Güzellik & Bakım Çantanda eksik olmayan kozmetik ürünü hangisi? brandygirl Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 83 Yapay Zekaya Sor Benim çantamda nemlendirici ve dudak nemlendiricisi eksik olmaz. Benimle her yere gelir. Peki ya sizin? Çantanda eksik olmayan kozmetik ürünü hangisi? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
GigiKuş Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 +1 yıl kesinlikle ruh. Gün içinde sürekli yenilemek gerekiyor. Makyajımda yenilediğim tek şey ruj. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Maskara tabii ki her şeyden vazgeçerim bundan asla 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Çantam yok ama bazen nemlendiricı taşıyorum 0 0 Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl El kremi. Bence sadece kadınlara sorulmamıştir bu soru. Yeni nesil gumbur gumbur çünkü. Az önce bı soru okudum mesela. Oje yapan erkek diyordu. Noluyoruz ulan 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Rümelim ve kırmızı rujum hep yanımda. Kırmızı rujla bütün makyajımı yapabildiğim için tek başına makyaj çantası kendisi 😂 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐ Saç nemlendirici ve dudak parlatıcısı veya ruj çantamın demirbaşları daima. ⭐#tubasueda 🍀🍀 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çantamda olmazsa olmazım, ıslak mendil, selpak ve kolonya. 🥲 0 0 Yorumla
Apple-Crow Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl El kremi Lip balm Toz pudraŞeffaf Kaş jeli 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Nemlendirici krem olabilir 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. El kremim eksik olmaz :) 0 0 Yorumla
Geologicalengineer Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dudak nemlendirici ve bazen ruj 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dudak nemlendirici rimel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kesinlikle ruh. Gün içinde sürekli yenilemek gerekiyor. Makyajımda yenilediğim tek şey ruj.
Maskara tabii ki her şeyden vazgeçerim bundan asla
Çantam yok ama bazen nemlendiricı taşıyorum
El kremi. Bence sadece kadınlara sorulmamıştir bu soru. Yeni nesil gumbur gumbur çünkü. Az önce bı soru okudum mesela. Oje yapan erkek diyordu. Noluyoruz ulan
Rümelim ve kırmızı rujum hep yanımda. Kırmızı rujla bütün makyajımı yapabildiğim için tek başına makyaj çantası kendisi 😂
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Saç nemlendirici ve dudak parlatıcısı veya ruj çantamın demirbaşları daima. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Çantamda olmazsa olmazım, ıslak mendil, selpak ve kolonya. 🥲
El kremi
Lip balm
Toz pudra
Şeffaf Kaş jeli
Nemlendirici krem olabilir
Balm ve krem heo yanımda
El kremim eksik olmaz :)
Ruj rimel allık eyeliner parfüm
El kremi ve nemlendirici
Dudak nemlendirici ve bazen ruj
el kremi
dudak balmı
güneş kremi
Dudak nemlendirici rimel
Parfüm tabiki.
Göz kalemim
Dudak nemlendiricisi
Rujum gõz kalemi..
Kullanmam
Islak mendil
vallahi benimde el kremim hiç eksik olmaz.