Ufaktan çeyiz alışverişi yapmaya başladım. Kalabalık bir ailemiz var ve misafirim eksik olmuyor, bu sebeple büyük bir buzdolabına ihtiyacımız var. Hangi marka buzdolabı önerirsiniz?

Ufaktan çeyiz alışverişi yapmaya başladım. Kalabalık bir ailemiz var ve misafirim eksik olmuyor, bu sebeple büyük bir buzdolabına ihtiyacımız var. Hangi marka buzdolabı önerirsiniz?

Eğer ki iki kapılı olması şart değilse sana şu an sitemizde de bulunan Profilo'nun XXL buzdolabını öneririm. Tek Kapaklı olması her zaman bana daha mantıklı ve kullanışlı geliyor. Hele ki yaz geliyor. Büyük bir karpuz aldığını düşün iki kapaklı buzdolabına sığdırmak için biraz uğraşman gerekecek ve büyük ihtimalle tek bir rafı dolduracak. Bu bence kullanıştan çok eziyete dönüşüyor.
Bir ürüne bir kere para vereyim senelerce dertsiz tasasız kullanayım uzun ömürlü olsun istiyorsan da bunu Profilodan tercih etmeni öneririm. Üstelik diğer beyaz eşyalarını da almadıysan şu an 3 adet beyaz eşya alışverişi yapıldığında Android Smart TV hediye ediyorlar bir düşünmeni öneririm
Yani şu an öyle bir dolabı tavsiye etmem ben sana buz dolaplarinin maksimum 10 senelik ömrü iki kişi için gereksiz şimdi normal kapasiteli bir dolap daha uygun olur ilerleyen senelerde çocuk misafir artışı ozaman büyük alırsın benim fikrim bu devir tasarruf devri içini doldurmaya ağın geniş aile olmayan kişiler için gereksiz buluyorum ben
Özür dilerim eksik okumuşum kalabalik aile kısmını görmemişim çeyiz kısmına odaklanmışim 😬😬
LG öneririm. Üstelik buzdolabı içerisindeki kameralar ile, şehir dışında iken bile dolabınızın içindeki gıdaları görebiliyor, derecesini oynayabiliyorsun. Ayrıca diğer LG cihazların ile decsenkronize. Mesela çamaşırının bittiğiniz, izlemekte olduğun televizyon ekranı üzerinden yazılı şekilde sana uyarı veriyor. 😎
Yeni evli çifte göre bence gereksiz büyüklükte. Taşınma durumunda da her eve uymaz bu boyutta. Hem taze taze sıklıkla alışveriş yaparsınız, dolap boşu boşuna daha fazla soğutma yapmaya çalışır. Marka olarak Siemens veya Bosch tan şaşma derim.
Cevap
9Cevap
Bunların kullanışlı olmadıklarını bir kaç kullanıcıdan duydum ne kadar büyük görünmeden iç kısmın çok eşya almadığı hakkında düşünüyorlar dı
Profilo markalı buzdolapları bu konuda çok kaliteli, onları incelemeni öneririm. Eminim aradığını bulacaksın.
yeni evli biri için çok büyük değil mi gereksiz bence
O bizim gibi kalabalık gelinlik damatlık aileler için genç insanlar için güzel ama gereksiz
Aga sponsor övüyonuz ama hikaye en iyisi Siemena daha kralıda yoktur
Profiloda vardi cok guzel modeller
Bocsh kullanıyorum harika bir ürün çokta memnunum tavsiye ederim
Liebherr, LG ve Samsung.
Samsung ya da Siemens den şaşma...
resmen hayalim ya çift kapı buzdolabı 😀
Asus en iyisi çok memnunum bn
alsan ne olacak içini dolduramadıktan sonra :D :D
Benzer yorum yapmışız 🙂
@Bikeredebengulsem :D Kalp kalbe karşı derler ondandır :D
Sende benim gibi eksik okumuşsun galiba soran kalabalık aile demiş ben o kısmı görmemişim 😬😬
@Bikeredebengulsem Kalabalık da olsa bu ekonomi de o dolap yine dolmaz sdfsdfsdfsd
Oda bi bakış açısı maddi olanakları olanlar sıkıntı yaşamaz ben dolduramam ama maalesef
@Bikeredebengulsem Neden ki senin de mi kötü maddiyatın
Bosch öneririm ama tek kapılı olanı. Çi
Çift kapılı olanlar hiç geniş olmuyorlar
Bu yaşta ne çeyizi teyze
Siemens kullanıyorum çok memnunum
Ben Arcelik aldım
Evlenmemeni öneririm
Sadece A++ Arçelik
Beko salladım
Miele
Siemens
Samsung