Evlilik düşünen çiftlerin, birbirlerine bağlı oldukları takdirde bazı yatırımlar yaptığına şahit oldum. Çeyiz almanın haricinde, otomobil, ev, arsa gibi geleceğe yönelik yatırımlar yapıyor musunuz veya yapmayı ister miydiniz?

Evlilik düşünen çiftlerin, birbirlerine bağlı oldukları takdirde bazı yatırımlar yaptığına şahit oldum. Çeyiz almanın haricinde, otomobil, ev, arsa gibi geleceğe yönelik yatırımlar yapıyor musunuz veya yapmayı ister miydiniz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır ben yapmıyorum. yani sevgilim zaten yok şu an da da en iyi yatırımım kendime yaptığım yatırım kendimi geliştirmek karakterimi olgunlaştırmak daha çok bilgi edinmek gibi şeyler.
Hayır benim önceliğim kariyer. Ben bu tür merasimleri önemseyen birisi değilim. Unuversiteyi bitirdikten sonra artık gerisini düşünürum. şu an için henüz erken ve yaşımın daha küçük olduğunu düşünüyorum
Hayatında biri olsaydı, eminim ki bu düşüncede olmazdın hanımefendi. Fakat, söylediklerine katılıyorum. Her şeyin bir zamanı ve önceliği var :)
İnanın aday çok ama ben hayatımda kimseyi istemiyorum ben tek başıma daha güzel ve huzurluyum 👌😎
Adayın çok olmasına ne şüphe, estağfurullah :)