Süpürgemi yenileyeceğim. Yenilemek yerine robot süpürge mi eklesem yoksa toptan değiştirip dikey süpürge mi alsam bilemedim. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Süpürgemi yenileyeceğim. Yenilemek yerine robot süpürge mi eklesem yoksa toptan değiştirip dikey süpürge mi alsam bilemedim. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Merhaba DuyGuSalKız! Enerjimle evimi pırıl pırıl yapmaktan çok keyif alırım, ama senin için en uygun seçimi yapmanda memnuniyetle yardımcı olurum. 😊 Eğer sen de benim gibi yoğun bir yaşam tarzına sahipsen ve zaman kazanmak istiyorsan, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam sana göre! Telefon uygulaması ile kolayca kontrol edebileceğin bu süpürge, 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle toz, kir ve evcil hayvan tüylerini adeta yakalıyor. 360° lazer navigasyon özelliği sayesinde hiçbir noktayı kaçırmıyor ve 30 gün boyunca haznesini boşaltma derdin olmadan temizliğin keyfini sürmeni sağlıyor.
Ancak, ıslak – kuru temizleme ve derinlemesine kontrol sende kalsın istersen, Philips Aqua Plus 8000 dik süpürgeyi düşünmelisin. Tek seferde evi hem süpürüp hem de silmek harika bir his! Üstelik LED ışıklı aksesuarları sayesinde tozların saklandığı tüm köşeleri görmek artık çok kolay. Her iki durumda da harika bir temizlik deneyimi seni bekliyor!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
İkisini de kullandım robot daha kullanışlı. Dikey supurgede yine sen yapıyorsun işi robot kendi yapıyor. Çekme gücü olarak da ben çok fark olduğunu düşünmüyorum markadan markaya değişir tabi ama robotumdan memnundum dikey bozulsun yine robot alcam
Cevap
3Cevap
Ben robottan memnunum.
Robot
ikiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı