İyi geceler 🍁
Bir yürüyüşe çıkayım dedim gereksiz yere ekşın yaşadım ya fjfjff Sinsi sinsi gelip bir anda kovalamaya başladı yürüyüşe çıkmıştım koşuya döndü bir anda olay djddjd
Peki siz daha önce bir köpek tarafından kovalandınız mı?
İyi geceler 🍁
Bir yürüyüşe çıkayım dedim gereksiz yere ekşın yaşadım ya fjfjff Sinsi sinsi gelip bir anda kovalamaya başladı yürüyüşe çıkmıştım koşuya döndü bir anda olay djddjd
Peki siz daha önce bir köpek tarafından kovalandınız mı?
Dikkat et kız bazıları çok saldırgan. Benim de benzer bir hikayem olmuştu. Gerçi benimki korkutmadı, küstürdü. Ben normalde her gördüğüm köpeği, kediyi uzaktan severim. Elimi kaldırıp dokunup tüylerini okşuyormuş gibi yaparım.
Yine bir köpeği öyle severken -yanından geçerken- bana havlamaya başladı. Zarar vermememe hatta sevmeme rağmen.. O gün baya kırıldım ona. İnsan köpeğe kırılır mı? Neyse böylede bi anımdır işte ~ ℳ
İnce ruhlu olunca insan eşyaya bile kırılıyor köpek ne ki djddj
Dimi ya kıranlar utansın hıhh
Cevap
8Cevap
Kovalandım maalesef :D
Hayır hiç kovalanmadım. Golden cinsi olanları özellikle aşırı seviyorum. Onun dışındakilere uzaktan bakıyorum yanına gidip sevmeden. 😂
Geçmiş olsun bu arada, iyisin dimii
Ya normal köpekleri çok severim hiç korkmam ama bu köpüş fena çıktı djdjd
Teşekkür ederim iyiyim ya sadece azcık koşu yaptım djdjfj
Çok köpek besledim ondan dolayı köpeklerle aram iyidir. Hiç kovalanmadım
Yani ben normalde ben de köpeklerden korkan biri değilim de bu arkadaş pek dost canlısı değil gibiydi dkdjddj
Hakketen ekşin olmuş işin içine köpek girince
Sorma djdjdjd
Eee yani fazlasını yüreğim kaldırmaz
Bizim mahallenin köpekleri mütemadiyen kovalayıp duruyorlar. Hayvanlar 10 senedir bir tanıyamadılar beni.
Çok geçmiş olsun. Şükür ki halen tek parçasın.
Teşekkürler:)
Köpekten değil de at kovaladı beni
O da fena ya
Köpek benden kaçsın 😂
😂
Öyle diyorsan öyledir
Benim bununla alakalı bir anım var offff
Çoookk büssürü 😊
tabii ki de 😂
Evet kovalandım
Evet oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?