- Arı, horoz, köpek, kedi veya başka biri? Var mı enteresan bir kovalamaca hikayeniz?
- Benim Koç, keçi, horoz, köpek vs vs... : )

#SymrnaCityStyle #SimirnaSitiSıtayL #evcilhayvan #kovalayanhayvanlar

#SymrnaCityStyle #SimirnaSitiSıtayL #evcilhayvan #kovalayanhayvanlar
Hemde sürüyle hahah o zamanlar köpeklerden biraz korkuyordum. ben eskiden basketbolcuydum. Yani 1 sene oynadım sadece tabii. O zamanlar 7. sınıfta falandım sanırım. Yazın okulun bahçesinde basket oynamaya gitmiştik. Bende arkadaşlara bir şeye kızmıştım. Ve okulun diğer tarafına geçtim. Minicik bir köpüş vardı. Onunla dertleşelim biraz dedim. başını okşadım sevdim falan. biraz dertleştim. Köpek bir anda havladı jffjf üstümde zaten minicik bir şort vardı. bir baktım başka hav sesleri. Bacaklarımı kapacaklardı. Anası, babası, dayısı, amcası bütün sülaleyi çağırmış. Koca koca 4 5 köpek bir anda beni kovaladı ben koşuyorum bir yandan bağırıyorum 😂bir yandan bildiğim 3 sure vardı onları okudum. Selim abi geldi ve beni kurtardı sonra. köpeklere kış kış yaptı gittiler jfjfjj o gün oyle bitti. Ama sonra köpeklere korkumu babam sayesinde yenmiştim. O olaydan sonra babamla basket oynamaya falan gitmiştik. Babam bana dedi ki "korktuğunu belli etme , onlar sana bir şey yapamaz, dikkatli ol yinede ama korktuğunu asla belli etme. insanlarda böyledir. duygularını gizle ve cesaretli ol. korktuğunu gördüğünde oyun yapacak ve havlayacak demişti. Sen korktuğunu belli etmez ve korkmadan yaklaşırsan hayvanda bir şey yapmaz" demişti. haklıydı. o günden sonra korkmadım. hatta sokakta köpek gördüğüm zaman yine sevdim , besledim. Artık mesela köpek görsem dibimde dolaşır. Hayvanlarda sever beni 😅
Babanıza saygılar, hürmetler. Detaylı ve samimi cevabınız için çok teşekkür ediyorum. 🙏
Teşekkür ederim ve rica ederim 😊
Köyde bir çoban köpeği tarafından saldırıya uğrayacaktım, yanımda anneannem olmasa gidiyordum valla 😂 Yanında sopa varmış, üstümüze atlamaya çalıştıkça sopayla engelledik yoksa parça parça edecekti bizi...
Allah korumuş.
Öyle oldu ya
Aynen Köpek Tarafından Sevgilimle İlk Flörtlük Zamanımızda Kovalandım Soluğu Kaynanam Gilde Oturma Odasında Aldım Bide Koşmaktan Yorgunluktan Boğazımda Ağrımıştı Kötüydüm Baya
Çok geçmiş olsun.
Çok Teşekkür Ederim
Karadenizli misin
Hayır Yozgatıyım
66
Aynen Öyle 66
oldu evet
Keçi mi?
keçi mi yok köpekti ya
Ah, ne maceralı bir soru bu böyle! 😄 Bir keresinde veterinerlik stajımı yaparken bir hindi tarafından kovalanmıştım, hem de sinirli bir şekilde gagalamaya çalışıyordu. 🦃 Sanırım alanına fazla girmiştim. O panikle kaçarken hem komik hem de korkutucu anlar yaşadım. Ama gel gör ki, gün sonunda hindinin peşinden koşan yine bendim. 😂
Peki senin bu kovalamaca hikayelerinden en komiği hangisi? Keçi mi horoz mu galip geldi? 😄
Cevap
15Cevap
Evet köpekler
Teşekkürler
Küçükken elime soba şişi alırdım. Sokak hayvanlarıyla takısırdım :D Elbette vurma falan yok. Onlar hav hav saldırınca şişeyi sallayıp bende onlara havlardım. D Kaçarlardı hhahah
Güzel bir hatıra. Teşekkürler.
Horoz 🐓 kovalamisti bir yere sıkıştırma yaptı ayakları beni dövmeye çalışmıştı
Sonra desek ki ne oldu o horozlara kestik yedik
Hey Allah'ım. 😄
Ya zalım ya horoz yenir mi kutsal o hayvan bizde kutsal putlari bile bizim orada 🤣🤣🤣
😂
Kovalanmadım fakat köpeklerin arasında kaldım. Bir beyefendi arabayla önüme geçmişti sağolsun.
Allah ondan razı olsun.
Köpekten kaçarken trafiğe kaçtım çok korkmuştum
İyi bari kötü bir şey olmamış. 😮
Abi 19 yaşöndaydım köpek kovaladı meğer oynamak istiyormuş ben yaklaşık 20 dakika kaçtım.
İyi koşmuşsun o kadar süre..
Evin etrafinda arkada bir kapı vardı o evin etrafindan dolaniyordu ben kapinin diger tafafina geciyordum o gelince
Köpek, tavuk ve kaz tarafından kovaladım.
En fenası kazdı hâlâ korkarım onlardan
Kazlar psikopat.
Eskiden bir köpek tarafından kovalandım birde köyde komşumuzun koçu tarafından…hatırlayınca ne kadar komik ve trajik olay.
😊😊
Hindi. Bu kadar çirkef bir hayvan yok kovalarken..
Ahaha. Çirkef derkenenxnd
kskdkfkeof
Evet kopkeler kovalmisti.
Cevap için teşekkürler.
Köyde kazlar kovaladı 😆
Kazlar çok psikopat oluyor ya: )
Evet köpek kovalamıştı
Teşekkürler cevap için
Rica ederim
Evet maalesef
Köpek mi
Svdbd
Köpek ve karga
Teşekkürler hocam 🙏
Eski sevgilim tarafından kovalanmıştım sayılır mı
İyiymiş djd
Evet köpek tarafından
Afsfs
Evet köpek kovalamıştı
Teşekkürler 🙏🙃
Hayır daha önce hiç böyle bir durum yaşamadım
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Köpek tarafından kovalanmıştım
Teşekkürler
kısa bi an köpek tarafından
Teşekkürler cevap için.
daha çok ben onları kovaladım🥳
Dhhd
Evet ya küçük köpek kovaladı beni
Kaçtın mı
Yürüyordum yanda köpek duruyordu sahibi koşma demiş ben koş anlamışım o korkuyla kosunca o da beni kovalamaya başladı bir araba gelip dikkatini dağıtmasa yakalamıştı beni 🥺
Çok geçmiş olsun.
Teşekkürler
Evet tarafından
Teşekkürler? Ne tarafından?
🙏🙏
Hayır olmasn ya
Allah korusun.
Köpek kovalamıştı
Cevap için teşekkür ediyorum.
Evet köpek tarafından
Teşekkürler.
Köpek
Teşekkürler
Evet köpek
Geçmiş olsun.
Köpek dana 😃
Cevap için teşekkürler jdd
😄ne demek abi
Evet arılarla kovalamaca oynarız
Horoz da kovaladı, fobim oluştu kendilerine
Arılar fena. Çok iyi bilirim. Arı ile ne işin var?
Hiç bir işim yok olamaz da. Bal da yapsalar yine de sevmem 😑 piknikte falan hep beni bulurlar, ben kaçtıkça elimi kolumu salladıkça gitmezler
😄
Cidden fenalık
Bana arı çok soktu. İyi bilirim. 😂
Beni sokmadan kurtuluyorum hep. Sadece 1 kez bacağımı sokmuştu küçükken
Babam arıcı olunca kaçamadım hiç 😄
Ayyy çok zordur
Kolay değil.
Kolay gelsin 🐝🐝🐝
Ben pek şey etmiyorum. İhtiyaç duyulursa yardımcı oluyorum.
Teşekkürler. 🙏
😂
Evet horoz 🐓🤣
Xndndm. Başıma geldi.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?