Profilo XXL geniş kapasiteli buzdolabını şu sıralar çevremde çok duymaya başladım. Kullanıp memnun kalanlar var. Siz ne düşünüyorsunuz, almalı mıyım?

Profilo XXL geniş kapasiteli buzdolabını şu sıralar çevremde çok duymaya başladım. Kullanıp memnun kalanlar var. Siz ne düşünüyorsunuz, almalı mıyım?

Ablam kullanıyor XXL profilo çok beğeniyor. Bizde aynısından almak istiyoruz ama dondurucusu üstte bulamıyorum hepsi artık dondurucu altta güzel değil. Boyumuz 1.90 değil ki buzdolabında üst raflardan birsey alalım. Buzluğu sık açmıyoruz altta olmasınının mantığı ne bilemiyorum
Cevap
6Cevap
Bence alınır gayet güzeldir ama ben çok büyük bir dolap istemezdim sanırım ama yine de gönül rahatlığı ile kullanabilirler.
Ben hiç memnun kalmadım dolap bozuk geldi zorla onun yerine yenisini getirttim o da bozuk 🤬🤬 servisi de çok kötü böyle bir servis olamaz🤬🤬🤬 daha profilodan hiç bir şey almam🤦
vestel profilo ve diğer markaların regal grindig gibi alt markalarını asla evime sokmam. 35 40 sene öncesinin teknolojisini kullanıyor bu markalar.
Türkiye ye öyle büyük dolaplar yasaklanmalidir. Ekmekle mi doldursun, makarnayla mi insanlar?😅😂😂😂
tehlikeli, bazı teknolojik gelişmeler seri katillere de yaranmayı gerektiyor.
Boşa para harcamak gibi bir şey
Parasi olan alir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?