Işığı kapattım çok uykum vardı uzandım, telefonuma mesaj geldi bakayım dedim. Sırtüstü yatıyorum, elime de telefonu aldım, yüzükoyun yatıyorum o şekilde. Yavru kedilerin biri geldi hiç sezdirmedi, üşüyor gelmiş, görmedim, gözüme bir geçirdim refleksle kapattım. Aynaya baktım böyle kan var, bir şey olur mu? Şu an ağrı falan yok, akıntı da yok
Yavru kedi tırnağı gözü çizince ne olur, hemen doktora gitmeli miyim?
Ya boş ver kediyi ben çok kez göz enfeksiyonu yaşadım gözünde görme kaybına kadar gidebilir en kısa zamanda git acil iyi bakarsa acile, bakmazsa paaretesi doktora git
Farkında mısın çok saçmaladın acıdan duramam ancak o şekilde hem zaten refleks olarak gözünü kapattın tırnağı da uzun da o yüzden kan yaptı sanırım vicdansızın kızı uykumu da kaçırdı
Refleksle gözümü kapattım kanlandığını hiç düşünmedim neden böyle oldu hiç de böyle yapmanızı acaba gözlerim bozuk falan mı hani her şeyde bir hayır var diyorlar ya uzağı da göremiyorum randevuyu da erteliyorum normale göz kontrolü şart
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Git bjr bir zahmet. Göz bu.
Git tabi gözün normal halinde mi sence hemen ya acile git ya da pazartesi git
Normal değil hiç böyle bişey yapmazdı neden oldu cidden anlamdım
Ya boş ver kediyi ben çok kez göz enfeksiyonu yaşadım gözünde görme kaybına kadar gidebilir en kısa zamanda git acil iyi bakarsa acile, bakmazsa paaretesi doktora git
Ay çok kötü olmuş bekleme bence hemen acile git
Bu satte gidemem
ABLA KORKTUM AEK BU NE YA git siccinde oyna allah askina
Dalga geçilecek bir şey sormadım Allah aşkına Niye böylesiniz
Suyla yıkayın. Görmeyle ilgili herhangi bir problem yoksa doktora gitmeye gerek yok
Acilen göz doktoruna gitmelisin mikrop kapma riski var.
Bence dokyora hemen got mikrop vs bosey kaparsın gozun acımıyor mu gecmis olsjn
Acımıyor refleksle gözümü kapattım ama gene kanlandı Neden böyle oldu bilmiyorum hiç böyle bir şey yapmazdı
Geçmiş olsun git hemen doktora enfeksiyon vs kaparsın
Git tabi nasıl soru bu
Bu satte gidemem gözümün kanlandığını görmedim
Saçma sapan iş yapma göz şakaya gelir mi
Aşısı maşısı bile yoktur belki ssdece bir çizikten daha fazlasıdır
Saçma iş yaoma telefonada bakıp gözünğ yotma
Evde doğdu aşısı yok ama iç dış paraziti var sokağa hiç çıkmıyor
Yav gitsen ölür müsün
Allah korusun hasar oluştuysa ilk müdahale gerekirse ne yapıcaksun
Ya gidemem bu saatte kim götürecek beni 😑😑
Ya kimsen yoksa taksi çağır paran yoksa müsaden varsa ben ödeyim sşak saçma iş yapma
Farkında mısın çok saçmaladın acıdan duramam ancak o şekilde hem zaten refleks olarak gözünü kapattın tırnağı da uzun da o yüzden kan yaptı sanırım vicdansızın kızı uykumu da kaçırdı
Tamam sen bilirkişi olarak teşhisi koydun bir yerine bir şey olur gitsen banane awk gitme
Tamam da çok abartmadın mı
Olum sağlık şakaya mı gelir
Hiç birşeyin yoksa bile muayne eder gözünü yıkar enfeksyonun önüne geçer
Hadi hiçbiri olmadı 30 dk kaybederssin maks
NASIL OLDUN
Ne tipsiz çirkin karılar var bu sitede
Bişey olmaz geçer
Başına geldimi hic
Dişleri etimin içine girdi Kanattı
Yavru kedimi
Büyük kedi
Ya hiç böyle bir kedi de değil biliyor musun sessiz sakin yavru bir kedi normalde yapmıyor böyle şeyler acaba gözüme ne sandı
Fazla temastan olabilir
Kedi gözüme pati attı durduk yere olmadı
2,3 güne geçer geçmiş olsun
Yarına bişeyi kalmaz
Yorumldakiker nasıl dalga geçiyorlar sanki iç başlarına gelmedi
Hicc
Böyle biseyle dalga geçilmez geçmiş olsun eğer sorun devam ederse bir uzmana goeunmeliain
Görme kaybı yaşarsın diyenler var al işte
Her sacmalayani ciddiye alma
Refleksle gözümü kapattım kanlandığını hiç düşünmedim neden böyle oldu hiç de böyle yapmanızı acaba gözlerim bozuk falan mı hani her şeyde bir hayır var diyorlar ya uzağı da göremiyorum randevuyu da erteliyorum normale göz kontrolü şart
Belki sadece göz kapağına geldiği için kanlanmiatir ama madem gözünde başka sorunda var ihmal etmeyip bı görün doktora
Diğer bölümlerden ona sıra gelmedi kan düşüklüğüdür psikolojidir genel cerrahidir
Hayırdır neyin var senin sağlık sorunu sarmalimi yasiyosun
Yok öyle biriktirip birikti gitmeyip gitmeyip Bir daha gidince bilmiyorum olabilir
Kendine bakmalısın genç arkadasim kendine bakmakdan daha önemli ne var şu hayatta ihmal etme randevu alıp git ve sorunlarını hallet
Anksiyetemi azdırdın
Nieki
Korktum
Neden
Ruh hastasıyım ben görsel algılarım bozuk
Çok tuhaf dalga geçilecek bir şey yok yani gözlerimi açmamın sebebi gözlerimdeki fark belli olsun diye kanli yer çıksın diye yani
Dalga geçmiyorum ya anksiyete var ben de
Nasıl bir anksiyete var
Onu burada söylemem
Çok merak ettim Bu konuyla alakalı mı
yaz istersen cevaplarım ama burada olmaz
Göz hassasdır acile gitmen lazım
korktum ya gece gece
O kadar kötümü
Git bekletme
Bu saatte gidemem
Evde kedi beslenmez
git bi