Kurutma makinesi almayı düşünüyorum. Kurutma makinesi hangi özelliklere sahip olmalı, hangi özelliklere bakılmalı. Çamaşırlara zarar vermeyen, giysileri yumuşacık ve tertemiz yapan bir kurutma makinesi var mı?

Kurutma makinesi almayı düşünüyorum. Kurutma makinesi hangi özelliklere sahip olmalı, hangi özelliklere bakılmalı. Çamaşırlara zarar vermeyen, giysileri yumuşacık ve tertemiz yapan bir kurutma makinesi var mı?

Isı pompalı ve nem sensörlü olanlar iyi diye biliyorum. İnstagramda bugunevimenealdim sayfası var, orada kurutma makinelerinin yorumları ve iyi olanları var. Hoover marka öneriyorlar alan herkes çok memnun. Bende alacağım
Cevap
6Cevap
Ben iki tane aldım daha önceden ve samsung marka fiyatı yüksek bir tane almıştım ama hem iyi kurutmuyor hemde çok uzun sürüyordu sonra onu ikinci el olarak satıp ucuz bir tane beko kurutma makinesi almıştım ve ondan kat kat iyiydi daha iyi kuruyordu ve daha basit birşeydi yani hem şans hemde parayla alakası pek olmayan bir şey heralde 🤷🏼♂️
klosuna bakarım bide borulu borusuz var. bide ısı pompalısı varmış ona bakmak lazım. bende parayı ayarlarsam alıcam...
Biri zararlı biri faydalı diyor anlamadım bu işi bilimsel olarak araştıran var mı?
Alacağımdan değilde öylesine soruyorum.
mutlaka eşanjörü temizlenebilen bir model seç, öyle kendini temizliyor safsatalarına inanma, bende var bir bosch 2 yılda bir servise sağlam bi ücret ödüyoruz
Isı pompalı, A elektrik tüketimi ve bilindik marka olmalı.
Enerji tasarrufu yüksek
Yeni aldım bir tane sadece kapasitesine baktım
Çevre dostu ve kaliteli enerji.
Almamaya dikkat ediyorum
çamaşır ipi çok az zarar
Hiç almadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?