de bozulmuş olabilir
kapak kapanmamış, kapak emniyet kilidi takılı kalmış olabilir bi iki vur oraya kapağı aç kapa
Eminyet kilidini nasıl acabilirim
onu açamazsın makine içinde o, sen kapağı açtığın yere bir iki tane vur elinle sert şekilde
Kapağu sertçe ileri ittir düzelmesi gerekiyor
Olmadi
Bilmiyorum bir çok kontrol gerekiyor, uzaktan düzeltilecek bir şey değil
Dizinli sikica bir it kilit yerine girsin
Kapak açık diyor
Kapak açık kalmış
Kilit switci bozulmuştur
Nasıl düzelir
Söküp tamir edicen
Kapak açık sanırım
Kapağa bak
Reset at