Evlilik hazırlığı yapıyoruz. Çeyizim için elektrikli süpürge mi yoksa robot süpürge mi almalıyım?

Elektrikli süpürge
Robot süpürge
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlilik hazırlığı yapıyoruz. Çeyizim için elektrikli süpürge mi yoksa robot süpürge mi almalıyım?

Elektrikli süpürge ile robot süpürge arasında tercih yaparken, ihtiyaçlarınızı ve yaşam tarzınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir. Elektrikli süpürgeler, hareket kabiliyeti ve farklı yüzeyleri temizleme yeteneği bakımından daha esnek olabilir. Farklı başlıklar ve aparatlar kullanarak farklı alanlarda daha etkili temizlik yapabilirsiniz. Elektrikli süpürgeler genellikle daha güçlü motorlara sahiptir ve daha derinlemesine temizlik yapabilirler. Özellikle halı ve koltuk gibi derin temizlik gerektiren yüzeylerde etkilidirler. Elektrikli süpürgelerin kullanımı size daha fazla kontrol sağlar. Temizlik hızını, yönü ve gücünü ayarlayabilirsiniz. Ayrıca bazı modellerde farklı filtre seçenekleri bulunabilir.
Dikey, kablolu ve robot süpürge kullanıyorum, üçünün de yeri ayrı. Robotla tabii ki çok köşe bucak temizlik olmuyor ama çok vakit kazandırıyor ve günü çok iyi kurtarıyor. Daha derin bi temizlik için dikey süpürge daha iyi. İyiiiice temizlik için kablolu daha iyi çünkü çok daha derin temizlik için dikeyin şarjı yetmeyebiliyor. Üçü arasından birini alacak olsam robot alırdım kesin.
Tabii ki elektrikli robot olanlar evet işe yarıyor mu yarıyor temizliyor mu evet ama sadece düz zemin için köşelere girmiyor büyük temizlik de bunu kullanamıyorsun şarjlı da değil elektrikli gerekiyor elinin altında bir tane robot ya da bir tane şarjlı olabilir olması da gerekiyor ama büyük bir tane makine şart bir ev için
Cevap
2Cevap
Elektrikli süpürge al. Robot süpürgeyi kullansan bile haftada iki kete elektrikli kullanman gerekicek. Yeni gelinsin diye aşıtı titiz olman bekleniyo zaten yorulursun
Çeyize elektrikli süpürge yakışır. Robot süpürgenin güvenli olmadığını düşünüyorum evimde istemem ayrıca.
Dyson kullanıyorum ilk gün süpürdüğünde diceksin ki ben bk içinde yaşıyormuşum
Robot süpürge pek işe yaramıyor gırgır gibi
Elektrikli süpürge
Robot süpürge heryeri güzelce süpürmüyor yani bi yerde diğerine ihtiyacın olacak
İkisi de gerekli robot süpürge büyük kolaylık ama dikey süpürge de alınması gerekiyor
imkanın var ise Dyson al kesinlikle
Elektrikli süpürge daha mantıklı ve kullanışlı
Elektirikli
Elektrikli süpürge
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?