Evde nasıl vakit geçirebiliriz. Çok fazla sıkılıyoruz. Malum koronadan dolayı dışarı çıkamıyoruz. Evde en güzel vakit nasıl geçirilir?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde nasıl vakit geçirebiliriz. Çok fazla sıkılıyoruz. Malum koronadan dolayı dışarı çıkamıyoruz. Evde en güzel vakit nasıl geçirilir?

Merhaba,
Özellikle çalışanların en sevdiği eylemdir evde vakit geçirmek. Çünkü evde kaldıkları zamanlar çalışmayan insanlara göre daha sınırlıdır ve bu nedenle evde kaliteli vakit geçirmek isterler. Aslında normal bir insanın en çok kendini geliştireceği eylemler evde kendini keile çıktığı eylemler de olabilir. Bu nedenle ev hobilerine ağırlık verilirse kişi eğilim gösterdiği alanlarda meslek sahibi, sanatçı vs bile olabilir. Yeter ki doğru ev hobisini bulabilsin. Burada önemli olan kişinin kendi hobisini kendi eğilim ve yetenekleri doğrultusunda seçebilmesidir. Öyleyse başlayalım.

Yetişkinler için boyama uğraşı olarak bilinen mandala evde dururken canı sıkılan insanlar için harika bir alternatiftir. Hem bol vakit alır hem insanı rahatlatır, üstelik zihni de boşaltmaya yardım ediyor bana sorarsanız.

Yoga yapmak hem spor anlamında vücudunuza katlı sağlayacağı gibi hem de sizin ruhunuzu dinlendirebilecek etkinlikler arasında yer alıyor. Yanına güzel bir meditasyon müziği de ekleyebilirsin.

Uzak doğu örgü sanatlarından biri olan ve kökeni Japonya olan amigurumi örgüsü özel iplik ve şişleriyle üretkenliğinizi arttırabileceğiniz hobiler arasında yer alıyor. Bu işten para da kazanabilirsiniz. Ev hobisinin maddi getirisi de olabilir.

Özellikle evde yalnız kaldığınızda belki de ruhunuzu en çok keşfe çıkarabileceğiniz eylemlerin başında yer alıyor. Şiir yarışmalarına katılabilir ya da kendine özel bir şiir bloğu oluşturabilirsiniz.

Sadece dinlenmek istiyorum bir şey yapmak istemiyorum diyorsanız akla ilk gelecek eylem nedir diye sorsak hemen dizi/film izlemek cevabı gelir hiç şüphesiz. Güzel bir eylemdir dinlenmek isteyenler için klişe olsa bile.

Kitap okumanın aslında yeri zamanı yoktur, piknikte, iş aralarında, yolculuk yaparken, gemide, metroda her yerde okunabilir olsa da evde otururken zamanım kaliteli geçsin diyenler için güzel bir alternatif olabilir.

Zor gibi gözükse de aslında başlamışım a bırakılması en zor hobilerdem biri bence. Örgü örmek aynı zamanda bir iplikten kazak, yelek, atkı, eldiven üretmek üreticilik hazzı acısından insana keyif verici eylemlerden biridir.

Oyun oynamak da aslında kazanma gibi şartlandırmalarla insanı disipline eden ve gaz veren eylemlerin başında gelir. Özellikle online oyunlar keyifli vakit geçirmek isteyenler için harika bir alternatif olabilir.

Sudoku çözmek beyni dinç tutmak açısından çok faydalı bir eylem. Kolay, orta ve zor olarak üç seviyesi oluyor. Elbette en çok tercih edileni zor olan seviyesi oluyor. Beyin jimnastiği yapmak için en güzel eylemlerin başında yer alıyor.

Yağlı boya biraz daha pahalı bir seçenek olabilir ancak insanın evde kalırken yapabileceği en güzel eylemler listesinde yer aldığını da unutmamak lazım. Bence resme yeteneğiniz varsa evde kendiniz için bir hobi odası oluşturabilirsiniz. Ya da bahçeli bir eviniz varsa yağlı boyayı burada yapmanız daha uygun olacaktır. Boyanın kokusu ev içinde rahatsız edici olabilir.
Umarım senin için faydalı seçenekler ortaya koyabilmişimdir. Elimden geldiğince geliştirici eylemler sunmaya çalıştım. Keyifli paylaşımlar dilerim. 🌸✋🏻
Merhaba, :)
Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 25 TL değerinde Amazon Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç. 🥳
Sevgiler.
Cevap
59Cevap
- Bir film listesi yapıp her gün bir tanesini izleyebilirsin.
- Bob Ross videolarını açıp küçük mutlu ağaçlar çizimleri yapabilirsin :)
- Ailecek oynanan kutu oyunlarını oynayabilirsin.
- Online ya da konsol oyunları oynayabilirsin.
- Eğer el işin iyiyse örgü vs yapabilirsin. Ya da ev dizaynını yeniden yapabilirsin.
- Cilt bakımları yapabilirsin, saçlarına bakım yapabilirsin.
- Bir pilates videosu açıp spor yapabilirsin. Meditasyon yapabilirsin.
- Kitap okuyabilirsin.
- Yeni yemek tarifleri ya da tatlı tarifleri deneyebilirsin.

Puzzle yapabilirsin. Ama çok parçası olanlardan :)
- Makyaj yapabilirsin :)
İnternet varsa evde keyifli zaman geçer. KS, yotube, oyun siteleri oh 1 gün geride kaldı bile.
oyun sitesimi
Düzenli kitap okumak için bundan iyi fırsat olamaz gadası
İlgi duyduğunuz hobileri keşfetmek veya mevcut hobilerinize daha fazla zaman ayırmak için evde geçirdiğiniz zamanı kullanabilirsiniz. Örneğin, resim yapmak, müzik çalmak, kitap okumak, bahçe işleriyle ilgilenmek, yemek yapmak gibi aktiviteler size keyifli ve tatmin edici bir vakit geçirme imkanı sağlayabilir.

Günümüzde dijital platformların artması ile zengin içeriklere sahip dizi ve film ortamı çıkmış bulunmakta. Evde vakit geçirebilecek birisi için dizi ve film izlemek bence zamanı en güzel geçirebilecek durumlardan bir tanesi. Zaten bir film aşağı yukarı bir buçuk iki saat sürüyor. Dizi desek o da bir bölümü bir saate yakın. Üstelik sürükleyici ise bir oturuşta bir sezon bitebilir. 🍿

İşte evde vakit geçirmek için harika bir neden daha kitaplar arasında kaybolmak. Çok tavsiye edilmiş ve sürükleyici bir roman ile vaktin nasıl geçtiğini anlamamak mümkündür. Hele ki yanında sıcak bir kahve ile en güzel eşlik edilebilecek aktivitelerden biridir.

Ev temizliği, neredeyse bir çoğumuzun daha sonra yaparım dediği olayların başında gelir. Eğer ki nasıl vakit geçirebilirim evde düşüncesi hakim ise bence temizlik bu konuda biçilmiş kaftan. Hem bu sayede etraf temizlenmiş olur hem de vaktin nasıl geçeceğini düşünmemiş olursun.
4. Müzik Listenizi Yenileyin

Hep aynı playliste aynı şarkıları dinlemek bir süre sonra eminim sıkıcı bir hale gelmekte. Oysa keşfedilmeyi bekleyen veya keşfedildiyse de unutulan o kadar güzel şarkılar var ki işte evde kaliteli vakit geçirmek için aranan bir neden daha. Müzik listenizi kendi zevkinize göre farklı türleri barındıracağı içeriklere sahip olacak şekilde yenileyebilirsiniz. Müzik listenizi yenilerken hem de sevdiğiniz şarkılar size eşlik edebilir.

Cep telefonları için geliştirilmiş o kadar güzel ve kaliteli oyunlar var ki hem o oyunun macerasına kapılmış oluyor insan hem de çok güzel vakit geçirmiş oluyor. Bu bilgisayar oyunları için de geçerli. Özellikle online oyunlarda yapılan sohbetlerle hem yeni insanlarla tanışmış olunur.

Evde kaliteli vakit geçirmenin en güzel yollarından bir tanesi de bulmaca çözmektir. Çünkü vakit geçirirken bir de beyin fırtınası yapmış oluyorsunuz. Aslında bir taşla iki kuş vurmak gibi. Bu ister gazeteciyi bulmaca eki ile olur istersen sadece bulmaca için satılan dergilerden olur.

Ve geldik son tavsiyemize, puzzle yapmak. Bu da bir nevi bulmaca gibi sayılır aslında. Yine beyin fırtınası ve daha fazla çaba gerektirecek bir etkinlik. Çünkü parçaları doğru yerleştirmeye çalışarak sonuca adım adım yaklaşmış oluyorsun. Hem zamanı güzel değerlendiriyorsun hem de düşünce özelliğini de geliştiriyorsun. Puzzle için fazla parçası olanlar daha iyi. Çünkü bir anda da bitmemiş oluyor. Bu da evde güzel vakit geçirebilecek faaliyetlerden biri olabilir.
Evde nasıl kaliteli vakit geçirebilirim sorusuna 7 maddede cevap vermiş oldum. Bence bu 7 maddeyle evde gayette keyifli ve güzel vakit geçebileceğine inanıyorum.
Şimdiden keyifli vakitler diliyorum.
Evde kaliteli vakit geçirmek için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:

Evdeyken kitaplar okuyarak yeni dünyalara adım atabilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda araştırma yapabilir, online kurslara katılabilir veya yeni bir beceri öğrenebilirsiniz.

Zamanınızı hobilerinize ayırarak yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Resim yapmak, müzik çalmak, el işleri yapmak, fotoğrafçılık gibi hobiler size keyifli bir vakit geçirme imkanı sunar.

Evde olduğunuz süre boyunca izlemek istediğiniz filmleri veya dizileri seçebilirsiniz. Bu, eğlenceli ve keyifli bir zaman geçirmenizi sağlar. Ayrıca, yeni kültürel deneyimler yaşayabilirsiniz.

Aile veya arkadaşlarınızla birlikte oyun oynamak da eğlenceli bir seçenek olabilir. Masa oyunları, kart oyunları veya video oyunları gibi çeşitli oyunlarla bir araya gelerek keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Evde egzersiz yapmak hem sağlığınızı korumanıza yardımcı olur hem de enerjinizi yükseltir. Yoga veya meditasyon gibi rahatlama tekniklerini deneyerek zihninizi sakinleştirebilirsiniz.

Evde yeni tarifler deneyerek yemek pişirmek veya tatlı yapmak da keyifli bir etkinlik olabilir. Kendinizi yaratıcı yemeklerle şımartabilir ve yeni lezzetler keşfedebilirsiniz.

Boyama, çizim, mandala yapma gibi sanatsal aktivitelerle uğraşmak hem rahatlamanıza yardımcı olur hem de içsel bir tatmin sağlar. Kendi sanat eserlerinizi yaratmak için farklı teknikleri deneyebilirsiniz.

Evdeyken aile ve arkadaşlarınızla iletişimi sürdürmek için dijital platformları kullanabilirsiniz. Video görüşmeler, çevrimiçi oyunlar veya sanal toplantılar aracılığıyla sevdiklerinizle bağlantıda kalabilirsiniz.
Unutmayın, evde kaliteli vakit geçirmek kişisel ilgi ve tercihlere bağlıdır. Kendinizi mutlu eden ve sizi tatmin eden etkinlikleri seçerek keyifli zamanlar geçriebilirsiniz.
Ben genelde sevdiğim dizi filmleri izleyerek vakit geçiriyorum.
Ev Dekorasyonunu Gözden Geçirin: Yaşam Alanınızı Değiştirin
Yaşam alanlarımızın, çokça vakit geçirdiğimiz yerlerin aynı kalması hayat enerjimizi olumsuz şekilde etkileyen ve monotonluk yaratan sebeplerden biridir. Bu yüzden yaşam alanlarınızda yapacağınız dekorasyon değişiklikleri modunuzu yükseltebilir.
Evinizde yapacağınız ufak değişiklikler bile ruhunuza iyi gelebilir ve görüşünüzü değiştirebilir. Örneğin mutfakta vakit geçirmeyi seviyorsanız mutfağınıza modern dokunuşlar yapabilirsiniz ya da okuma yapmaktan hoşlanıyorsanız kendinize farklı bir okuma köşesi yapabilirsiniz. Bunun için maddi imkanların da yerinde olması gerekir.
Hepimiz biliyoruz ki bize pandemi dönemi bir çok şey öğretti ve bunun gibi krizlerde ya da başka durumlarda evde kalmak zorunda kaldık fakat bu krizler sonsuza değin sürmez, elbet biter. Ve hayat normal akışına döndüğünde sendelememek ve kaldığınız yerden devam etmek için yapılacaklar listesini şimdiden yapmaya başlayabilirsiniz. Ertelenen iş toplantıları, tatil planları, çizelgeler, randevular, değişen akışın yeniden düzenlenmesi ve buna benzer pek çok yol haritasını evde olduğunuz günlerde planlamakta fayda var
Mesela bunlardan en güzelleri şu şekilde olabilir.
Bunun yanı sıra ben evde kaldığım süre içinde dizi film izlemeyi çok seviyorum, özellikle de maddi durumunuz yerinde ise evinize sinema sistemi alarak flim izleyebilir evli iseniz eşinizle bekar iseniz kendi kendinize güzel vakitler geçirebilirsiniz.
Özellikle de kendinizi mutlu edecek şeylerle meşgul olun en güzeli psikolojik olarak size iyi gelecek içeriklere yakın olmak faydalı olacaktır.
Fotoğraf Albümü oluşturun
Mesela sosyal medya hayatımıza girdikten sonra gerçek anlamda fotoğraf zevkini unuttuk, ben fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümü okudum imkanım olsaydı farklı fotoğraflar çekerek tarihli bir şekilde fotoğraf albümü oluşturmak isterdim.
Gerçekten bu çok önemli el işi kursları olabilir oyuncak bebek boyaması yapabilirsiniz, mesela resim yapma oymacılık gibi yetenekler olabilir.
Spor salonuna dönüştürün.
Ben genelde bizim türk toplumunda nedendir bilmiyorum evin salonu sanırsın devletin kozmik odası, mesela kendinize güzel bir spor ortamı yapabilirsiniz, koşu bandı alabilirsiniz internet üzerinden videolar izleyerek spor yapabilirsiniz, uzun zaman boyunca hareketsiz kalmamak sağlık açısından gerçekten çok önemli bir faktör.
Gerçekten de zamanı verimli kullanmak uyku düzeni çok ama çok önemlidir, en fazla sekiz ile dokuz saat uyku uyumaya, erken saatlerde uyanıp kahvaltı yapmaya günü uzun yaşamaya gayret edin, çünkü öğleden sonra uyanınca zamanın bir anlamı kalmaz günden hiç bir şey anlamazsınız.
Gerçekten de cep telefonu ve sosyal medya hayatımıza girdikten sonra tamamiyle uyku düzeni alt üst oldu, gece yatarken telefonla oyalanmak vakit kaybına uyku düzeninin bozulması ve günden bir şey anlamamaya neden oluyor.
Hayatınızda olumlu olumsuz yaşadığınız her koşulu canınız sıkıldığı moraliniz bozuldu ve kimseyle paylaşamadığınız şeyleri mümkün mertebe yazarak içinizi dökmenizi tavsiye ederim, Gerçekten insanın sakinleşmesi ve zihninin psikolojisinin yerine gelmesi açısından ve kendisini sorgulaması açısından çok önemli bir faktör olduğunu söylemek istiyorum.
Sonuç olarak: elbette bu kadar tavsiye herkes verir ancak benim size güzel bir tavsiyem var mümkün mertebe işiniz yerindeysem maddi durumunuz yerindeyse ve imkanınız olduğu müddetçe Kendi başınıza ayrı evde yaşamayı tercih edin, Kendi başınıza Bir birey olmayı tercih edin aksi takdirde aile ile yaşanılan evlerde bu yukarıda saydıklarımızı yapmak o kadar da kolay olmuyor. Mesela size stresli olarak kötü gelen insanlardan uzak durun zarar veren insanlardan uzak dur insanları evde otururken çok fazla düşünmeyin insanların sizin hakkınızda veya toplum hakkında ne söylediklerini çok fazla düşünürseniz evde sadece Kendi kendinizi düşünerek yaşamaya başlarsınız. Her şeyden önce kendinizi sevmeyi ihmal etmeyin...
Güzel ve mutlu günler temenni ediyorum.
Evde kaliteli vakit geçirmek için birçok farklı aktivite ve hobiler bulunmaktadır. İşte evde keyifli vakit geçirmenize yardımcı olabilecek bazı öneriler:
Kitap okuma
: Kendinizi farklı dünyalara taşıyacak bir kitap seçin ve rahat bir köşeye çekilerek okumaya başlayın. Hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim olabilir.

Film veya dizi izleme
: İzlemek istediğiniz bir film veya dizi serisi seçin ve keyifle izleyin. Bu aynı zamanda aileniz veya arkadaşlarınızla ortak bir etkinlik olabilir.

Yaratıcı aktiviteler
: Boyama, çizim, el işi veya marangozluk gibi yaratıcı aktiviteler yapabilirsiniz. Bu tür aktiviteler sizi rahatlatabilir ve içsel bir memnuniyet sağlayabilir.

Yemek pişirme veya yeni tarifler deneme
: Mutfakta vakit geçirerek yeni tarifler deneyebilir veya favori yemeklerinizi pişirebilirsiniz. Yemek yapmak hem eğlenceli hem de ödüllendirici bir aktivitedir.

Müzik dinleme veya müzik aleti çalma
: Sevdiğiniz müzikleri dinlemek veya müzik aleti çalmak sizi rahatlatabilir ve keyifli bir deneyim sunabilir.

Egzersiz yapma
: Evde egzersiz yapmak için birçok seçenek bulunmaktadır. Yoga, pilates, dans veya evde spor ekipmanları kullanarak egzersiz yapabilirsiniz. Bu, hem fiziksel sağlığınızı destekler hem de enerji seviyenizi yükseltebilir.

Bulmaca çözme veya oyun oynama
: Sudoku, kelime bulmacaları, zeka oyunları veya masa oyunları gibi aktivitelerle zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda arkadaşlarınızla veya ailenizle online oyunlar oynayabilirsiniz.

Online kurslara katılma
: İnternet üzerinden birçok ücretsiz veya ücretli online kurs bulunmaktadır. Kişisel gelişim, dil öğrenme, çizim veya programlama gibi konularda ilgi duyduğunuz bir kursa katılabilirsiniz.

Bahçe işleri veya bitki yetiştirme
: Eğer bir bahçeniz veya bitkilerinizi yetiştirebileceğiniz bir alanınız varsa, bahçe işleriyle ilgilenebilir veya bitkilerinizi bakımını yapabilirsiniz. Bu hem rahatlatıcı bir etkinlik hem de doğayla bağlantı kurmanızı sağlar.

Meditasyon ve zihin dinginliği
: Meditasyon yaparak veya zihin dinginliği tekniklerini kullanarak zihninizi sakinleştirebilir ve iç huzuru bulabilirsiniz. Bunu düzenli bir alışkanlık haline getirmek size uzun vadede fayda sağlayabilir.

Bu öneriler, evde keyifli ve kaliteli zaman geçirmenize yardımcı olabilir. İlgi alanlarınıza, yeteneklerinize ve hobilerinize uygun olanları seçerek daha da özelleştirebilirsiniz.
İyi günler dilerim #
Ben hiç sıkılmam evden... o karantina döneminde evde olmaktan şikayet ederlerken, benim oyle sorunlarım olmazdı... nasıl vakit geçiririm... temizlik, film, kitap, el işleri, çiçeklerim var onlarla uğraşıyorum zaten bakımları epey zamanımi alıyor, ha bir de mutfak var fırından ekmek almaz kendim yapardım... spor da var tabi youtub'un içinden geçtim ... puzzle da cok severim... canım sıkıldıkça odalardaki eşyaların yerlerini değiştiririm sonra gider gelir bakarım keksjsu oyle yani ve bir müddet sonra alışıyorsun bence ev güzel yaa
-kitaplığınızı ilgi alanlarınıza göre doldurun
-günde 1 saat okumayı alışkanlık haline getirin
-internet en yakın dostunuz, uzmanlaşmak istediğiniz alanlarda araştırmalar yapın, makaleler takip edin, çevrimiçi seminerlere katılın, videolar izleyin, kurslara ve sanal sınıflara katılın ve uygulama yapın.
-yeni yemekler öğrenin ve uygulayın
-netflix, Amazon prime video, blu tv gibi platformlardan bir film veya dizi seçin :)
-medium, linkedin gibi sitelerden faydalı bilgiler paylaşan uzman kişileri takip edin ve paylaştıklarını inceleyin.
-Son olarak elbette KS, Twitter gibi sosyal medya uygulamalarında da sosyalleşebilirsiniz 😊
en büyük dost internet değildir.
Bazen elimizde olmayan sebepler nedeniyle yaşam alanlarımızda daha fazla vakit geçirmek durumunda kalabiliyoruz. Bu da sosyal yaşantılarımızı olumsuz yönde etkileyebiliyor ve daha durağan yaşamamız gerekebiliyor.
Ancak böyle izole şekilde yaşamamız gereken dönemlerde modumuzu değiştirebilecek ve enerjimizi yükseltebilecek yöntemler var. Bu yazımızda evde yapılabilecek aktivitelerden, kaliteli vakit geçirmek için yapabileceğiniz etkinliklerden bahsedeceğiz.
Zihninizde “Evde vakit geçirmek için ne yapılır?” gibi bir soru varsa doğru yerdesiniz. Hazırsanız başlayalım ve size pozitif enerji verecek ev aktivitelerine göz atalım.
Ev Dekorasyonunu Gözden Geçirin: Yaşam Alanınızı Değiştirin

Yaşam alanlarımızın, çokça vakit geçirdiğimiz yerlerin aynı kalması hayat enerjimizi olumsuz şekilde etkileyen ve monotonluk yaratan sebeplerden biridir. Bu yüzden yaşam alanlarınızda yapacağınız dekorasyon değişiklikleri modunuzu yükseltebilir.
Evinizde yapacağınız ufak değişiklikler bile ruhunuza iyi gelebilir ve görüşünüzü değiştirebilir. Örneğin mutfakta vakit geçirmeyi seviyorsanız mutfağınıza modern dokunuşlar yapabilirsiniz ya da okuma yapmaktan hoşlanıyorsanız kendinize farklı bir okuma köşesi yaratabilirsiniz.
Müzik ve Film Listeleri Oluşturun: Yeni Şeyler Keşfedin

Müzikofiller ve sinefiller için evde geçirilen zaman oldukça kıymetlidir, yeni müzikler ve filmler keşfetmek oldukça çekicidir. Siz de evde geçirdiğiniz bu zamanları, farklı grupları ya da farklı yönetmenleri keşfederek daha verimli hale getirebilirsiniz.
Üstelik yeni keşfettiğiniz grupları, müzisyenleri ya da kimsenin bilmediği filmleri farklı dijital mecralarda paylaşarak da sosyalleşebilir, evinizi sanal bir kafeye çevirebilirsiniz. Ayrıca bu tür zamanlarda bazı kült serileri ya da filmleri tekrar izleyerek hafızanızı da tazeleyebilirsiniz.
Ruhunuz ve Bedeninizi Dinlendirmek İçin Yoga Yapın: Zinde Kalın

Son yıllarda hayli trend olan bir öğreti olan yoganın geçmişi aslında binlerce yıl önceye uzanıyor. Sanskritçede “birleşmek” ya da “birlik” anlamlarına gelen yoga, yeniden doğuşu ifade eder.
Yoga; nefes alma ve egzersiz teknikleri sayesinde güçlü kalmanızı sağlarken ruhsal açıdan da dinginleşmenize yardımcı olur. Yoga yaparak stresten ve depresyondan uzak kalabilir, kendinizi olumsuz düşüncelerden arındırabilirsiniz.
Vallahi şahsen ben evde güzel bir vakit geçiriyorum açıyorum dizi film izliyorum bilgisayarda oyun oynuyorum sevdiğim şeyleri yapıyorum acıkırsam yemek yiyorum dışarıdan yemek söylüyorum ama belli bir süre sonra yalnız olmak da sıkıcı bir hal almaya başlıyor
Güzel bir diziye başlayabilirsiniz,
Değişik yemekler yapabilirsiniz,
Spor yapabilirsiniz,
Bilgisayar ve TV konsol oyunları deneyebilirsiniz,
Bakim yapabilirsiniz,
Kendi giyim stilinizi oluşturabilirsiniz,
Tuvale hoş resimler cizilebilir,
Kitap okunabilir,
Roman yazmaya çalışabilirsiniz
Vs isteyen çok şey bulur
bu soruda bir geçmişlik var
"Malum koronadan dolayı dışarı çıkamıyoruz. " koronamı kaldı bende güncelenmesi lazım.
neyse en iyi vakit bir uğraş hedefin olsun örnek el işi ile uğraşabilirsin el becerileri, kartondan ev ya da bahçe yapabilirsin, ip ve balondan avize yapabilirsin, ya da resim yeteneğini geliştirebilirsin ya da yeni bir dil öğrenebilirsin.
Artık dilediğiniz gibi dışarı çıkıp eğlenebiliriz artık çok geride kaldi
Allah'ınizniyle korona hadi gel horona
sabah yürüyüşü 10 km, eve dönüşte evcil hayvanları besle, bahçede çapa ağaçlarda uzayan dalları buda, duş al kahvaltı hazırla kitap oku internet sörf al sana bir sürü aktivite
Evde kaliteli geçirmenin 15yollu
1) Dışarı çıkıp yürüyüş yapmak
2) kitap okunur
3) birşeyler araştır
4) antreman yap
5) oje sür
6) evine yeninden dekore et
7) yemek hazırlığı yap
8) meditasyon yap
9) maske yap
10) bulmaca çöz
11) Özlediğin Dostlarınla ve Yakınlarınla Görüntülü Sohbet Et
12) Yeni Bir Dil Öğren
13) Resim Yaparak Çizim Yeteneğini Keşfet
14) Bitki Dikimi ve Bakımı ile Kötü Enerjini At
15) Çalmayı İstediğin Müzik Aletini Öğren
Yapabilirsen online oyun. Baktık sarmadı akla mantıklı olarak yemek yapabilirsin. Ya da tatlı denemesi de olur. Parasız olsun dersen sadece televizyon izlemek derim
Spor kitap film dizi iş ders temizlik facetime seansları youtube izlemek yemek yapmak araştırmak yapılacak çook şey var sabahtan kalkıp neleri bugün yapacağını biryere not alıp yaparsn
Ne yapmak istiyorsan onu yap bu şekilde rahat olduğunu tamamen kendi paranı kazanıp evi aldığını hatırlar ve rahatlarsın.
Sevdiğiniz birşeyi yapmak saçma bişey olsa bile o kişiye eğlenceli geldiği için o kişiye göre kaliteli zamandır zaten
Ben kitap okuyorum boş vaktimde
Müzik dinlemek de çok iyi geliyor
Ama size kendinizi analiz edip yeni hobiler edinebilirsiniz:)
Aile ile olan beraber zaman benim için her zaman kaliteli zaman oldu. Temizliğinden tut sohbetine kadar aile kadar mükemmel birsey yok
Elinizin altında internet var, kullanın… kitap okuyun diyeceğim ama zaten bugüne kadar yapardınız. Udemy falan var araştırın
Filim izleyerek kitap okuyarak eğer evli iseniz eşiniz ve cocuklarınızla ilgilenmeniz bundan daha iyi güzel bir şey var mı
Marketten siparişini vereceksin, abur cubur yığacaksın, açacaksın harry potter serisini dünya ile ilişkin kesilecek miss
Müzik dinlersin (ingilizce pop şarkılar Bella poarch Melanie Martínez falan)
video oyunu oynarsın
Film izlersin
Aklı olan uzun süre evde vakit geçirmez. Psikolojinizi ve enerjinizi acayip düşüren bir şey
Ben cok sIkIlirim. Kitap okuyorum dizi, youtube, boyama ama hala sIkIlirim sonra yemeye sariyorum
Kitap okuyarak belgesel izleyerek ya da film ile dizi izleyerek kaliteli vakit geçirilebilir
Kek yemek ve film izlemek en eğlenceli şey bugün bunu yapıcam.
İnternet üzerinden pazarlama yapıp komisyon alarak veya evde ek iş yapılarak zamanınızı değerlendirebilirsiniz.
Bunu nasıl yapacağız
@Grimsisiyah
Arama sitelerine evde ek iş ve paketleme diye yazarsanız detaylarında katılım ücretsiz olup ön ödeme yoktur diye sorgularsanız beğenebileceğiniz türler karşınıza çıkacaktır.
Bu soru niye gözüme sokuldu anlamadım😆elimde kalan maskeler aklıma geldi şimdi 😒
romantik aşk kitapları okurum, kore dizileri izlerim, müzik dinlerim, yemek yaparım
Onceden vakit bulamadigin ama keyif aldigin etkinlikler yapabilirsin..
Film izleyerek, uyuyarak, Kitap okuyarak ve hayallerimizi düşünerek :)
Babamla pişti oynuyorum jajsjjaja dünde puzzle başladım bunlar tabii ders dışında yaptıklarım
Film izlemek en etkili zaman geçirme yöntemidir.
Dizi/film izlemek, kitap okumak, sosyal medya veya internette dolaşmak, gibi bir çok aktivite var. Bunların dışında daha da farklı aktiviteler arayıp bulabilirsiniz. Bu size daha çok eğlenceli gelecektir.
Düzenli kitap okumak, yapılacak işler varsa onları halletmek, egzersiz yapmak. Tabii bunun için güzel bir liste yapmak en önemlisi. Biraz da eğlenmek yani müzik dinlemek, dans etmek, film izlemek.
Yeni şeyler keşif edip kaliteyi arttırarak

masanın ardındaki profil daha kayda değer de, örn da işte celaliyim, celalisin, celali tadında𓆈🤠
En güzel vakit bahçen varsa ekmekle toprakla çiçeklerle vakit geçirmek gibisi yok sonra otur masanda kahveni içerken kitabını okumak en güzel vakitlerden biri
Evde olduğum zaman ailem ile güzel vakit geçirmeye çalışırım benim için ailem her şey den daha önemli
Kitap okunabilir veya dizi film ve sevdiğiniz oyunlar. Evcil hayvanınızda varsa canınız asla sıkılmaz
Ben resim çizerim genellikle ya da puzzle yaparım. Kafamı dinleyebileceğim şeyler daha çok ilgimi çeker açıkçası
Kitap okuyup yanında merak ettiğiniz bir dili öğrenmeye çalışarak vaktinizi kaliteli geçirebilirsiniz.
Kitap okurum, örgü örerim, film izlerim. Yeni tarifler denerim. Balkonda keyif yaparım oh mis 🙃
Çok iyi
Benim sudoku kitaplarım varmüzik eşliğinde çözüyorum oynuyorum
Kur an okuyup namaz kılıp belalardan kurtulmak için dua ederek
Babayla birlikte çayla bisküvi yiyerek tabiki
Kendine vakit ayırarak, dans ederek, müzik dinleyerek özellikle bulaşık yıkayıp temizlik yaparak😂
1 aydır izolasyondayım mobil veya PC oyunları Netflix çok iyi geçiyor
Kesinlikle aburcuburlarla birlikte film keyfi en iyisi 👍
Kitap okuyorum araştırma yapıyorum ona göre vakit geçirmek için ugrasiyorum
Kiminle olduğuna bağlı bu tek başına farklı eşin sevgilin ile farklı birşeyler yaparsın
Oyun oynayarak film izleyerek tatlı yaparak bazen de bomboş yatarak
Kitapla filan
Belgesel, komedi dizi izleyerek, kitap okuyarak
Resim ev işi yemek yapmak müzik aleti ders
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?