Teşekkürler ❤️
En son hangi hayvanın saldırısına uğradınız?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayvan saldırıları kimi zaman komik, kimi zaman ise korkunç olsa da hepimiz en az 1 defa da olsa bir hayvan saldırısına uğramış olabiliriz. Peki ya siz en çok hangi hayvanın saldırısına uğradınız?

Üzerimde aşırı negatif enerji hissettiğim bir gündü (doğuştan gelen bazı yeteneklerim var, biri de ruhsal enerjilerden faydalanabilme). Deniz kenarı bir yere gitmiştim ve bir sokak köpeği sürüsüne denk geldim. Birden ortaya çıktılar ve beni sıkıştırdılar. Arkamı dönmeden geri gidebildiğim kadar gittim, arkamda kaçabileceğin bir boşluk vardı ve aniden koşmaya başladım. Bir ağacın yanından geçerken keskin dönüş yapayım diye oldukça iri bir dalı tuttum ve elimde kaldı :) O anda durum değişti ve dalı iki elimle kavrayarak onlara karşı duruverdim. Amacım saldırgan olmalarına rağmen zarar vermek değil ürkmelerini sağlamaktı. Bağırarak onlara koşmaya başladım ve çil yavrusu gibi dağılıverdiler. O dal olmasaydı ne olurdu bilmiyorum ama iyi bildiğim şey şu, hayvanlar bulundukları ortama göre iyi ya da kötü olurlar...
Hayvan saldırıları kimi zaman komik, kimi zaman ise korkunç olsa da hepimiz en az 1 defa da olsa bir hayvan saldırısına uğramış olabiliriz
Uzun yıllar önce köpek sürüsü saldırısına uğradım sorunsuz atlattım
İlkokuldayken bir köpeğin saldırısına uğramıştım, hatta kolum kırılmıştı. Hayvan saldırısı denince aklıma direkt o geliyor; çocuk yaşta yaşayınca insanın hafızasında bayağı net kalıyor.
Yıllar önce sahilde yürüyüş yaparken 8 tane köpeğin saldırısına uğramıştım. Önce ilimizin haber sayfasına, ardından Show Haber’e konu olmuştu. Attığım bir tweet üzerine ilçe belediyesi kendi Twitter hesabından tweetimi yanıtlayıp beni sokak hayvanlarıyla ilgili alınacak önlemler toplantısına davet etmişti. Sonra da tabii ki X ahalisi boş durmadı, hayvanseverler ve köpeklerin toplatılmasını savunanlar ayrı ayrı linç etmişlerdi 😂
Cevap
17Cevap
Hatırlamıyorum.
8-9 yaşındayken mezarlığa terligim düşmüştü nasıl olduğunu hatirmaiyorum nys almaya gittim köpek vardı mezarlıkta peşime vermisti tramva🌸
Bana saldıran tek hayvan hep köpek olmuştur. Diğer hayvanlardan korkmam zaten severim hepsini. En son ne zaman saldırdığını da hatırlamıyorum.
Küçükken köpek ısırmıştı kolumu. O günden sonra köpeklerden hep korktum.
Saldiri değil de kedimi veterinere götürdüm orada biraz hircinlasti
geçen yaz köyde siyah beyaz inek üstüme koştu, az daha bacağı elime alıp kaçıyordum
Hayvanlar ile iyi anlaşırım, hiç saldıraya ugramadım desem yeri.
Hayvanlarla aram çok iyidir
Saldırı demeyelim ama omzumu at ısırdı ufak bir kıtlama:)
Gümüş böceği yani saldırmadı da dün yatarken yastığımda gezerken gördüm elime aldım incelemek için sonra suratıma düştü o zaman panik oldum
Daha dün iki köpek kovaladı beni... Saldırır "tamam, sakin ol" kaçarken ise "bölgenizden gittim ya anasını s*****kerim" diye bağırdı 🤣🤣🧠
Küçükken kaz saldırısı olmuştu:))
Köpek kovaladığı olmuştu 😅
Bir hayvanın saldırısına uğramadım
Bizim Osman vardı kedi onun 🤣
Sivrisineklerrrrrr
Doberman ve iki tane.
Sivrisinek..
Kedi cırmık attı
Sivrisinek
Horoz
Hiçbiri
Herhangi bir hayvanın saldırısına uğramadım