Selâm gece kuşları <3 Biliyorsunuz ki bu süreç markaların veri toplaması için bir fırsat oldu. Herkes zoraki bir nedenle evde kalındığında insanların nelere yöneldiğini keşfetmiş oldu. Siz bu süreçte en fazla neleri tükettiniz?
Tüm markalar karantinada en fazla nelerin rağbet gördüğünü inceliyor, siz en fazla neleri tükettiniz?
Ben havlu peçete ve kolonya çok aldım ya. Şimdi kolonya bulamıyorum geçen hafta litrelik bakmıştım, bu iyi değil diye almadım. Bu hafta aradım o kolonya yı bulamadım. Her şeyin fazlasını almak şart..
Benim rağbetim hep temizlik ürünlerine oldu. 1 ay sonra 16.90 olan 17.20 olursa şaşırmayalım.
Marketlerden en çok aldığım ürünler, kedi ve köpek mamaları, hem evde iki tane köpek iki tane de kedim olduğu için, bunun dışında sokak hayvanlarını da besliyorum, yemek bulamıyorlar insanlar sokağa çıkmadığı için, kendim için aldığım ürünlerde, bir değişiklik yok, spor yaptığım için yediğim ürünler belli zaten, tavuk pirinç ton balığı gibi ürünler ekstra olarak bol bol dezenfektan alıyorum okadar.☺️
Eskiden günümüzün çoğu dışarıda geçtiği için yemeği evde çok yemiyorduk. şu an mecburen evdeyiz mutfakla ilgili ne varsa 2-3 kat arttı alışverişlerimiz
Yiyecek temel ihtiyaçlar dışında çok fazla bir şey tüketmemeye veya almamaya çalışıyorum. Hem bu durum fizik forumumu korumamdan dolayı hemde şu günlerde gereğinden fazla ürünler satın alarak ihtiyacı olup kalmadığı için alamayan insanlarada bir faydası olduğuna inanıyorum.
Alışveriş alışkanlığım değişmedi, mümkün olduğunca evde hazırlıyorum ihtiyaçimiz olan gıdaları. Marketten aldığım ürünler cok kısıtlıdır, insanlar bu kadar cok ne alıyor hep merak etmisimdir