Evde nasıl çadır yapabiliriz? Evdeki malzemelerle nasıl çadır yapılır? Oğlum var evde çadır yapacağız nasıl yapabilirim?
Cevabın nedir?
Evde nasıl çadır yapılır?
Birçok alternatif var aslında. Karton, çarşaf vs bunlarla yapabilirsin.
Çarşafla nasıl çadır yapılır? Bunu söyleyeyim ilk önce.
İlk önce bir yere ip ger karşılıklı olsun. Sonra üzerine çarşafları üzerine ört. Bu birinci alternatifin. Ya da sandalyeyi ters çevirip üzerine çarşaf örtebilirsin.Video bırakıyorum oraya bakabilirsin;
https://www.youtube.com/embed/HS3GioHwTgU30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
17Cevap
#EvdeKal konusunda 711 cevap paylaştı. Evde çadır yapmak çok basittir. Bizim komşunun oğlu da bize gelirdi. Onu eğlendirmek için kendi imkanlarımız dahilinde çadır yapardık. Koltuğun yanına iki sandalye koyun. Sandalyeler ile koltuk arasına bir battaniye benzeri örtü serin. Bu örtü biraz büyük olmalı ki aşağı kadar sarksın. En basit çadır yapımı budur.
Çocuklar en basit şeylerle bile mutlu olurlar. Onların hayal güçleri daha yüksektir. Bu da bir battaniyeden büyük bir saray yapıldığını bile düşünebilirler. Önemli olan nokta, onlarla birlikte zaman geçirmektir. Çadır kurduktan sonra ona bir de anahtar verebilirsiniz. Al bak bu da çadırın anahtarı diyebilirsiniz. Ben bizim komşu çocuğuna bu ve benzeri önerilerle daha renkli ortam sunmaya çalışıyordum. Oldukça eğlenceli bir zaman geçiriyorduk.00 Yorumla- +1 yıl
O hazır çadırlarda üzerinde bir kılavuz var. Onda ne yapman gerekeni anlatıyorlar. Olmadı youtube dan da faydalanabilirsin. Kolay gelsi. n
00 Yorumla - +1 yıl
Tekli koltuklarınız varsa ters bir şekilde birbirine belli oranda yaklaştırın ve üstüne çarşaf atın bitti
00 Yorumla - +1 yıl
İki kanepe arasına çarşaf gerdir gadası. Bence öyle daha iyi olur.
00 Yorumla - +1 yıl
Bir kaç sandalyeyi "O" yapacak bir şekilde bir araya getirip üzerine çarşaf serebilir veya masanın üzerine çarşaf atabilirsiniz.
00 Yorumla - +1 yıl
yemek masası sandalyelerini aralık kalacak şekilde dikdörtgen ya da çember olacak şekilde yerleştirin. o şeklin üzerine de çarşaf örtün.
10 Yorumla - +1 yıl
Ranza ya da 2 büyük masa ile üstünden pike atılarak güzel çadır oluyor. Biraz geniş yapılarak içine yastık ile oturma alanı bile yapılabilir.
00 Yorumla - +1 yıl
Ee pes çadır yapmak aklına gelmedi mi yani. Klasik minder çarşaf işte
00 Yorumla Küçükken sandalyelerin üstünü çarşafla kapliyoduk iceriyede yastık battaniye falan
00 Yorumla- +1 yıl
Evde 5 6 tane tahta vardı onlardan yigenlerime yapardım hep üstüne de bataniye ile örterdim
00 Yorumla Babam küçükken bana sandalyeleri karşılıklı koyup üstüne çarşaf gererek yapardııı 😄😄
00 YorumlaHazir 3 kisilik cadir al ya da ortuleri haxirka bir yerlere tuttur olsun bitsin
00 YorumlaBiz koltukları birleştirip yorgan ya da çarşafla üstünü kapatırdık))
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bana bir sekil (kare vs) söyle ona göre sana nelerden çadır yapabileceğini söyleyeyim
00 Yorumla - +1 yıl
Masaya çarşaf atın içinde oynasın.
00 Yorumla Ranza ya da 2 büyük masa ile üstünden pike atılarak güzel çadır oluyor. Biraz geniş yapılarak içine yastık ile oturma alanı bile yapılabilir.
00 Yorumla- +1 yıl
İki minder koy üstüne de bir örtü çek alsana çadır sağlamlaştırmak için minder yanlarına yastık koy oh mis
00 Yorumla - +1 yıl
Çarşafla filan
00 Yorumla - +1 yıl
Çarşaf örtülerini kullanabilirsin
00 Yorumla Youtube da vardır videolar
00 Yorumla- +1 yıl
bende gelimi yapalim :)
00 Yorumla - +1 yıl
Youtube da ara buradan daha faydalı olur
00 Yorumla - +1 yıl
Kızılay çadırı gibimi
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Ben hergün kurarım 😂
00 Yorumla #EvdeKal konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bnce ınternetten al 30 40 TL ye
00 Yorumla- +1 yıl
Ben satın aldım en mantıklısı öyle
00 Yorumla Satın aldım
00 YorumlaMinder tastık var mı
00 YorumlaBen hergün kurarım.
00 YorumlaBen hergün kurarım.
00 YorumlaÇok saçma bir soru
02 Yorumla- +1 yıl
Oğlu varmış oyun oynayacaklar herhalde nesi saçma çocukların dünyasında saçma diye bir şey yoktur 😠
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar