Sitede neyin doğruluğu kesin ya da bu ne kadar gerekli. Isterseniz tc mi de veriyim.
Peki beni tam anlamiyla tanıdığınızda ve bana zarar verdiğinizde bu sitenin ve sizin inanmanizin bana ne yararı olacak?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kedim masa saatini yere attı. Eşim de kedinin boğazını sıktı ve vücuduna vurdu. Psikolojisi bozuk tamam ama ilaç da kullanıyor. Neden hâlâ düzelmedi. Bu arada normalde kedimizi çok sever. Ama benle bir konuda tartışıyordu sinirliydi. Ve ben kediye vurma deyince iyice sinirlendi. #evcilhayvanlar
Burada mesele kedinin saati yere atması değil. Bir hayvana öfkeyle boğazını sıkıp vurmak ciddi bir davranıştır.
“Psikolojisi bozuk, ilaç kullanıyor” demek bunu açıklayabilir belki ama haklı çıkarmaz. Üstelik öfkesini kediye yöneltmesi, sizinle tartışırken gerçekleşmiş olması nedeniyle daha da ciddiye alınmalı.
Önce kedinin güvenliği sağlanmalı. Sonra da eşinizin doktoruyla bu öfke patlamasının ve davranışın mutlaka konuşulması gerekir. İlacın işe yaramadığını kendi başınıza değerlendirip ilaç değişikliği yapmak doğru değildir; tedaviyi takip eden hekim yeniden değerlendirmelidir.
Bir de şu cümleyi unutmayalım “Normalde kedimizi çok sever.”
Seviyor olabilir. Ama sevgi, zarar vermeyeceğinin garantisi değildir.
Bir insanın karakterini sadece sakin olduğu zamanlarda değil, öfkelendiğinde ne yaptığıyla da tanırsınız.
Burada düzeltilmesi gereken yalnızca kedinin davranışı değil; öfkenin nasıl yönetildiğidir.
Eşin seninle tartışırken kediye saldırması, sana olan nefretini ona yansıtmasıyla açıklanabilir. Yani hayvanları bir nebze olsun. Yaşam alanlarından uzakta , dışarıya bir yere onlar için kutu ev yap. Böylece karının sana olan nefreti azalacaktır. Muhtemelen eve kedileri doldurduğun için, sana bir şey söyleyemediği için hayvanları kabul etmek zorunda kalıyor. Bu da onun psikolojisinin taşıyamayacağı bir noktaya gelmesine neden oluyor. Kedileri dışarıya çıkarırsan sorun kendiliğinden çözülür.
Hayvancağıza geçmiş olsun çok üzüldüm. Ruh sağlığı yerinde olmayan insanlarla hiç bir canlıyı baş başa bırakmayın o an müdahale edebilir miydiniz acaba diye düşündüm. Sağlıklı biri olsa yaptığı affedilir değilmiş
Cevap
8Cevap
Abi eşin kafayı yemiş.
Kedi saati yere attı diye hayvana şiddet uygulanmaz. Tedavi olmasını söyle.
Çok söyledim ama veterinere gitmeyi kabul etmiyor.
Abi eşin ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gidebilir.
Ben kediyi diyon sandım
Hayır 😂
Ama masa saatini yere atıyor ya
Kedi bu 🥺🥺
Sana yapılsa hoşuna gider mi? Hayvan'dan ne istiyor ki 🤷🏻♀️
Kadın madın dinlemem saçlarını yolmaya gelirim.
HAYVANA ŞİDDETE HAYIR!!!
"Kadın madın dinlemem saçlarını yolmaya gelirim."
Hayır ya kedi erkek.
Ben eşinden bahsetmiştim abi 🙄
Kediye şiddet uygulayan kadına söyledim.
Sen kediyi mi ilaç kullanıyor sandın.
Beynim yandı 🤯
"Eşim kedimi dövdü" demedin mi? Ben de "Eşin ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitsin, tedavi olsun" dedim. Sağlıklı insan kedi dövmez.
🤣🤣🤣
Kız soru uyduruk ya. Saçmalıyorum.
Yav öyle söylesene be abi 😄 bindim bir alamete, gidiyorum kıyamete 😂
Ok.
Kadınları delirtip delirtip davranışlarını sorguluyorsunuz. Bi sonraki hamlesi senin boğazına yapışmak olursa hiç şaşırma.
Sen ona daha çok ilgi veriyon diye olabilir annem kedileri öoknseverdi bende nefret ederdim. ne zamanki annem le içimde barıştım çok seviyorum
kadını delirtmişsin hala konuşuyorsun,, git önce kendini tedavi et, kadını da rahat bırak o kendi fabrika ayarlarına geri döner🤫🤫😅
senin karın deccal mi önce yemek seçer sonra. kediyi döver
Allahu ekber gözlerimi şişleyeceğim abi dur allah aşkina
Kedilere kalkan eller kırılsın hocam. İdam şart! :D
Psikolojik destek al yine ula demek ki yaramıyor tozunu artırsınlar da geçmiş olsun ❤️🩹
Eşininin saçını başını yolasım geldi şu an
G.. une tekmeyi basacaksin başka türlü düzelmez
Ve hâlâ eski eşin değil öyle mi 🤦🏼♀️
Knk bence sen fake sorular soruyorsun
boş ver kediyi at gitsin
bu kadinin yapmadigi kalmadi
Ayril ya ciddiyim bi saniye durulmaz bununla
Kediyle mi
Hangi kadın be
Ben evli miyim ki
Psikolojisi bozuk galiba doktora gitsin
Psikolojik Hasta Olabilir