Evcil Hayvanlar Uğradığınız en ilginç hayvan saldırısı nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim ki fare gece karanlık gözlerle ayağıma pençe atıp kaçtı. Yarın mecbur Bear Grylls olup fareyi ağlayacağım. Güncellemeler+1 yıl Avlayacağım Uğradığınız en ilginç hayvan saldırısı nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MinikKiraz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kaz saldırısı.. bilen bilir ısırığı çok kötüdür :)) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana saldırı oldu ama yakalayamadilar 😂😂😂 Yorumla
вєη-ѕυℓтι Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arı kovanına sopayla vurduğum için sırtımı iğnelemişlerdi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O benim de başıma geldi 😂😂 Yorumla
Ütü-Masası Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ayağına nerede pençe attı? Benim fare fobim var da :DHoroz saldırısına uğradım 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki biplediğim faresi Ulan gece gece pençe atıyorsun niye kaçıyorsun. Çok gıcık oldum Yorumla Ütü-Masası +1 yıl evde mi Yorumla Soran +1 yıl Yok sokakta eve gelirken 😂😂 geçiyordu duvarın dibinden karışmadim şerefsiz arkadan pençeyi attı. Böyle olacağını bilseydim kameraya alacaktım Yorumla Ütü-Masası +1 yıl Olur ya oynamak istemiştir :D Yorumla Soran +1 yıl Bende bear grylls olup onunla çok güzel oynayacam yarın tekrar o yerden geçecem Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl At, öldüreceymiş beni küçükken. Tabi hatırlamıyorum. Ayrıca Denisin köpeği gibi bir köpek kovalamisti lisede. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Horoz. Ekmek almaya giden sabi sübyan bana acımasızca kafa attı pzvenk. Küçücük çocuktum lan ne bakicam senin tavuklarına :( 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Var öyle horozlar iyi saldırı yapıyor 😂 Yorumla
UzunBirSüreYıkık Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl köyde bir kere elimde karpuz varken orangutan kovalamıştı karpuzu yemek için 1 0 Yorumla
yokamavarrrr3 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Saldırı değil de gece içime tırtıl gitmişti hala midem bulanıyo sjdnsndjdn 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnek kovalamıştı bir kere 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İnek nasıl kovalıyor ya boğadır o boğa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya inek 😀 Küçükken köyde kovalamıştı Yorumla Soran +1 yıl İlginç 😂😂😂 Yorumla
klowgen Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gecenin köründe rakunu Vileda sopası ile kovaladim 1 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Helikopter böceği 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Onun saldırısı nasıl oluyor 😂😂 Yorumla AçarakŞah +1 yıl Hatırlamıyorum o sırada küçük kız çığlığı atıyordum. Yorumla Soran +1 yıl Gshshdhdhsj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kaz saldırısı.. bilen bilir ısırığı çok kötüdür :))
Bana saldırı oldu ama yakalayamadilar 😂😂😂
Arı kovanına sopayla vurduğum için sırtımı iğnelemişlerdi
O benim de başıma geldi 😂😂
Ayağına nerede pençe attı? Benim fare fobim var da :D
Horoz saldırısına uğradım
Bilmiyorum ki biplediğim faresi
Ulan gece gece pençe atıyorsun niye kaçıyorsun. Çok gıcık oldum
evde mi
Yok sokakta eve gelirken 😂😂 geçiyordu duvarın dibinden karışmadim şerefsiz arkadan pençeyi attı. Böyle olacağını bilseydim kameraya alacaktım
Olur ya oynamak istemiştir :D
Bende bear grylls olup onunla çok güzel oynayacam yarın tekrar o yerden geçecem
At, öldüreceymiş beni küçükken. Tabi hatırlamıyorum. Ayrıca Denisin köpeği gibi bir köpek kovalamisti lisede.
Geçmiş olsun 😔
Teşekkür ederim😄
Horoz. Ekmek almaya giden sabi sübyan bana acımasızca kafa attı pzvenk. Küçücük çocuktum lan ne bakicam senin tavuklarına :(
Var öyle horozlar iyi saldırı yapıyor 😂
köyde bir kere elimde karpuz varken orangutan kovalamıştı karpuzu yemek için
Saldırı değil de gece içime tırtıl gitmişti hala midem bulanıyo sjdnsndjdn
İnek kovalamıştı bir kere
İnek nasıl kovalıyor ya boğadır o boğa
Yok ya inek 😀 Küçükken köyde kovalamıştı
İlginç 😂😂😂
Gecenin köründe rakunu Vileda sopası ile kovaladim
Helikopter böceği
Onun saldırısı nasıl oluyor 😂😂
Hatırlamıyorum o sırada küçük kız çığlığı atıyordum.
Gshshdhdhsj