Alışveriş & Hediyeler Ev aksesuarları çeyiz hazırlarken çok gerekli mi sizce? HediyeciBaşı Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Temel ve mutlaka kullanılacak şeyler yeterli mi yani? Ev aksesuarları çeyiz hazırlarken çok gerekli mi sizce? Cevapla Çeyiz Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gereksiz 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl çeyiz hazırlama olayına çok kızıyorum ben. inanılmaz gereksiz geliyor. HAdi diyelim hazırladın. aksesuar dediğin şey zevk meselesidir. eşinin beğeneeceğini nereden biliyorsun 0 0 Yorumla
Last_Guidance Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ben evlenildikten sonra çiftin birlikte almasından yanayım 1 0 Yorumla
kaktüsbahçesi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 80% +1 yıl Yani aslında evini kurunca daha iyi olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gereksiz
çeyiz hazırlama olayına çok kızıyorum ben. inanılmaz gereksiz geliyor. HAdi diyelim hazırladın. aksesuar dediğin şey zevk meselesidir. eşinin beğeneeceğini nereden biliyorsun
Ben evlenildikten sonra çiftin birlikte almasından yanayım
Yani aslında evini kurunca daha iyi olur
Değil bence