Güzellik & Bakım Kozmetik ürünlerinde olmazsa olmazınız nedir? SeReNaYSS00 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Huhuu süper soru Kozmetik ürünlerinde olmazsa olmazınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Nemlendirici tabi ki de :D 0 1 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Güzell
Fevzi34 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl rimel, allık, fondöten. bu üçü olmadan sokağı bırak yataktan kalkmam :d 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. + Bir erkek olarak elbette çeşme suyu. 0 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kozmetik dünyasını bilirim fakat ilgi alanım degikidi 0 1 Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Kozmetik önemli ,,, Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. oje tabiki el ve ayaklarınız dan eksik etmeyin kızlar 0 4 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Hahaha Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Ruj severim ama karar veremedim Şu an Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Ay pardon yanlış yere yazdim Yorumla Gök-mavi +1 yıl Dudaklar dolgun etli butlu ise rujda güzel duruyor evet ama ojenin kadına vermiş olduğu seksiliği de unutmamak lazım Yorumla
SUNRiSe0 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Rimel galiba ama fondotende olmalı ya rujda olmalı hepsi benim vazgecilmezim knka seçim yapamam😅😅 0 2 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Hahaha ama olmaz öyle Yorumla SUNRiSe0 +1 yıl Olur olurrrrr Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bulaşık deterjanı. Her sabah yüzümü yıkarım. 0 1 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Hahaha en iyisi Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 396 cevap paylaştı. Benden uzak olmaları. 0 2 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Niye yaa sjsjs Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Kısa vadede iyi olsa da uzun vadede zararlı Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl yüz temizleme jeli, yüz kremi 0 1 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Güzelmiş Yorumla
tradermathh Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Parfüm roll on 0 1 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Güzel Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Güneş kremsiz aslaaaa 0 1 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Evet Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. olmazsa olmaz yok da parfüm diyim 0 0 Yorumla
Kraliçenisz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hepsi benim için olmazsa olmaz hepsi bebeklerim 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 924 cevap paylaştı. Parfüm ve saç spreyi 😄 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Eyeliner kesinlikle. 0 2 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl İlk defa bunu birinden duyuyorum Yorumla Dazzle_ +1 yıl Aaa neden 😂 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güneş kremi 0 1 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Guzell Yorumla
GAY_PRİME Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Nemlendirici 0 1 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Guzell Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ucuzluk 0 1 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Hahaha o biraz zor ya Yorumla
tecrübelimiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Hiç bir şey 0 4 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Hımm Yorumla tecrübelimiyiz +1 yıl Senin Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Ruj severim ama karar veremedim Şu an Yorumla tecrübelimiyiz +1 yıl Resim senin se dudakların çekici Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hicbirini kullanmam 0 0 Yorumla
eneskilinc_4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Sen hhahhaha 0 3 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Hahaha o nasıl oluyor Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl En sevdiğin kozmetik ne Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Ruj Yorumla
Mert9900 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yüzünü yiyim 0 2 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl 😱😱 Yorumla Mert9900 +1 yıl Emojini yedim Yorumla
öyleyadaböyle1925 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl parfüm 0 1 Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Güzell Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Nemlendirici tabi ki de :D
Güzell
rimel, allık, fondöten. bu üçü olmadan sokağı bırak yataktan kalkmam :d
Kozmetik dünyasını bilirim fakat ilgi alanım degikidi
Kozmetik önemli ,,,
oje tabiki el ve ayaklarınız dan eksik etmeyin kızlar
Hahaha
Ruj severim ama karar veremedim Şu an
Ay pardon yanlış yere yazdim
Dudaklar dolgun etli butlu ise rujda güzel duruyor evet ama ojenin kadına vermiş olduğu seksiliği de unutmamak lazım
Rimel galiba ama fondotende olmalı ya rujda olmalı hepsi benim vazgecilmezim knka seçim yapamam😅😅
Hahaha ama olmaz öyle
Olur olurrrrr
Bulaşık deterjanı. Her sabah yüzümü yıkarım.
Hahaha en iyisi
Benden uzak olmaları.
Niye yaa sjsjs
Kısa vadede iyi olsa da uzun vadede zararlı
yüz temizleme jeli, yüz kremi
Güzelmiş
Parfüm roll on
Güzel
Güneş kremsiz aslaaaa
Evet
olmazsa olmaz yok da parfüm diyim
Güneş kremleri ve nemlendirici