Hayır yok, çok yanlış bir düşünce iki insanın hayatını birleştirmesi asıl olay ama kalkıp yatırım diyerek karşı tarafın ailesini zora sokacak türden altın veya çeyiz saçma sapan yüksek fiyatlardan düğün dernek kurdurmaya çalışmak gereksiz geliyor. Varsa böyle insanlar sizde uzak durun derim maksat beraber mutlu olmak olsun borçlarla boğulmak değil.
Bence herşeyi istemeye hakkı yok. Bunu çok sık görüyorum çevremde vs. Ya yüzügü şöyle istiyor, ya düğünü böyle istiyor, ya da şunu istiyorum diye tutturuyor bence çok saçma. Karşıda ki sınırsız bir banka kartı degil insanın biraz düşünmesi lazım.
Ne gerek var böyle alışverişe filan yaa ben evlenmeden önce Kendi evimi arabamı almayı düşünüyorum evim olmazsa en kötü ev eşyam filan olur evleneceğim kişinin de olursa kendisine ait sevinirim olmazsa da sorun yok evlenince gezip tozup hayatı yaşayamayacaksak borç batağında yüzeceksek niye evlenip hayatımızı zindan ediyoruz ki
En İyi Cevaplar