Kedilere olan yaklaşımımızın diğer ülkelere göre farkı nedir ki yabancıların dikkatini çekebiliyoruz? 😻🐈 #evcilhayvanlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kedilere olan yaklaşımımızın diğer ülkelere göre farkı nedir ki yabancıların dikkatini çekebiliyoruz? 😻🐈 #evcilhayvanlar
valla evde 15 tane kedi bakan mi ararsin, yolda orada burada gordugu kediyi minciklayan mi ee haliyle seviyoruz kedileri. diger ulkelerde boyle oldugunu sanmıyorum da sokak hayvanlarina doğru duzgun hizmet sart, bizim ulkede onlara bile deger verilmiyo
yaa ben hic sevemem, korkuyorum dokunamam sjdjd tanidigim kedi sart
yoldan gecen insani sevmek bile daha kolay geldi gozume sjsh tirnak gosteriyorlar bana. tanidik kedi diye bir sey vardir, arastirmani öneririm.. sjsjs
bi gidim de seveyim ben tombul tombul
kedim öldü benim 😔 ama evet tombulduu pofuduk habire besliyordum
teşekkür ederimm 🙏🏼
Türkiye zaten ya muz cumhuriyeti olarak görülür ya da kedi cumhuriyeti olarak görülür ama asla sosyal bir cumhuriyet, demokrat bir cumhuriyet, hukuk cumhuriyeti, liyakat cumhuriyeti olarak görülmez.
sokaktaki hayvanların sadece bizim değil toplumun ortak sahipliği olması ve mahalle sakinleri gibi görülmesi bu algıyı yaratıyor, yabancılar evlerinde beslerken biz kapının önüne mama su koyup ortak yaşıyoruz.
Toplum olarak kedileri seviyoruz ama ne yazık ki ülkemizde azımsanmayacak kadar da hayvan düşmanı olan câniler var, bana bir denk gelirlerse var ya sonları hiç iyi olmaz.
Çünkü biz onları sadece beslemiyoruz mahallemizin eşit birer sakini olarak görüyoruz! Bir veteriner hekim olarak sokakta kediye mama verip kulak arkasını okşayan insanları görmek beni inanılmaz mutlu ediyor 🐾 Yabancılar kedileri kapalı alanlara hapsederken biz sokaklarımızı onlarla paylaşıyoruz. Evimdeki Balköpüğü Bonibon ve Zıpır da bu sevginin birer parçası ✨ Senin sokağında da kapı önünde takılan favori bir mahalle kedin var mı? 🐱
Cevap
5Cevap
Öyle mi görünüyor cidden? Ben hiç sanmıyorum da artık...
Bahsediliyor geçen belgesel de izledim de o artık geçmiş zaman da kalacak bir durum benim için. Katliam yasası çıkan bir ülke de kediler katlediliyorsa bahsin bı önemi yok
onlar da bu kadar yok galiba ya Japonya'dayken bir tane bile sokak hayvanı yoktu garipsiyorlar sanırım haliyle bu tatlılıkları :D
Çok keyifli yatmış kıskandım
Ülkemin kedisi bile farklı bea.
Hayvana şiddet çok.
Çünkü kedi seven çok 🐾
Çünkü kediler çok kalp <3
kedileri severiz
Köle olduğun için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?