Uygun fiyatta ve genel anlamda beğenilebilecek ürün tavsiyesi verirseniz sevinirim.🍃
Set almak konusunda bazı ürünler alınmayacağı için vazgeçildi. /:

Kanka instagrama gir, toptan kozmetik hizmeti veren yüksek takipçili bir sayfaya tıkla gönlünüzce seçin, hem kaliteli hem sudan ucuz hiç dünya para bayılmaya gerek yok, çok şüphe ettiğin bir ürün olursa (fondöten, pudra vs.) gibi uyguna ucuz markalardan alıverin.😀
Deodorant
Parfüm
Maske, yüz temizleme köpüğü, yüz temizleme jeli, sabun
Saç bakım maskeleri, serumları, kremleri
Gündüz ve gece kremleri
El ve ayak bakım maskeleri, kremleri
Şampuan, duş jeli
Diş macunu, fırçası
Oje, aseton
Ruj, nemlendirici, parlatıcı
Far, eyeliner, dipliner, rimel
Allık, fondöten, kontür, aydınlatıcı, kapatıcı, makyaj bazı
Makyaj temizleme suyu, pamuk, makyaj sabitleyici
Makyaj organizeri
Makyaj çantası seti
Makyaj fırçaları, süngerleri
Aklıma bunlar geldi 😊😊😊
Eig için teşekkür ederim canımmm
Merhaba bunlar eklenir.
Bunlar yeterli olacaktır abartıya gerek yok.
Çeyiz alışverişine gidilince genelde kadın için makyaj malzemesi kesinlikle alınıyor. Bunların içerisinde temel makyaj malzemeleri yer alır. Rimel, ruj, allık ve fondöten gibi ürünler alınır.
Cevap
3Cevap
Eyeliner, rimel, bi kaç renk ruj mesela bi likit bi normal gibi, bi kaç renkte göz kalemi, far paleti her tonu barındıran, nude ya da canlı tonlarda 2ayrı far paleti olabilir, fondöten, kapatıcı, allık, kontür paleti kullanılır diye düşünüyorsanız yine belki aydınlatıcı oje olabilir ve fırça seti
Merhaba!
Ekonomik bakımdan sıkıntılı bir süreç varsa ekonomik davranmanızı tavsiye ederim.
Sonuçta şirket değil, yuva kuruyorsunuz.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun derim.
Size mutluluklar diliyorum efendim.
Saygılarımla...
cok bılgım olmasada yuvarlak kare konseptli ama acıldıgında 3 4 kat olan makyaj urunlerı mevcut gelınde o alınıyor genelde yanınada ayıp olmasın dıye 3 -5 ıvır zıvır koyarsınız zengın gosterır.
Ben çeyizden ve kozmetik ürünlerden hadsiz hudutsuz nefret ediyorum nefffreeeeett.
Gratise ya da çeyizlik satan yerlerde var gratis bazen indirim yapıyor fondöten, parfüm ruj gibi şeyleri ordan alırsınız
Ben her ürünü alırdım kalitesine özellikle dikkat ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?