Çeyiz hazırlığı yapanlar için önerilerinizi bekliyorum. Çeyizi ucuza getirecek tavsiyeleriniz nelerdir?

Çeyiz hazırlığı yapanlar için önerilerinizi bekliyorum. Çeyizi ucuza getirecek tavsiyeleriniz nelerdir?
Benim tavsiyem evlenen çiftlere Bütçenizi belirleyin. Çeyiz alışverişine başlamadan önce, bütçenizi belirleyin. Bu, ihtiyaçlarınızı belirlemenize ve uygun fiyatlı ürünler bulmanıza yardımcı olacaktır. İhtiyaçlarınızı belirleyin. Çeyiz alışverişinde ihtiyacınız olan ürünleri alın. Trendleri takip ederek veya başkalarının tavsiyelerine göre gereksiz ürünler almayın. İndirimleri ve kampanyaları takip edin. Çeyiz alışverişinde indirimleri ve kampanyaları takip edin. Bu sayede, ihtiyacınız olan ürünleri daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Tekli olarak satın alın. Çeyiz setleri genellikle daha pahalıdır. Tekli olarak satın alarak, ihtiyacınız olmayan ürünlere para vermeden tasarruf edebilirsiniz.
İkinci el ürünleri değerlendirin. İkinci el ürünler, genellikle yeni ürünlere göre daha uygun fiyatlıdır. İhtiyacınız olan ürünleri ikinci el olarak satın alarak, tasarruf edebilirsiniz.
Kesinlikle planlama önemli
:)
Cevap
2Cevap
Evlenmeden bir iki sene önce herşeyi almak başka çaresi yok 😅
Indirim avla anca oyle
O da ugrastirici ya
Minimal ilerlemek ihtiyaçlara göre karar vermek
İnternetten almak daha ucuza geliyor
Kocam bana alır demek… bence haha
Gidip çalmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?