Yani bunlar eskiden örf adet bir şeyler. Günümüzde ise bunlar zaten değişti tabii ekonomik sorunlar da var. Şimdi bunları almak cidden zorunlu ama yani siz olsanız illa çeyiz olacak diye tutturur musunuz yeni eşyalar falan yoksa bazı eşyalar yeni olsun diğerleri olmasa da olur der misiniz yani Hiç olmazsa olur?
Mesela benim arkadaşım vardı ilk 1+1 bir eve çıkmışlardı eşiyle , Daha sonrasında evde hiç yeni eşya diye tutturmamış ama zorla kıza koltuk takımı falan bir şeyler almışlar. Bu arada yani eşinin durumu gayet iyiydi ya iyiydi dedim çok iyiydi değil çok kötü değil orta ama alsa rahatlıkla alabilirdi.
Kız tutturmamış böyle 3+1 ev yeni eşyalar falan. Zaten işe de yurt dışında çalışmaya gidecekti.
🔥Şimdi az önce bu listeden baktım 194 bin TL tutuyor çeyizler ❗
Peki siz bu kızın yaptığını yapar mısınız?
Mesela benim arkadaşım vardı ilk 1+1 bir eve çıkmışlardı eşiyle , Daha sonrasında evde hiç yeni eşya diye tutturmamış ama zorla kıza koltuk takımı falan bir şeyler almışlar. Bu arada yani eşinin durumu gayet iyiydi ya iyiydi dedim çok iyiydi değil çok kötü değil orta ama alsa rahatlıkla alabilirdi.
Kız tutturmamış böyle 3+1 ev yeni eşyalar falan. Zaten işe de yurt dışında çalışmaya gidecekti.
🔥Şimdi az önce bu listeden baktım 194 bin TL tutuyor çeyizler ❗
Peki siz bu kızın yaptığını yapar mısınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer