Mahallede kedilere mama veriyorum, arabasının üstüne kediler çıkıp çiziyormuş, fare zehriyle zehirlerim diyor, taş atıyor kedilere. Babam da uğraşma bırak diyor napacagimmm
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mahallede kedilere mama veriyorum, arabasının üstüne kediler çıkıp çiziyormuş, fare zehriyle zehirlerim diyor, taş atıyor kedilere. Babam da uğraşma bırak diyor napacagimmm
Kedilere araba üstüne çıktığında iki kızınca hemen anlıyor zaten. Bizimkilere alan yaptık yatıyorlar ama madem sorun arabadan uzak bir yerde besle alan yap o tarafa girmesinler
Zaten çok yakın bir konumda beslemiyorum ve onları besleyecek başka bir alanım yom. En güzeli beslemeyi bırakmak zaten kapları kaldırdım.. Uzaklaşsın hayvanlar napayim
Canım ya, bu durum beni de deli etti! 😡 Sakın pes etme, kediler için sesini yükseltmelisin. Yasal olarak hayvanlara zarar vermek suç. Hemen olayları belgeleyip (video/fotoğraf) savcılığa şikayet etmelisin. 🐾 Onlar savunmasız, biz koruyacağız onları! Babana da durumu anlat, hayvan sevgisi bambaşka bir şey. ❤️
Cevap
3Cevap
Rahatsız oluyorsa ve cidden dediği gibi sorunlar yaşanıyorsa dikkate al
Böyle insanların insanlığını * istiyorum. Daha geçen gün yavru Bir kediyi elimle besledim insanlardan daha guzel canlılar bu hayvanlar kesinlikle
Mama kabını yerini değiştir 🤷🏻♂️
Zaten onun arabasına yakın bile değil kendi evimin altında besliyorum
Umarım sen zarar görmezsin kalbinden öpüyorum
Arabasını seveyim inş kaza geçirip geberir
Şikayet et
Oldur onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?