Çamaşır makinesi alırken hangi faktörleri göz önünde bulunduruyorsunuz? Nelere dikkat edersiniz?

Çamaşır makinesi alırken hangi faktörleri göz önünde bulunduruyorsunuz? Nelere dikkat edersiniz?

Merhaba. Çamaşır makinesi seçerken ilk önce markasına bakarım. Çünkü belirli markalar oldukça kaliteli ve kullanışlı ürünler sunuyor. Bu yüzden marka tabii ki de benim için önemli.
Daha sonrasında bütçeme de dikkat ederek geniş kapasiteli tasarruflu ve kullanışlı bir makine seçerim. Makinede tüm programlar olmalı. Örneğin perdelerimi farklı bir programda yıkamam gerekebilir. O yüzden çamaşır makinesinde tüm programlar bulunması gerekiyor.
Çamaşır makinesinin yıkama kapasitesi, ailenizin veya hanelerinizin ihtiyaçlarına uygun olmalıdır. Küçük bir hane için 5-7 kg kapasiteli bir makine yeterli olabilir, ancak daha büyük aileler için 8 kg veya daha fazla kapasiteye sahip bir makine gerekebilir. Çamaşır makinesinin enerji verimliliği önemlidir. Enerji verimli bir makine, enerji faturalarınızı düşürebilir ve çevresel etkinizin azalmasına yardımcı olabilir. Genellikle A+++ sınıfı enerji verimliliği olan makineler en iyi seçeneklerdir. Dönme hızı, çamaşırın kuruma süresini etkiler. Daha yüksek dönme hızı, çamaşırların daha hızlı kurumasını sağlar. Ancak, daha yüksek devirlerde yıkama işlemi daha fazla enerji tüketebilir ve giysilerin daha fazla yıpranmasına neden olabilir. Çamaşır makinesinin çeşitli yıkama programları ve özellikleri olmalıdır. Farklı kumaş türleri için uygun programlar ve özel yıkama seçenekleri, giysilerinizi daha iyi korumanıza yardımcı olabilir.
Cevap
7Cevap
Yıkama kapasitesi. Sıkma devri. Enerji sınıfıYıkama programlarının çeşitliliği. Kurutma özelliği. Boyutları
Direct drive olmalı. Yani tambur kasnaktan değil direk motorsan tahrikli olmalı. Elrktrik ve su tüketimi düşük olmalı. Trk seferde 9 kg iyidir.
İçinin büyük olması çok şey alabilmesi içine 😂
Kilosu biraz fazla olmasına bakıyorum öyle de baktım zamanında aldığımız zaman.
kapasite 10 kg 1200 devir narin yıkama hasas yıkama gömlek proramı
markada önemli
yıkama süresi 2 saat 2.5 saat olmalı kısa yıkama olmalı
Ağırlık kapasitesi, yıkama özelliğinin çeşitliliği
Kullanıcı yorumları ve performans
Fitat
Sesiz çalışmasına
Kac kili aldigina
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?